Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-13

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Mamidevladut, citind mesajul tau, iti spun sincer ca m-au napadit lacrimile. Sa dea Domnul sa fii tare sa treci peste asta.
.

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

FELICIA, cand vei reusi sa ne scrii, sa imi povestesti si mie tot ce s-a intamplat la spital, din ziua cand te-ai internat, pana ai iesit; daca se poate sa imi dai un PM (vreau sa stiu toate amanuntele).

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

mamidevladut, Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste asta! Si tot el iti va da un nou bebe, ai sa vezi... Capul sus, pentru Vladut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Mamidevladut, am plans cand am citit mesajul tau de aici... Draga mea, stiu cat este de greu, am trecut si eu prin asta, dar mai stiu si ca durerea o sa dispara cu timpul... si ca trebuie sa fii curajoasa, sa-ti stergi lacrimile si sa o iei de la capat. Vladut este comoara ta, ai un sot care te iubeste atat de mult si care te va sprijini sa reusesti, pana la urma! Deocamdata ai grija de tine, mananca sanatos, ia vitamine si, mai ales, ia-ti familia cat mai des la plimbare, bucurati-va unii de altii, radeti, arata-le cat de mult ii iubesti si ii pretuiesti, si iti garantez ca in maximum un an de acum, tu vei fi cu o ditamai burtica mare si frumoasa.

Alexia, Ioana sunteti niste fete minunate si o sa va stea atat de bine ca mamici...abia astept sa va vad

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

poze Mirela (Barbye)

Fisa medicala - Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Mamidevladut, imi pare atat de rau sa aud ca nu a fost sa fie, vorba ta. Insa fetele ti-au dat sfaturi bune si cuvinte calde, capul sus si bb va veni la tine cu siguranta! Si va intalni asa o familie frumoasa cu Vladut, sotul si cu tine.

Tocmai am aflat ca o colega de-a mea e insarcinata. Ma bucur tare fetelor si uitati ca are 33 ani si nici o sarcina cu exceptia unui avort acum multi multi ani. Si isi dorea de mult, nu stiu daca a facut sau nu vreo investigatie pt ca nu am intrat in amanunte insa stiu ca isi dorea de mult. Si e atat de fericita! Uite ca se poate, dupa atatia ani.

Va pup mult si spor la toate activitatile voastre placute sau obligatorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mamidevladut trebuie sa depasesti perioada pentru a face loc unei noi minuni, ai grija de tine si nu uita ca-ti suntem aproape! Daca putem sa te ajutam cu ceva, nu ezita sa ne spui!
Diddy tin pumnii sa fie cu ochisori!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Mamidevladut, ...cuvintele sunt de prisos si este greu sa gasesti alinare in aceste momente...regret nespus durerea prin care trebuie sa treci, neputinta si amarul care nu pot fi cuantificate si care iti invadeaza sufletul...Iti doresc multa putere si credinta sa poti depasi aceste momente, alaturi de cei doi baieti ai tai (cum frumos ai spus-o) si cu optimism si credinta sa regasesti forta de a reincepe lupta, de a o lua de la capat....
Alexia, iubita...nu te da batuta, sunt convinsa ca, in sufletul tau si alaturi de fete, vei gasi forta necesara sa continui... +
Felicia, sper ca te simti bine, te felicit pentru reusita operatiei, si asteptam cat mai curand sa te apuci de treaba si sa ne dai vestea cea mare ! + si recuperare usoara !
Diddy, iti doresc din suflet II-utze !
Ioana, Bubulina, Laura, Amely, Kitty, Marina, Claucia +
Miruna , multumesc frumos pentru gandul bun, asa este alerg toata ziua, inca nu am intrat chiar in panica, dar...mai sunt multe lucruri de pus la punct...dupa ce ne intoarcem din "saptamana de zahar", voi intra direct la...laparo !
Salomea, multa bafta si tie cu laparo de luni si sa dea Domnul sa vii numai cu vesti bune !
Multa bafta fetelor monitorizate si celor care sunt in asteptarea celor II-utze !
Va pup cu mult drag si dor pe toate !

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna fetelor,
Mamica de Vladut, imi pare nespus de rau sunt alaturi de tine,capul sus si mergi inainte si cu ajutorul lui Dumnezeu o sa reusesti inca o data.
Alexia te rog sa nu fii pesimista nu lasa vestiile rele sa ti doboare vointa de a mai lupta si spera.
Felicia ma bucur ca ti s-au desfundat trompitele si ca esti bine ai grija de tine sa te refaci repede si sa te apuci de treaba dupa aia.
Laurasilkpoate n-on sa mai trebuiasca laparo cand te vei intoarce din saptamana de zahar cum zici tu, sa fii relaxata sa te distrezi si poate poate o sa fie ceva.te pup dulce.
Didy sacul gestational la eco se vede in cel putin 4 saptamani la altele chiar dupa 5 S.asa ca nu te duce degeaba la echo ca nu are rost.Cat despre teste mai asteapta si tu 2-3 zile si mai fa unu sau dute sa ti faci beta hcg, iti doresc sa fie tesul pozitiv.
Amely graviduta frumoasa ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Oooffff... MamideVladut, nu prea am cuvinte in pluas fata de ce au scries fetele...
In primul rand va multumesc din tot sufletul tuturor, sunt convinsa ca gandurile voaste bune m-au ajutat ieri!
Pupici speciali fetelor care m-au sunat sa ma intrebe cum la simt( se stiu ele) nu va puteti imagina cat bine mi-au facut telefoanele voasre!
Ariana, Kora, Salomeea, o sa va trimit un Pm cu toate detaliile, celelate puteti sa ma intrebati si va raspund cu placere.
Hai sa va povestes un pic despre ce a fost vorba: ambele trompe erau infundate: tr dreapta era "intepenita" si a reusit sa o desfunde prin pomparea cu forta a albastrului de metil. Trompa stanga avea sactosalpinx( ostiul ocluzat) La prima laparo se pare ca mi-a taiat o parte din ea, (dar mie nu mi-a zis nimeni nimic), fara a reusi sa o desfunde. Acum dr a zis ca e ok, a facut neosalpingostomie( = reconstructie palvionara prin crearea unui nou orificiu tubar)
In plus ovarele aveau corticala inngrosata, asa ca a facut si drilling ovarian!
Sper ca nu v-am plictist cu amanuntele! Dupa operatie m-am trezit cand m-au dus la terapie intensiva, si nu am mai adormit. In aceeasi zi, pe la 12, m-au dus la salon, pe la 15 am coborat din pat, seara am mancat ceva ( iaurt si ou fiert ... si o ciocolata pe la 10, daca am vazut ca "imi merge" si nu am nimic )
Nu m-a fost rau deloc, nu am vomitat, nu m-a durut decat gatul putin ( ma doare si acum, cred ca de la intubatie) Nu am probleme nici cu balonarea, ma simt absolut normal, cu o mica durere la taietua de la buric ; celelalte 2 ma dor doar daca apas pe ele!
Fetelor, nu am cuvinte sa-i multumesc in primul rand lui Dumnezeu si apoi dr-lui T , ca mi-au redat speranta! Sunt cuvinte mari poate, dar asa simt acum...sfatul meu pt cele care se pregatesc de laparo: mergeti cu incredere pe mana dr-lui,si nu va fie teama!
Pupici tuturor!

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Salutare fetelor!
Noroc ca mi-a atras atentia Raza de soare ( mersi ! ) ca sunt tare zapacita ...in mesajul anterior am scris ca dr. T e plecat intre 3 - 9 sept. , de fapt e plecat intre 4 - 9 octombrie , pentru cele interesate de perioada aceea.Eu am vb cu el la tel si ma voi duce in 2 si 3 oct si in 9 ( dupa ovulatie ).....in rest vom presta probabil din 3 in 3 zile , astept si parerea lui T.
Felicia- ma bucur mult ca ti-a rezolvat dr. T atat de multe, acum ai sanse mari ...iti doresc muuuultaaa bafta!!!Astept cu nerabdare mesajul tau pe PM

Kora

Mergi la inceput