Copiluti de mai-iunie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Nu mananca Olga si eu deja sunt pe terminate. Adica am intrat intr-o faza ca plang de o ora si nu ma pot opri. Sa o ia naiba de viata ca la unii se aduna de toate..

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Olga-dar nu a mers mai bine daca i-ai dat medicamentul ala de care vorbeati voi pe forum Biotics, sau cam asa ceva?

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

OlgaT, imi pare tare rau de Toni si de tine, mai ales. El arata asa voinicut in poze, incat cred ca are resurse sa treaca peste "intemperii" mai usor decat tine.

Daca esti sigura ca nu i-ai reintrodus si altceva in afara de iaurt si branza in ultimele zile, macar e un semn destul de clar de intoleranta la lactoza (cel putin asa cred). Ca eu una nu stiu cum de trag doctorii concluzii de-astea cu asa mare usurinta. Dar poate la voi au nimerit-o. Mai tine-l un pic fara lactoza si apoi incearca iar. Bauturi pe baza de soia ai incercat sa-i dai? Stiu cativa copii care practic cu asta cresc si cresc frumos. Sper sa nu te superi ca ma bag in vorba. Noi probleme de tipul asta n-am avut, doar la trezitul si urlatul noaptea il cam concuram pe juniorul tau... Sanatate si curaj!

OlgaM, PhD-ul mai mult incurca in viata inginereasca de toate zilele.
Pe mine m-a ajutat doar o singura data, la cel dintai job canadian, gasit dupa vreo 8 luni de incercari nereusite. Am tinut un curs de statistica (ha!) la Ryerson university in Toronto. Cu banii aia am supravietuit pana am gasit joburi full-time. Si am renuntat la vise "universitare", ma infrupt de atunci din realitatea industriala.

Nu stiu mai nimic despre joburile economice pe continentul asta. Am avut insa o prietena (careia i-am pierdut urma) care si-a gasit un prim job canadian ca junior financial analyst la o banca in Toronto numai dupa ce si-a sters din resume un MBA american. Planuia sa-l scoata la iveala mai tarziu, cand o fi vreun moment prielnic. Cred ca depinde tare mult de conjunctura. Iti doresc succes la orice te-ai gandi tu sa faci.

Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Olga T sotzul se simte bine, vad ca i-a trecut virusul, mai greu e cu Isabella ca nu i-a trecut virusul de mica alintatura si zgidie cit incape in pampers. Lupt in continuare cu dormitul in patutz si facutul la oala, ca si pe asta l-am pierdut pe drumurile dintre mare si Romania. Asta e, mergem inainte, sper sa reusesc intr-o buna zi cu amindoua.
Sanatate multa lui Tony. Doctorii ce-ti spun, cu somnul cum mai sta, doarme sau tot asha pe sarite. Ufff, chiar ca ai de ce te plinge cu diareea asta, eu dupa vreo saptamina eram disperata si nu mai rezistam, asha ca te intzeleg perfect.
Mstroie putere multa si rabdare. Stiu cum e sa te trezeasca noaptea si sa stai cu copilul in bratze. Si a mea s-a trezit dimineatza pe la 5 cu urlete puternice, doar ca am luat-o in pat si a dormit dusa pina la 8 jumatate.
Lucas mi-a placut postarea ta. Si eu am patzit-o cu o tipa, e adevarat ca o cunosteam mai demult, dar ca sa-mi spuna ca unul o avea lunga, altul scurta, i-am taiat-o scurt ca eu am masura soatzei, nu ma pricep la altele, care-i buna, care-i rea.
Gusta imi pare rau de ce-ai patzit in magazin. Tine-te pe pozitzie, nu-i ierta tu-i mama lor. Eu aici la magazin imi dadusera ciocolata care era la reducere, la pretz normal, m-am dus a doua zi cu bonul si ciocolata, mi-au dat restul corespunzator si scuzele de rigoare. Nu erau bani multi, dar o piine jumate tot cumparam. Asha ca, am invatzat si eu de aici, sa-ti dea restul cuvenit, fara sa mai lasi si cinci banuti la casiera.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Hello, Hello la toata lumea de la noi.

Atatea am de spus si sper sa-mi aduc aminte sa le insir pe toate … daca nu sa nu se supere nimeni dar varsta incepe sa-si spuna cuvantul
Asa cum ii spuneam si Olgai, dupa intoarcerea din vacanta nu-mi mai vad capul de treaba. La seriviciu e o nebunie, dar macar am avut placuta surpriza sa vad ca mi-au marit din nou salariul. Saptamana trecuta plecam de la serviciu la 5 il luam pe Patrick de la daycare si apoi dupa ora 8 seara ma intorceam la birou pana pe la 11 si tot asa am tinut-o in conditiile in care am fost rau bolnava (laringita-faringita peste o viroza/gripa sau naiba stie ce-a fost). Nici acum nu sunt 100% refacuta, inca vorbesc din butoi dar oricum ma simt mai bine. Patrick in urma unei gripe virale a facut infectie la urche din nou si alergie la virus. El fiind un copilas cuminte suporta cu stoicism si nu mi-am dat seama imediat ca ar fi asa de bolnav. Saracul el se trezea noaptea de durere de urche iar eu ii dadeam Oraljel de dinti dar cand au inceput sa-I apara pe corp blande ca niste muscaturi de tantari si care pana a doua zi se transformau in blande uriase am fugit la doctor. Doctorul a explicat ca a facut alergie la virus. L-au trecut pe antibiotic f. puternic si Doamne iti multumesc dupa 2 doze a inceput sa-si revina. Azi e ultima zi de antibiotic, am fost la control inapoi cu el si e bine. Si daca tot era bine i-au facut si 4 vaccine ca sa nu mai avem treaba pana la 18 luni. Mi-a fost asa de mila de el.
De cand e bolnav a inceput sa manance tare rau. Dar culmea e ca iaurtul, cascaval-branza si fructe le accepta intotdeauna. Problema e cu mancarea adevarata si laptele. Mai intai ma gandeam ca gatesc eu suborice critica de refuza papa mea dar apoi mi-au spus si de la daycare ca i-a scazut apetitul mult si ca nici pe acolo nu prea mananca. Cu toate astea la control avea 10 kg, deci nu e chiar rau.
Peste iarna pana in primavara l-am inscris pe Patrick la innot in fiecare sambata. Din pacate prima ora am omis-o din cauza bolii - sper sa putem participa la cat mai multe sedinte.

Androix, am citit si eu marea veste si ma bucur mult ptr. tine – sa-ti dea Dumnezeu o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos, cuminte ca Filipe si daca se poate sa fie de gen feminin.
Mai e cineva printre noi … dar o las pe ea sa va dea vestea cea mare dupa ce se intoarce din pelegrinari.

Lucas , esti mortala – super replica.

Elisor, am citit si despre Andreas. Of, Doamne saracutul, mi-e mila de el. Cum ii mai este? Il mai doare? Merge la scoala sau sta acasa pana ii scoate mana din ghips?
Ma bucur ca Bianca si-a revenit si se simte mai bine. Ma bucur ca ti-ai luat inima in dinti si ai avut curajul sa te duci la doctorita.
Monu, sper din suflet sa-si revina si Alexia. Of virusii astia nenorociti pe care ii iau astia mici atat de usor de peste tot.

Nelia, spor la scoala.Eu am facut aici inca 1 an de Master ca specializare (chiar daca aveam master-ul din RO) – pot sa-ti spun ca mai bine muncesti 10 job-uri aici decat sa mergi la scoala. E teroare – am mai vrut sa fac doctoratul dar mi-a trecut repede. Nu ma mai tin bateriile si nervii. Ma bucur sa aud ca sunteti bine – m-am ingorzit cand am citit ca Teodora e la daycare la acel colegiu. Doamne nici nu ma pot gandi ce a fost in mintea si inima ta in acele momente.

Simona, La Multi Ani, sanatate, fericire si numai bucurii. Sa-ti dea Domnul tot ce e mai bun.

Loreen, drum bun si vacanta placuta. Aveti grija de voi pe unde umblati. Delia e o scumpa chiar si cand e in crize.

Pisik4ever, bine ati revenit. Mai e Olivia in daycare? Cum ii merge? Noi anul asta am fost 2 saptamani in Rockies de la Calgary pana la Oceanul Pacific. Am facut 3,500km cu Patrick dupa noi si s-a comportat excellent. Am vazut pozele voastre din YellowStone si mai convins ptr. concediu la anu. Anul asta de abia astept luna noiembrie sa plecam din nou undeva in tarile calde si sa nu fac nimic 7 zile in resort decat sa ne odihnim.

OlgaM, ma bucur ca te simti bine in “delegatie” si din tonul mesajelor tale reiese ca relatia voastra e pe calea cea buna. Nu cred ca femeia la curatenie in Ann Arbor ti-ar lua mai multi bani ca cea de acum. Pentru mine e o mana cereasca ca nu as mai putea tine pasul altfel. Chiar daca nu face chiar cum as vrea eu, e oricum un ajutor mare de tot.

ChrisDun, Andutzy, babyGirl, Monu si fetele din bucuresti – am vazut pozele de la intalnire – superbe – copilasii sunt adorabili - bravo voua ma bucur ca reusiti sa faceti altfel de intalniri. E tare frumos.

OlgaT, ma bucur mult ca ai gasit ocupatie ptr. Tony si sa nu-ti para rau de banii pe care i-ai dat. O sa vezi ca merita mai ales in zilele ploioase care urmeaza.
Sper sa-I iasa caninii cat mai repede lui Tony si sa aveti si voi nopti mai linistite. Imi dau seama ca cumnatica ta iar nu intelege de ce te plangi mai ales ca Tony s-a comportat admirabil la intalnirea cu ea.

Kitty, cred ca l-ai albit deja pe Paul de atatea pupaturi – esti o eroina. Sa ne spui cum a decurs revederea. Tare m-as bucura sa ne revedem din nou, sa-l cunoastem pe Paul si sa se joace micutii impreuna.

Gabitzam – felicitari ptr. masinuta, sa o stapaniti sanatosi si sa va duca in cat mai multe excursii si drumuri placute.
Si eu sunt in tratative sa-mi schimb masina – dar vreau miniVan-ul de la Honda (Odyssey) ca nu mai avem loc sufficient cand mergem undeva.

Beatrice, trimite-mi te rog si mie password-ul ptr. contul comun. Nu stiu daca voi apuca sa pun poze, dar imi place la nebunie sa vad poze cu toti micutii.
A si sa nu uit, am vazut ca l-ai trecut pe alex in pat normal. Stiu ca si el dormea ca si Patrick foarte bine in patut, fara probleme pus acolo – inchis usa – nani. S-a schimbat ceva de cand l-ai trecut in pat normal? Se scoala sa colinde prin camera?

danelutza, bine ai revenit acasa . imi pare tare rau de experientele neplacute din tara. multa sanatate.

Stiu ca mai aveam atatea de spus dar trebuie sa plec acasa, sa-l iau pe Patrick de la daycare si sa fac niste cumparaturi.
Tuturor copilasilor bolnaviori le doresc insanatosire grabnica. Chiar daca reusesc sa scriu mai rar asta nu inseamna ca v-am uitat si ca nu mi-a fost dor de voi

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gusta cand te duci maine ia-ma si pe mine sa le zic si eu ceva pe limba mea...oare de ce au impresia toti ca romanii sunt cei mai ordinari hoti de pe continent?!Rusine sa le fie...

Raluca nu esti hoasca veche ci doar depasita de evenimente mai draga...astea mai dupa anii 80 is lipsite de orice scrupule...da rau de tot...cred ca le lipseste din vocabular cuvantul rusine sau pudoare...poate si noi mai avem o doza de conservatorism in sange,insa oricum ele sunt total inafara problemei...iar colegul tau isi merita soarta...

Olguta din Canada iti doresc pentru Tony cei mai bun in perioada asta si acelasi lucru sa-l transmiti si Ancai,iar daca mai vorbesti cu Nelia ureaza-i gandurile mele de La multi ani pentru ziua de 22 cand nu stiu daca voi putea fi prezenta,sa aiba parte de tot ceea ce-si doreste, sa se bucure de comorile din viata ei,sa ramana mereu tanara asa cum este acuma

Cuscra nimic nou despre tine ...?!

Monu sa va faceti sanatoase...si cand te uiti la standul cu hainute coccodrillo sa te gandesti si la mine...

As mai fi vrut sa mai zic ceva dar parca mi-au fugit gandurile ... sunt foarte obosita poate si din cauza asta nu pot dormi... dimineata pe al 6 decolam din fatza blocului in ideea de a prinde drumul mai liber...mi-e groaza de drum,de ceea ce voi gasi la mama,de ziua de sambata...cred ca abia de miercuri incolo cand voi ajunge la Moeciu o sa-mi fie un pic mai bine...

Oricum o sa-mi fie dor de voi...am sa incerc sa tin pasul ...daca nu eu va doresc la toate numa bine,sa ne auzim cu sanatate ...

P.S. Chris daca am retinut bine sambata aveti aniversarea casatoriei asa ca va doresc de pe acuma La multi ani si sa petreceti ani multi impreuna iubindu-va ...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Multam' Loreen, pentru urari. Da, ai retinut bine. Eu iti doresc sa inaugurezi anul asta sirul aniversarilor vesele, cu bucurie multa si 'cer senin'.

NewMami, Robotzica si Mari, imi pare bine ca intrati sa ne mai dati vesti despre puiutii vostri. Multa sanatate va doresc!

