Copiluti de mai-iunie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Cu intzrire urez LA MULTI ANI Nelia si Simona!
La multi ani Loreen!

SA fiti sanatoase si iuite si sa va bucurati de viata!

Fran, separat 600 si 600 erau alea, a intrebat cineva.
ChrisDun, cearceafuri cu elastic eu am luat de la TCM 2 bucati 350 de mii si am vazut la cel din Pta 1 Mai cu 300 de mii doua.
Denisa, felicitari pentru margaret!

Vad ca fetele de afara se ocupa deja de cadouri de craciun, ka noi nu ai ce lua mare lucru oricum.
OLgaT, ce de activitati pe voi si ce de gateli, esti mai bine.
Florentina, sanatate Mayei, iar e cu burtica?
OanaC, sa fie cu noroc noua locatie! Cum sa te uitam? Mai toata lumea a lipsit vara asta cate o bucata de vreme din diverse motive.

Ce vreme scarboasa

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna.

Eu cred ca gravida este Monicica .Chiar sunt curioasa sa vad cine este.

La noi este inspre bine cu somnul aseara avand numai vreo 10 treziri.Vedeti si voi la ce ma bucur ,dintre care la 2 am stat in usa si cand a vazut ca nimeni nu reactioneaza si-a cautat singura suzeta si s-a culcat la loc.

Denisa felicitari mergaretului de acuma sa te tii sa vezi tu ce alergaturi ai sa tragi.

Fetelor cand va aud cat dati voi pe un body nu mi se pare normal .Aici exista oferta de 7 cu 10 euro si lor tot scumpe li se par.

Va multumesc de sfaturi si chiar ei i-am luat o jucarie care ii place mult e un personaj dintr-un desen si numai cu ea a dormit.Sper sa tine figura si sa nu ma bucur prea repede.Ca dupa cat somn am prins deja vad viata mai in roz.

Si aici vremea de nasoala si eu am de facut cumparaturi .Ca sunt de mancare nu de lucruri interesante.Ma duc ca deja au inceput luptele intre fiicama si olandez ca mai nou fac lupte .

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Fetelor, daca aveti intrebari legate de jucarii, intrebati-ma ca sint experta:).

OlgaM, casuta din aia are si Diana...se joaca in fiecare zi la ea si ea si Emma si pot sa spun ca aproape acolo isi fac veacul. Du-te la toysrus si ia-o ca e 65$ nou nouta....asta a fost pretul dintotdeauna, niciodata mai scump. Astia de la amazon sint niste banditi si au niste preturi enorme.

Jucaria cu litere pe frigider o avem si noi. Pot sa va spun ca Diana se joaca la ea apasind numai de butonul cu muzica, altceva nimic. Acum nu isi are rostul, ci dupa 3 ani, cind incep sa fie interesati de litere. Va spun din proprie experienta, ca eu o cumparasem pentru Emma de cel putin un an.

Triciclete, nu luati decit din cele care au ca optiune sa tina bebelusul piciorul oriunde, numai pe pedale nu. Tot din proprie experienta va zic:). De abia dupa 2 ani mai compileaza ei care e treaba cu datul din pedale, daca nu chiar spre 3 ani incolo. E mai mult chin pentru ei daca nu au unde sa isi puna piciorusele.

Daca mai aveti intrebari legate de jucarii, intrebati-ma ca ccc cunosc aproape fiecare jucarie din magazin:) si cam stiu ce ii poate "pielea" si daca se merita sau nu pentru virsta asta. Nu va uitati la virsta recomandata de producator ca astia o spun mai mica doar ca sa isi vinda cit mai multe produse. Vreti jucarie pentru virsta lor? Uitati aici ce va recomand in locul magnetului cu litere http://www.leapfrog.com/do/findproduct?key=fridgefarm&ageGroupKey=infant si aveti incredere ca stiu ce spun:)). O avem si noi ca am cumparat-o de acum 2 ani pentru Emma. Asta se merita acum, dar nu cea cu litere.

Tot pentru virsta lor, luati-le puzzle-uri cu animale, fructe, forme geometrice, unele au si sunete (alea cu animale). Emma la 1 an jumate deja stia sa le faca si am inceput si cu Diana sa lucram la asta. Sau piese de lego simple. Melisa and Doug au puzzle-uri foarte frumoase. Le gasiti la toysrus. E un puzzle pe care il avem si noi si Diana se joaca des cu el. E asta http://www.amazon.com/Magnetic-Seek-Doors-Melissa-Doug/dp/B00005RF5H 5$ la toysrus.

Mai revin miine cu stiri despre Diana ca ma duc la invatat acum.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Am citit si eu cateva randuri.

Tdi, Alyssa e bine?

Le inteleg pe mamicile care sufera de nopti nedormite. Din pacate, vad ca am devenit si eu membra permanenta a clubului.

Oana, bine ati revenit si sanatate Evei! E foarte desteapta si receptiva. Ma incearca un sentiment de invidie ca Stefan nu ar sta nici jumatate de minut cu o carte in mana.

Iuliana, ce pacat ca nu iti pot urma sfaturile in materie de achizitie de jucarii . Ma multumesc cu pozele.

Iar in materie de hainute, stam f. f. prost. Nu am nici timp nici fonduri . Nu credeam ca o sa se simta asa de mult trecerea la doi copii! Imi pare rau ca nu i-am luat Mariei hainute mai sport pe care le-ar fi purtat acum si Stefan .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Hahahahahahahahaha, ma cracanez de ras, EU GRAVIDA??? Nuuuuuuuuuuuu, nici sa nu aud!!! NU mai vreau alt copil cel putin pana imi termin scoala, ma apuc in februarie de Universitatea din Maryland.Vreau sa fiu invatatoare la clasele 1-4.

Cuscraaaa, mai stiu si eu de tine, in mail nu mi-ai spus prea multe...Nasol cu schimbatul climei dar o sa va obisnuiti.
Sper sa va treaca toate racelile si buba Evei .Las-o pe mama sa spuna ce vrea, tu fa asa cu sti tu, cum ai facut si pana acum....

La multi ani Simona,Nelia si Loreen!!!!!!

Scuze ca nu intru prea des dar ma cocoseaza Aidan, trebuie numai dupa el sa fiu si sunt singura de 2 saptamani, abia miercuri vine sotul.
Plus ca de cele mai multe ori chiar nu am raspunsuri competente.

Aidan e bine, nu umbla singur dar umbla toata ziua cu ajutor, de tine de perete de mobila de tot de poate si acum merge de o manuta.
Cred ca o sa inceapa singur de luna viitoare sau poate la 17 luni.Tot tarziu a mers si in 4 labe.
Ii place si lui sa ii citesc si imi cere mereu aceleasi carti asa ca eu le stiu pe dinafara.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Olga, casuta aia o are si Aidan si ii place foarte mult, il stimuleaza enorm si stie sa scoata formele si sa le puna inapoi si toata ziua o butoneaza.... dar ce scumpa e acum....eu am luat-o tot de pe Amazon dar cu $65, incearca la Fisher Price.

EU nu stiu ce sa ii iau de Craciun dar ma tot uit pe Amazon.Am vazut o reclama la Fisher Price despre o zebra care se prinde de podea cu ventuza si copilul se urca pe ea si topaie si face tot felul de sunete , se roteste, ma duc sa vad daca o gasesc pe Amazon.

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Am gasit-o, se numeste "bounce and spin zebra", mi se pare super, mai ales ca Aidan are deja o jucarie de genul care e ca un cal si stie sa se urce pe ea si sa se dea jos fara sa cada.

http://www.amazon.com/Fisher-Price-K0317-Bounce-Zebra/dp/B000EULX9I/sr=1-1/qid=1159009045/ref=pd_bbs_1/002-9642839-4364048?ie=UTF8&s=toys-and-games

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

brrrrrrr ce vreme urita!!!
Iuliana super jucaria, si ai dreptate la puzzle am observat si la Matei.zi-mi si mie daca stii cum pot cumpara direct (asa cum mai cumpar de pe e-bay),amazon nu trimite, e-toy nu trimite, mai stii si altii?

OlgaM, din cea cu volan are Matei, dar a lui e VTECH.nu as spune ca se omoara cu ea. de ce nu incerci o bucatarie? sau o casutza.

Gusta ce spun fetele cu pretzul la body sunt alea ok, ca sunt si la 10 euro UNUL!!!!! eu am luat 3 din Bulgaria superbune, imi pare rau ca nu am luat mai multe.

daca nici Blackpantero nu e atunci e Monicica.

Oana C cu ai tai nu rezolvi nimic iti spun din proprie experienta, oricit am incercat. da chiar precoce printesa!!!! Bravo!

denisa felicitari pentru umblaretz, asteapta o luna!! sa vezi alergatura dupa el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
LA MULTI ANI LAURA ! Sa ai parte numai de bucurii si sanatate !

Mey, deci va rog frumos...nu mai puneti poze cu jucarii ca ma imbolnavesc Am ajuns a doua oara la babyexpo cu Paul cautand jucarii ca nebunii. A venit din delegatie si aproape ca nu m-a crezut ca n-am gasit nimic ca lumea Mai disperat ca mine, frate...finul nostru a fost la bb-lusii care merg de-a busilea, asta a fost motivul sa mai trecem pe acolo-btw, a luat locul 2 si era cel mai mic din gasca
Ne-am intalnit si cu Gabi-de fapt m-a tras ea de maneca-dar nu l-am vazut pe Andrei...
A, si am luat costum de iarna-salopeta si gecutza- de la croc. I-am zis lui Paul ca mai bine o iau de la bellireclama - reclama mascata in liniste...nu si nu ca daca nu o mai gasim...in fine...

In legatura cu dormitul cu suzi sau o aratare de plus, ceva, asa ne-a zis si pedi, cei care se obisnuiesc asa, se "descurca" singuri cu adormitul peste noapte daca se mai trezesc. Iepuretele are un sac se plusuri dar nici nu se uita la ele.Cu suzi am terminat-o de la 4 luni...Se pare ca pe post de maimutza de plus m-a ales pe mine. Olga, parca tu ziceai ca nu se joaca Maya cu papusi...Iepu' s-a jucat odata 2 minute cu una-a incercat sa-i scoate ochii, in rest masini teleghidate, jucarii cu butoane, carti etc.
Lucas-ai comandat pe e-bay si au venit acasa ok? Ca pe mine m-a speriat cineva ca opresc banii de pe card dar mai "uita" sa trimita...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola, acum am revenit si noi acasa dupa inca o tura de expo. tare greu am gasit ceva ce sa ne placa. ce ma bucur e ca i-am luat salopeta de la crocco pe marimea ei. e un fel de roz. tare faina. in rest am umblat ca nebunii dupa ghete imblanite si spre socul soacrei i-am luat de la siesta.

19+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput