Copiluti de mai-iunie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai ce mai zi lenesa astazi, nu mai scrie nimeni-nimic! Ce faceti? Pe unde umblati?

Am sunat-o pe Laura sa vad cum se descurca cu drumul, cu Delia, dar nu raspunde, poate nu-l aude.

Edit: Mi-a dat Laura SMS: "Mai avem 40 de km pana la Sibiu.Delia a dormit aproape tot drumul si a fost tare cuminte,atata ca nu a mancat."

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Gabitza, pai au iesit afara cu copii.. Eu am ceva treaba prin bucatarie, Pifosul se joaca. Vom papa si mergem pana in port sa ne plimbam, sa-l adorm la aer...

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, eu am fost in continua miscare de dim. Am fost sa imi iau clexanul de farmacie. Cand sa il iau ... dr gresise reteta. M-am dus la poli sa o faca cum trebuie. Dupa aceea iar la farmacie. Alexia tot kk e. I-am facut papa cus-cus cu morcov. Acum se joaca cu banii de la alocatie. Are o pasiune pentru bani pentru ca e in stare sa se joace numai cu ei minute bune fara sa bage pe nimeni in seama.

Si astept cu interes comentariile de la baby expo. Eu abia maine ajung.

19+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Pana la urma cred ca doar Andutzy a ajuns la expo azi. Eu merg maine de la 10:00.Azi nu mai putea mama sa vina la noi.Monu, cand mergi maine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Babygirl nu stiu exact ora dar in jur de 13-14. Ca imi vin maine dimineata si socrii.

19+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao!
va multumesc pentru urari, i-am povestit sotzului ca l-ati felicitat de ziua lui si a fost foarte incantat!
as vrea sa va povestesc mai multe dar sunt in coma de oboseala asa ca o las pe mai tarziu, la fel si pozele.
avem calculatorul bolnav, merge cand si cand, partea nasoala e ca s-a stricat unul dintre hard diskuri pe care aveam poze, filme, programe si altele, se tot chinuie sotzer sa recupereze datele.
cu Alyssa suntem tot in eruptie caninoasa si greva foamei, alearga incontinuu si cu greu reusesc sa-i fac fatza, acum doarme si o sa trag si eu un pui de somn langa ea (sper!!!) altfel nu rezist pana deseara.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

New Mami sanatate multa lui Patrick
Denisa fruntea sus, nu fortza copilul sa mearga, lasa-l in pace, ca dupa aia daca il apuca frica e mai rau. Cite un pic pe linga pat si sa vezi cum o ia la goana peste putzin timp.
Florentina burtica e la fel, doar ca in burtica e alt bebel. Frumoasa poza cu surioara iubareatza si fara un papucel
Tdi dar ai chefuit nu gluma, daca-ti revii atit de greu. Sau atzi pus de... un alt bebe

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
M-am intors de la babyexpo-nu ma mai duc
M-am intalnit cu Clara, pe Andra nu am vazut-o. Deci:
Inghesuiala ca la balamuc-daca asa a fost azi nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie sambata...
Cum am ajuns am fugit la coccodrillo-gresit-ne-au rugat sa venim mai tarziu ca nu au terminat de aranjat standul. Pe la 12 il aranjasera da' preturile le au doar ei pe liste-ca la nebuni nene-pe fiecare eticheta e trecut-cu pixul-un cod si aia cauta pretul dupa cod-preturi cam ce stiam eu la bellireclama - reclama mascata (apropo, i-am intrebat unde mai sunt coroc in Buc si mi-au zis doar happy baby si bellireclama - reclama mascata ). Body-urile cred ca in jur de 250(in loc de 270)-da' eu la bellireclama - reclama mascata sunt o "duamna"-imi prezinta tanti totul pe indelete, probam, schimbam daca nu e bun fara probleme-asa ca prefer sa ma duc acolo. Deci de la croc nu am luat nimic.
De la mariquita am luat...catalogul-o salopeta de catifea raiata era peste 800.Monu-daca vrei sa compari cu preturile de pe site-e modelul i-23-102(de la sweet bear)-gri cu roz. Dupa ce ca erau scumpe nici nu prea aveau cine stie ce...
Am luat cizmulitze-1mil-de la aia de care zicea Chris ca sunt in Obor-ANDY se numesc-si vad pe punga ca sunt si in Unirea. Siesta Shoes-subtirel rau-cateva ghetute de baieti.
Am luat o gramada de carti de la uniscan-sunt reduse si pretul e corect , zic eu, ceva intre70-200. Sunt carticele cartonate in engleza, cu ferastruci, muzica etc. Am lasat la astia 800. Tot sa citeasca Iepu'
La 22 Thai sau cum ii cheama-unele lucruri tare dragute-am luat 2 pulovere-da' asta cum am ajuns -mai tarziu nu te mai puteai apropia de standul lor. Pulovere-350 si 500(de lana si cu polar pe interior-un fel de jacheta).
La Z-exact preturile din magazine, da' mai putina marfa...
De la "casa Retro" am luat puzzle de lemn-Iepu' mai are unul si i-au placut...piesele-100 bucata. Au jucarii simpatice, dupa ce am plecat am vazut in pliantul lor ca au si marionete-de astea imi pare rau ca nu le-am vazut...
Caciulitze din germanica- e un stand la etaj-200-300.
La Varuna-preturi mai mari decat pe site, din cate m-am prins eu. Ieri vazusem un set duplo(Zoo) mic cu 560-Clara, atat era ala de 750, da' n-am mai zis de fatza cu tanti...acelasi sistem ca la croc-preturile pe listele lor
Chris-Canpol are stand si au si carticele, si la uniscan(la etaj) au carticele de baie.
Cam asta...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello!

Eu tot pe fuga sunt ca de obicei
Am fost la targ gagici, imbulzeala destul de mare pentru o zi din cursul saptamanii.
Preturi si mari si mici, pentru toate buzunarele, calitate la fel.
D
Cocodrillo, 200 de mii body cu maneca lunga, pulovere fo 600 si costume de iarna peste 1,2 milioane parca, dresuri 200. SO am luat 2 body si gata. Am mai luat de la Z inca 2 cu 119 mii.
Mariquita scump pt mine, 800 de mii un pulover dar am luat o caciula mortala si un dres - 350 respectiv 150 de mii.
Canpol au stand, carticele de care vrea Chris slabut de tot -acolo am gasit un pulover de bumbac frumusel cu 300 - alb cu model marinaresc si cu gluga.
I-am luat combinezon de iarna cu 450 de mii si cizme de piele imblanite cu 700, erau si cei de la Piticot cu caciulietele lor si multe alte firme cu "incaltari" pentru cap LOL
LA carti nu m-a tentat nimic, cam ce era si in primavara, mai astept putin, in schimb am luat de la Boribon papusile pentru manuit ca ii plac Teodorei mult. Aveam Scufita rosie si acum am luat bunica si lupul - vanator nu am vazut:)

MAi erau unii de la Cta cu body de bbc in jur de 110 mii dar nu m-am mai intors si oricum luasem 4. La piciul au si de la Carter's si alea de la babyrom care sunt f bune.
In rest, ca la celelate targuri, balamuc, mamici si copii, lume nauca, firme tot alea. Am vrut sa ii mai iau o jucarie de la vtech dar acum aveau prioritate hainutele.

M-am intalnit cu Fran la multe standuri si cu Andutzy la plecare.
Va pup!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Florentina, esti o graviduta model - iti sta asa de bine cu burtica. Ce momente frumoase. Burticutele parca sunt identice, daca nu specificai care e de acum si care Maya - habar n-avem ca e vre-o diferenta intre "continut".
Maya e o scumpa si jumatate si mare iubareata.

Beatrice, gabitzam merci mult ptr. parola.

Beatrice, si eu acum il pun pe Patrick la 8 seara la el in patut si am iesit din camera de la el. Il mai trezesc la 7 dimineata dar oricum nu ar mai dormi prea mult (ca avd in weekend-uri). oricum 11 ore de somn legate sunt super suficient. In weekend-uri cand e acasa doarme si cele 2 nap-uri tot in patut la el daca nu suntem in deplasare. Eram tare curioasa de Alex caci si eu sper din tot sufletul sa nu-si schimbe obiceiurile dupa ce-i schimb camera. Vreau sa-i comand la anul mobila noua si sa schimb totul. Dar patul o sa-l pun putin mai repede in camera care o are acum ca sa nu fie prea multe schimbari dintr-o data.

OlgaT - cum mai e Tony? Eu as merge la pediatru inapoi sa vada si sa vedem ce spune.

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput