Copiluti de mai-iunie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 7
pisik 4ever spune:
newmami, ce program infernal!!! cum ai putut sa faci fata??? si cu Patrick bolnavior!!! dar ce e cu daycare-ul lui teodora??? ca ma sperii!
ce l-ati mai plimbat pe Patrick!!! si noi am facut la fel, dar am inchiriat un camping car si asta mica s-a simtit f bine. poate si pentru ca era cu noi. americanii ziceau ca stancosii vostri sunt mai frumosi decat ai lor. daca vizitati yellowstone, nu departe aveti rushmore mountain, ala cu capetele presedintilor, si devil's rock, stanca aia din intalnire de gradul III. noi nu am apucat sa le vedem din pacate, dar cred ca sunt impresionante amandoua.
olivia merge in continuare la daycare aici. la inceput plangea cand o lasam, apoi cand o luam, dar acum s-a obisnuit si nu mai plange nici cand o las nici cand o iau. cred ca cel mai greu e pana se obisnuiesc cu forfoteala celorlalti copii, dar odata ce se simt in siguranta, cred ca e bine ptr ei, ca se iau unul dupa altul si cu dormitul, si cu mancatul (cand ii dau seara bucatele pe farfurie, le duce la gura cu o viteza de ne lasa muti de uimire). au jucarii diferite de cele de acasa, invata sa gestioneze relatiile sociale cu ceilalti copii...iar e infundata pe nas dar ce sa facem? vedem partea buna, ca e un guturai mic fara febra, majoritatea sunt muciosi. le fac ingrijitoarele balonase de sapun, ii pun sa mazgaleasca hartii, sa lipeasca abtibilduri bineinteles, in brate la cineva, am vazut cum fac, nu ii lasa de capul lor ca sunt prea mici. am vazut ca una din ingrijitoare ii lua in brate pe rand le punea palma in culoare si apoi pe o hartie, apoi cealalta ii ducea si ii spala pe maini. sunt chestii simple si interesante pentru varsta lor zic eu, si mai ales ca eu nu as face asa ceva acasa. am fost si la ora de masa, sunt dezbracati la pampers ca sa nu se pateze si primesc mancarea pe farfurii din carton care dupa se arunca, bucatele pe care ei le pescuiesc cu manuta si le baga singuri in gura. cand se plictisesc, incep sa se joace cu mancarea si sa arunce cu ea. au si muzica, la culcare ceva linistit dar in rest am auzit de toate, si rock, si salsa, nu stiu daca era pe radio sau un CD. si asta le prinde bine zic eu.
de dormit, ce sa va zic? de cand cu cresa, doarme de la 8 seara la 7 dimineata de am apucat si eu sa dorm nopti intregi, ca uitasem cum e!!!
nelia spune:
Buna, fetelor! Intru doar sa va salut, ca nu am timp nici sa respir. Sint la universitate, incerc sa fac ceva la tema pe care trebuie sa o predau miercuri si pe cuvint daca inteleg ceva din ce vor astia de la mine! Ieri am dat un test la cursul de franceza scrisa, a fost mai greu decit ma asteptam, in sensul ca a avut verbe de care nici nu auzisem macar... dar se pare ca nu am gresit, cel putin la cele pe care mi le-am adus aminte si m-am uitat dupa... Dar e doua puncte greseala, asa ca pot avea nota foarte mica si daca am facut trei sferturi din test bine. Mi se pare exagerat acest sistem de notare, mai ales la o limba ca franceza, care e plina de accente si de exceptii. Miercuri am alt test din alte trei capitole... luuuungi... si lucrarea la testul al doilea de predat. 5 pagini!!! Si eu abia am scris una si aia prost!
In alta ordine de idei - dupa cum va spuneam odata imi place aceasta expresie tocmai pentru ca eu nu am nici o ordine nicaieri - sintem bine! Am apucat sa citesc un pic citeva pagini din capitolul trecut si ma intrebati daca nu e prea mult pentru Agata sa faca atitea activitati. Nu e, pentru ca in afara de patinaj, care e un pic mai serios, in rest se joaca, invata prin jocuri. Daca ar sta la scoala cum stau copiii pe aici, de la 7 la 6 seara, ar trebui sa-i platesc zilnic cite o activitate, ca s-ar plictisi sa stea pur si simplu fara sa faca nimic la service de garde. Dar cum eu o duc la 9 si o iau la 3, trebuie sa-i umplu eu dupa-amiezele, ca altfel ma innebuneste de cap. Asa ca, ea e fericita ca isi face prieteni, invata lucruri noi, se joaca... iar eu am mai mult timp de Tudora in timpul asta sau, daca apuc un somnic de-al ei, chiar pentru citit cite ceva.
Gata, trebuie sa plec sa ma duc sa o iau. In weekend mergem sa ne punem net, ca am tot asteptat sa punem la punct un calculator bun si am aflat ca am niste reduceri de pret pe la diferite firme pentru ca sint studenta si avem venit mic. Acum stiu unde sa ma duc, dar nu am timp, abia astept sa am si eu net acasa. E groaznic fara... Va pup si sa stiti ca in vacanta de iarna, daca ajung vie si intreaga la cap pina atunci, voi citi tot ce ati scris in lipsa mea. Sper sa ma fi pomenit numai de bine...
Paaaa!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
monu spune:
Pisik, nu stiu la ce te referi cu privire la un singur dinte.

19+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
pisik 4ever spune:
nelia, iti tinem pumnii!!! si eu cred ca atata timp cat ia activitatile astea in joaca, e OK. doar daca incearca sa aiba rezultate bune la toate o sa fie presiune in loc de distractie.
fetele, v-am trimis o chestie haioasa in dosarul cu chestii haioase! (din adresa de grup).![]()
... si
albastricile lui mami 08.05.05
pisik 4ever spune:
monu, spuneai ceva de un singur dinte in capitolul 8. dar cred ca era mai degraba de cat de dureros poate sa fie iesirea unui singur dinte...ca eu intelesesem prima data ca puiul are un singur dinte si ma miram...???
monu spune:
pisik, alexia are 8 dinti, 2 masele care ies acum. iar pe viitor mai trebuie sa sparga gingia 2 masele si caninii.![]()

19+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
fran spune:
Pisik-merci, pana la 20 de kg sper sa gasesc si eu- am vazut unul la un moment dat care cred ca asa era dar nu l-am luat pentru ca Iepu' era mititica atunci, mergea lejer in marsupiu. Acum nu mai gasesc decat pana la 12-15 kg si ma intrebam daca chiar exista pana la 20 de kg sau am visat eu. Deci sa ma pun pe cautat...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
gabitzam spune:
Pisik, e bestial filmuletul acela cu musca 
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Androix spune:
Ajutor! De vreo 3-4 zile Filip are o iritatie foarte urata la fund care nu pare ca ii trece, din contra. Am incercat pana acum: lavoderm, crema de galbenele, crema cu oxid de zinc de la nivea si crema cu oxid de zinc de la sanosan. Mai dati-mi o idee ce sa mai incerc!
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.