Fran, am fost ieri la un HelpNet si n-aveau carticele Canpol Unde sa mai caut?! .. ca mi s-a pus pata rau

Eu azi am o zi criminala la serviciu, asa ca ma bag cu capul in hartzoage. La pranz vreau s-o tulesc la Baby Expo si de-abia maine va pot scrie o 'recenzie' .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

omustata, merge in patru labe si ma tine el de un deget.Chiar alearga tinut de mana insa nu imi place ca nu tot timpul pune toata talpa piciorului jos ci mai mult pe varfuri.ieri am incercat sa-l tin de bluza(de ceafa) si parca are are mai mult curaj.El a facut toate la limita,s-a intos pe o parte la 6 luni,a mers in patru labe la un an,asa ca s-ar putea ca la limita de 18 luni sa mearga.Doamne ajuta,macar atunci.

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza si de la noi!

Newmami, trimis p.m.

Cu patul nu s-a schimbat nimic... Il pun in pat la 9 seara si ii las usa intredeschisa ca sa nu inceapa sa planga cand se trezeste, ci sa vina la noi in pat. Se aseaza intre noi si mai doarme pana pe la 8 cand se trezeste taica-su pentru serviciu.. La pranz in schimb ii place sa doarma pe canapea in sufragerie ca stie ca eu sunt la calculator si vrea sa stea langa mine. Are si momente cand se duce la el in pat spre exemplu si isi bea laptele acolo, apoi se da iar jos... Noaptea doarme foarte bine in patut intrucat are o saltea super meseriasa. As dormi si eu acolo nu altceva!

Gusta, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin nebunia aia... off, ce oameni! La noi intri cu cumparaturile facute in alt magazin fara ca nimeni sa intrebi de ce, pentru ce? Ei nu fac chestii din astea, merg pe incredere...Plus ca fiecare pastreaza bonul in caz de... Dar nu se intampla sa fii acuzat pe nedrept!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salut,

Laura, drum bun si sa aveti un concediu placut, sa fie deosebit chiar si daca numai prin faptul ca nu o sa mai aveti peripetii neplacute!
Super ideea cu unghiile de portelan desi cred ca te costa o avere, stiu ca in State era destul de scump... Oricum din cate am inteles de la colegele mele nu te incomodeaza cu nimic, odata ce te obisnuiesti cu ele sunt ca si ale tale!

Elisor, am uitat sa-ti raspund - nunta e la Restaurantul Belvedere din Poiana. Nu am fost niciodata acolo, sper sa fie frumos desi nu stiu cum va decurge totul, sigur va veni si soacra-mea sa stea cu Maya si tare mi-e frica ca nu va vrea sa doarma cu ea.

Lucas super! Pai cum puteai lasa sa treaca neobservata o asa faza! Bine a spus robotzica, asa le trebuie astora! I-ai povestit faza si fostei?
Sa-ti fie de bine tunsoarea si noul look! Poate ne arati si noua cat de mare este schimbarea, de nu a vrut Matei sa te bage in seama....

Gusta, e intr-adevar oribil prin ce ai putut trece! Chiar cu riscul de a-ti complica si mai mult viata, nu-i lasa in pace! Vanzatoarea trebuie pedepsita iar tu poti cere despagubiri si numai atunci te vei simti razbunata!

OlgaM
, te simti mai bine? De la ce ai ameteli? Nu cumva de la oboseala?

OlgaT, nasol cu diareea asta.La fel zic si eu, o fi intoleranta la lactoza! Ati terminat tratamentul cu biotics? Parca incepusei sa-i dai lui Tony sau gresesc?

Noi suntem mai bine cu raceala, vad ca nu-i mai curge nasul decat foarte putin. Faza tare a fost ca doua zile i-a dat mama antibioticul si aseara eram si eu de fata. Cand m-am uitat mai bine in lingurita am vazut ca avea alta culoare decat stiam eu.... erau vitamine Pikovit !!! Asa ca doua zile la rand Maya a luat Pikovit dimineata si seara cate 7 ml!
Acum nu stiu daca sa continui cu antibioticul pana sambata, sa fie in total cinci zile de tratament sau sa-i dau inca cinci zile de acum incolo!

Aseara nu am avut net si cum trebuia sa-mi iau portia de stat la computer mi-am facut ordine in folderele de poze (am mai mult de 16.000 de poze in 210 foldere, cele mai multe de cand am fost gravidutza data trecuta) si l-am pus pe sot sa-mi faca poza la burtica, sa fac o comparatie intre burtica cu Maya si cea de acum. Nu mi se pare mare diferenta...doar ca eu arat mai "coxata"! Si aici cu surioara iubareatza... azi am remarcat si eu incaltarile...ar fi fost anormal sa aibe amandoi pantofii!

Tina 26+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput