Copiluti de mai-iunie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Crissu, felicitari !!! De descurcat o sa te descurci ca nu o sa ai incotro! Numai faptul ca nu esti singura ar trebui sa-ti mai dea un pic de curaj! Pe mine ma ajuta enorm de mult cand vad ca mai apare cate o gravidutza in lista, stiu ca va fi cineva aici care sa ma asculte cand o sa ma plang si care sa inteleaga exact ce spun!

Tina 26+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Multumesc de primire dragi mamici,
Gabitza da! o sa nasc in mai de data asta, daca totul o sa fie bine......si o sa fie fix doi ani diferenta intre Iulia si bebe mic.
Sincer noi nu ne planificasem un bebe mic si eu am fost surprinsa de situatie adica nu prea imi venea sa cred si nici nu prea am curajul necesar pentru a o lua de la capat dar........incerc sa fac fata si sa ma obisnuiesc cu situatia. Sotul meu e tare incantat si fericit si incerc si eu sa gandesc pozitiv.
Iulia misuna pe langa mine aproape ca nu ma lasa sa scriu.....e o smechera ...simte imediat cand nu-i mai dau atentie.
Lucas mersi de compliment......Iulia are acum parul scurt ca am tuns-o la 1 an.
Sa incerc sa pun niste poze daca ma mai descurc
Crissu mami de Iulia

Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Revin cu poze noi imediat....scuze!!!!

Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Gabitza, pana la urma ai gasit cosmonaut! super! Andrei este un adevarat flacau.
Crissu FELICITARI! SA AI O SARCINA USOARA SI UN BB SANATOS.
sunt in plina criza de nervi pentru ca am ajuns la concluzia ca nu imi mai suport soacra. ma calca pe nervi.

Lucas ce trebuie sa ai ca sa poti comanda din State?
19+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monu, cat mai sta la voi? S-o fi crizat destul la BabyExpo.
Ma gindesc ca daca la prima sarcina ai fost destul de linistita si a iesit Alexia ca o spiridusa, cum o sa iasa bebe mic acum Poate o fi taman invers, acum iese cumintel rau.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Mai sta inca o saptamana.
Ar fi culmea sa fie cuminte bb2... dupa cat de agitata sunt.

Haideti sa o vedeti pe www.dropshots.com/day.php?userid=100122&cdate=20060923&ctime=084755" target="_blank">Alexia dupa 5 beri!

19+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Monu , eu am un card cu care pot plati afara,l-am facut la Banc Post, dar poti face la orice banca.important este sa fie si pentru plati on line.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Rapid... ca nu e timp! Sint din nou la facultate, am avut o intilnire de grup pentru o tema pe care trebuie sa o predau miercuri si acum sint un pic mai vaca decit boul care am venit! Nu stiu zau ce voi face... Ma rog!

Nu am rezistat tentatiei de a nu intra pe DC, macar pentru 5 minute, sa va salut si sa rasfoiesc rapid ce ati mai scris. Trebuie sa plec, ca la 2 am tai-chi si apoi ma intorc sa lucrez aici si miine la fel.

Multumesc pentru urari! A fost o surpriza extrem de placuta sa le gasesc! Nu am facut mare lucru ieri, am stat acasa cu fetele, ca Agata a avut zi pedagogica si am tinut-o si pe Tudora acasa. Sint un pic racite amindoua, sper sa nu se agraveze starea lor. Pot spune ca am avut noroc ca exact de ziua mea sa ma string un pic de pe drumuri, ca in rest sint mai tot timpul plecata pe undeva. Ne-am uitat la un film, am mincat tort de mere cu frisca si ne-am odihnit. Seara a fost foarte placuta, pentru ca sotul a venit cu un cadou surpriza (nu avem bani si nu ma gindeam la ceva mai mult decit o sticla de vin), cosmetice pentru baie... multeee! Asa ca m-am lafait in cada vreo ora, incercindu-le pe toate si cu un pahar de vin bun, apoi a venit si sotul sa-mi tina de urit... si sper numai sa nu ma transform peste ceva timp in vreo misterioasa ... Nu ca nu ne-am dori... Una peste alta, m-am simtit taaare bine, dar acum sint de la 8.15 la studiu si mi-a cam trecut euforia de aseara, mai ales ca m-am culcat tirziu si dupa aceea m-a luat Tudora in primire, care are nasucul infundat si ii mai ies si masele si dinti!

Fac si eu la rindul meu urarile pe care le-am prins din zbor:
La multi, cu intirziere pentru Simona! Sa fii fericita si iubita!
La multi ani, Loreen! Nu stiam ca esti nascuta atit de aproape de mine... la zile, ca la ani... eu is oleaca mai veterana! Oleaca mai mult! Sper sa treci cu bine peste aceasta perioada! Un gind bun si de la mine!

Sarcina usoara, Crissu!

M-ati facut curioasa, cine e dom-le misterioasa burticuta!

Denisa, felicitari pentru umblaret! De acum incolo sa te tii!

Pisik, Agata face totul la nivel de joaca, mai putin patinajul, unde a intrat un pic mai tare, s-a dovedit ca ii place cel mai mult si ca poate fi chiar bunuta, dar nici aici nu e nici macar la precompetitiv, doar ca munceste un pic mai mult. In rest, dorinta mea este de a-i umple timpul, de a o ajuta sa-i intre in obisnuinta sa faca tot timpul ceva in loc sa stea la desene sau computer, sa faca miscare si sa-si consume intr-un mod constructiv si educativ energia debordanta pe care o are. Si inaite de toate, sa comunice cu diverse persoane, pe diverse teme si in diferite limbi. Si ei ii place, nu-i vine sa stea acasa, tot timpul ar pleca undeva. Probabil dupa 7 sau 8 ani va alege ce vrea sa faca si atunci va ramine cu una sau cel mult doua activitati, din planuri diferite, dar pe astea le va alege ea, eu nu vreau sa intervin.

Robotica, mi-a facut placere ce ai scris, multumesc! Si asta pentru ca meseria pe care am hotarit sa aleg, bazindu-ma in mod intuitiv pe aptitudinile pe care cred eu ca le am, este in acest domeniu. Mai precis Travail social/Social work/Psihologie sociala si primult post pe care l-as putea ocupa la un moment dat pina ajung sa am diploma, ar fi chiar cel de Intervenant social sau psihosocial. Numai ca pina colo am muuult de muncit si nu e deloc usor, mai ales ca eu vin dintr-o meserie tehnica si mai am si handicapul limbilor, pe care chiar daca le-ai sti bine, pentru noi tot mai ramine loc de invatat.

Asa de rau imi pare ca nu mai stiu nimic despre voi! Abia astept sa recuperez, ca eram atit de acasa aici si acum ma simt rupta de tot!

Si la noi e o vreme urita, e frig si ploua cu galeata! Si eu, desteapta de mine, am plecat fara umbrela!

Va las acum, va pup dulce pe toate si va doresc un weekend placut in continuare! Pa!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Fetele, cu jucarii va pot ajuta eu. Acum incerc sa trimit unei prietene din iasi niste jucarii, vreo 60kg de jucarii. Costa 95c pe jumatate de kg trimisul si ajunge intr-o luna jumate, fara vama sau alte taxe. Sa vad cum se rezolva, si daca merge bine, va trimit. Coletul trebuie sa fie intre 50-80 pounds (1lb=0.454 kg adica aproape juma de kg) daca e numai unul...deci mai putin de 50lbs nu pot trimite. O sa va spun cum merge cu trimisul pachetului asta si va ajut, ca stiu ce inseamna sa vrei sa cumperi jucarii si sa nu poti. Va pup. Scriu mai tirziu un pic. Trebuie sa fie numai o singura adresa ca nu se plimba astia pentru cite un pachetel in toata tara.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Multumesc mult ca v-ati dat cu parerea referitor la jucarii.

Iuliana si blackpanterro-la care din casute va referiti, ca eu am pus doua acolo. Chiar ma intereseaza parerea voastra a tuturor.

OanaC-acum suntem aproape de voi, ca suntem la Princeton, in NJ. De fapt maine intentionam sa mergem in Philadelphia, dar sa vedem cum va fi vremea. Imi pare tare rau de Eva ca este bolnavioara. Sanatate va doresc amandurora. Sa stii ca si eu o spal pe Maya in chiuveta dupa fiecare kk si o spal cu acelais sapun cu care ne spalam si noi. De fapt de o luna de zile am renuntat si la baie la sapun de bb si o spal cu sapun de-al nostru. Pediatra mi-a recomandat de mult sa o spal cu Dove ca ea zicea ca este mai hidratant decat produsele pentru copii.

Nu am apucat sa citesc tot, asa ca mai revin.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput