Copiluti de mai-iunie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 15
OlgaTarziu spune:
La multi ani, Laura!
Intru in viteza.... Iuliana Tony chiar se joaca cu alea. Ia pe rand literele, le pune pe placa asculta muzica, danseaza si apoi urmatoarea. Pentru noi e perfect chiar daca nu pricepe ce-s alea litere ca-l tin putin ocupat in bucatarie si pot si eu face ceva intre timp.
Scumpe hainutzele dar sunt scumpe si aici. Totusi cel putin nu mai cresc in ritmul infernal de pana acum.
Felicitari Denisa pt mergaret. Tu cum mai esti? Sper ca e totul in regula.
Va las ca fug pana la IKEA si apoi la dentist. Oau ce zile avem!
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-
loreen spune:
Buna ziua...
Multumesc din suflet pentru urari si pentru telefoane.Imi cer scuze ca nu am putut raspunde insa eram fie la biserica fie cu rudele...ca azi inainte de ziua a fost parastasul de un an al tatei...asa ca nici nu-mi dau seama ca este ziua mea...
Pe drum Delia a fost exagerat de cuminte si a dormit aproape tot timpul...nu a prea mancat insa ma bucur ca a fost cuminte...
Iar aici este relativ potolita daca nu cumva o enerveaza cineva ...nu ca nu ar avea cine si pe ea si pe mine...dar asta-i alta poveste...
Acuma ma retrag ca nu am dispozitia necesara nici de scris nici de citit...o sa-mi revin...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
NewMami spune:
Mai saraca Monicica - nu stiu daca e sau nu gravida - dar pot sa va spun ca nu despre ea vorbeam. Inca o'tara de rabdare si cer permisiunea posesoarei de burtic daca pot sa va spun ca ea in Ro si n-are Internet acolo.
Iuliana,
si eu am cumparat un carut de jucarii care nu-si merita banii la varsta lui. De acum ma consult cu tine, ca vad ca ai ceva experienta. Eu vreau sa-i iau de la LeapFrog si cel cu animale dar si cel cu litere.
OMustata, portita de la Fisher Price, asa cum spunea si Iuliana e doar $65 la ToysRus. Cu atata i-am luat-o lui Patrick acum cateva luni. E super jucaria, isi merita toti banii.
Ce ii mai place la nebunie lui Patrick sunt cele 2 masinute de la Kiddieland ( http://www.kiddieland.com.hk/index2.htm )"Bubbly Fun Activity Choo-Choo" (face si balonase plus o gramada de alte jocuri) si "Pop n' See with Pooh Activity Ride-On". Merita toti banii si vreau sa-ti spun ca am in vecini o fetita de 10 ani care tot vine si se joaca cu Patrick si e numai pe astea doua masinute. La fel baietelul prietenei mele care are 4 ani. Deci nu sunt limitate la 36 luni.
Eu in afara de puzzels, carti si lego nu-i mai iau jucarii mici ca nu merita. Mai bine dau un ban dar macar se joaca cu ele si nu sunt doar imprastiate prin casa ca sa am ce aduna seara dupa el.
ChrisDun, te-am auzit ca cauti body-uri de la Carter's. De care vrei cu maneca lunga sau scurta? Iti pot lua eu de aici cateva si ti le tirimit intr-un plic mai mare sa le ai de Craciun. Cadou de la noi ptr. papusa blonda si scumpa.
Loreen, imi pare rau ca azi de ziua ta esti atat de trista. Noi te iubim si suntem alaturi de tine, cel putin cu gandul. "La Multi Ani! " si la cat mai multi ani fericiti. Sa-ti dea Dumnezeu de acum incolo numai fericire si bucurii.
NewMami &
Patrick Ryan
crissu spune:
Buna fetele mele dragi,
Nu stiu daca va mai amintiti de mine caci,spre rusinea mea,
nu am mai reusit sa scriu de prin ianuarie.......dar cu siguranta va amintiti de puiutul meu Iulia (stiti voi fetita cu codite din pozele pe care le-am trimis). Ea are acum 1 an si 3 luni, are 79 de cm si 10 kg si jumatate. E o nebunica care umbla peste tot caci merge in picioare de la 10 luni.Are 8 dintisori deocamdata.
Vad ca deja sunt gravidute printre noi...........sa aveti sarcini usoare fetelor va doresc din tot sufletul si vreau sa va anunt, cu specificatia, ca nu eu sunt misterioasa graviduta ci doar graviduta
.........v-ati prins ce-am vrut sa spun nuuuuu. Eu sunt la inceput nu am decat 3 saptamani si sper sa fie bine pana la capat desi sincer nu stiu cum am sa ma descurc.

Cu promisiunea sa mai scriu si sa trimit si poze va pupa
Crissu mami de Iulia Nicola
Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici
Florentina G spune:
La Multi Ani Loreen!
Imi pare rau ca ziua ta nu este pe atat de fericita pe cat ai fi meritat. Iti doresc din suflet sa poti privi cu resemnare peste trecut, sa fi fericita si vesela asa cum sunt sigura ca toti cei din jurul tau si mai ales tatal tau ar vrea sa te vada. Te pup mult si sper ca zilele care vor urma sa-ti aduca numai lucruri bune, sa te poti bucura de concediul mult asteptat!
Oana, imi pare rau ca vizita parintilor tai in loc sa te relaxeze si sa te binedispuna iti aduce mai multe neplaceri. In descrierea mamei tale parca o vad pe soacra-mea. Isi ia libertatea de a lua decizii cu privire la alimentatia Mayei si nu numai. Ma streseaza la culme acest lucru mai ales ca toate se intampla pe fondul bunelor intentii si a experientei ei de mama care a crescut doi copii. Mama mea este complet diferita, imi cere parerea pentru orice lucru nesemnificativ, niciodata nu a intervenit cu nimic in felul cum ma port cu Maya si orice sfat pe care il primec de la ea vine numai la momentul potrivit.
Cat despre cumparaturile pe care vreau sa le fac, nu am o lista efectiv, ma intereseaza body-uri, treninguri, lucruri practice pt Maya si bebe care o sa vina! Stiu si eu ca pe Amazon sunt mai scumpe, insa vroiam sa gasesc un loc de unde pot lua tot ce-mi trebuie, de la produse de farmacie (spray-ul de care mi-ai spus, Desitin, Orajel) pana la hainute si eventual jucarii! Cand eram in State aveam o colega al carei sot era militar si mergeam in magazinele destinate lor de unde cumparam totul la preturi mai mici si fara taxe! Acum ma gandeam la Target sau Wallmart.
M-am uitat si eu pe link-urile cu jucarii - sunt care mai de care mai frumoase, imi place mai ales casuta care insa este prea voluminoasa pentru a fi transportata pana aici.
Vremea este de cacao, intr-adevar! Sper ca maine sa se opreasca ploaia macar......
Va pup!
Tina
26+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
NewMami spune:
OMustata, uite aici un link mai bune la una din masinutele de care vorbeam:
http://www.amazon.com/Pooh-Choo-Ride%252dOn-Toy/dp/B0000945KP/sr=8-8/qid=1159019490/ref=sr_1_8/002-9995343-0975204?ie=UTF8&s=toys-and-games
Cealalta (Pop n' See with Pooh Activity Ride-On) trebuie sa intri pe kiddieland si sa o cauti la Our Products - Disney Ride ON. Pe asta am luat-o de la WalMart.
Pisik4ever - O alta masinarie care a avut succes la noi afara si in parc(si au si model ptr. fetite)este asta: http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=2061552
Tati i-a luat si Jeep-ul, dar ptr. ala e inca mic si nu are putere sa apese pe pedale. In schimb pe motoreta n-are nici o treaba.
NewMami &
Patrick Ryan
lucas spune:
Crisuu felicitari, sa fiti sanatosi!! sarcina usoara. ce frumusica e Iulia.
Androix l-am vazut pe Mihai la Madrid. daca tot doarme fi-miu io butonez si cind colo, ete reportaj la Madrid. UAUU cite nebune care tipa!! ce serial mai este si asta? nu e romanesc, cred ca tot sudamerican. saracu Mihai!
Fran eu am facut comanda de 2 ori, si am primit, nu am comandat jucarii. odata am luat niste lucruri si altadata un mobil si nu mai stiu ce.e bine sa comanzi mai multe sau sa te cuplezi cu cineva, asa impartiti banii de transport.
eu caut in continuare sa vad daca gasesc jucarii sa cumpar direct ca sa nu zic ca ca ma bate gindul si de haine pentru Matei de asta am intrebat-o pe Iuliana.
eu am mai comandat si carti din US direct si au ajuns.
NewMami spune:
Crissu, cum s ate uitam - bine ai revenit - uauuuu si inca cu ce veste.
Sa-ti dea Dumnezeu un bebe sanatos, furmos, mancacios.
Sa ne spui mai multe de Iulia si de tine.
Denisam, sorry am uitat sa -ti spun Felicitari lui Cristian ptr. progresele mari pe care le face. De acum incolo sa te tii - s-a gatat cu linistea ta.
NewMami &
Patrick Ryan
gabitzam spune:
Crissulina mica, cum sa te uitam, mamico?
Bine ai revenit, si cu asa o veste! Doamne ajuta sa fie totul bine pt. burticul tau! Mai da-ne vesti din cand in cand. Deci o sa fii tot mamica de mai-iunie ![]()
Am fost la BabyExpo, am luat diverse chestii: caciulita cosmonaut (35ron), pulover cu fermoar si gluga(25ron), vesta matlasata de fas cu gluga (25ron), pijamaluta (25ron), mai multe carticele, si chestii maruntele. Pentru mine am luat niste calciu si vitamine. Si bomboane
Ne-am ciocnit in fuga de Monu cu Alexia,sot si soacra, si de Fran cu Paul, fara Iepu. Tare as fi vrut sa o vad. Poate se indreapta vremea si punem iar de o intalneala.
Fetele de peste Ocean - m-ati zapacit cu jucariile pe care le puteti lua de pe acolo. Ma oftiiiic! 
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)