Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-13

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mamidevladut i-mi pare atat de rau pentru ce ti s-a intamplat, incat nu mai am cuvinte! M-au napadit toate amintirile, nu e drept ce se intampla!! of... Doamne....dar trebuie sa gasim in noi forta de a o lua de la capat, caci altfel visul nostru nu se va mai implini niciodata!!
Felicia ma bucur ca macar tu vii cu o veste buna, felicitari pentru trompitele tale bune!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

va multumesc mult pentru incurajari, sunteti niste scumpe. Scuze pentru mesajul ambiguu de ieri, dar nu eram in stare sa explic ce s-a intamplat.Desi in prima faza acea sangerare am crezut ca o sa treaca (asa am avut si cu Vladut) se pare ca in final s-a accentuat si a fost fatala. Cand am ajuns miercuri la T, la eco nu mai prezenta activitate cardiaca, doar un sac gestational gol.In momentele acelea nu aveam in cap decat bataile inimioarei pe care o auzisem atat de puternic joi, de rasuna in tot cabinetul.Ieri dimineata m-a chemat la spital pentru interventia chirurgicala.Ca sa nu fie atat de traumatizant(interventia in sine, ca situatia oricum era) mi-a facut anestezie totala, nu am stiut nimic de cand am intrat in blocul operator, m-am trezit in salon cu o perfuzie la mana, am stat o ora si am plecat acasa.
Cele care ati trecut prin asa ceva cred ca stiti ce sentiment de goliciune te cuprinde cand pleci de acolo fara minunea din burtica.Incerc sa fiu cat mai optimista, dar e f greu, nu pot decat sa ma gandesc cum au fost pentru mine aceste 8 saptamani, ce sentiment placut era sa stiu ca in mine creste o noua viata.Singurii care ma tin pe linia de plutire sunt baietii mei, sotul care ma incurajeaza si Vladut care, nu va vine sa credeti dar cred ca a simtit si el ca bb nu mai e, desi nu i-am spus nimic pana acum. In fiecare dimineata ma pupa pe burtica (zicea ca il pupa pe bb), de ieri dimineata nici nu a mai amintit de el si il vad un pic trist.O sa ii zic ca a venit barza si l-a luat pe bb inapoi, sper sa reactioneze bine.
Asta a fost. Mai mult nu stiu ce sa va spun, am un puternic sentiment de vinovatie, ca poate trebuia sa fac altceva, ca nu m-am menajat cat trebuia, dar...........nu mai pot repara nimic.
Acum ma rog la Dumnezeu sa ma ajute sa trec mai repede peste perioada asta si sa o iau de la capat, si sunt sigura ca data viitoare va fi bine.
Va pup si aveti grija de voi.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Lore...

Marina 22+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

mamidevladut, orice cuvinte sunt de prisos. Trebuie sa fi tare pentru fiul tau si mai ales NU DISPERA!!! Ai incredere in DD si aminteste-ti ca el doar ne incearca, asa cum si Amely, am impresia, a spus-o recent, dar niciodata nu ne paraseste. Deci, curaj si cu capul sus si in fiecare zi cu un pas inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

mamidevladut, imi pare rau...
gudinde, am inteles, da' (in general) e greu de pus in practica . multumesc!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Tutunicilor, oi fi eu nebuna daaaaaaaaar....eu cred ca la mine luna asta s-a prins ceva....
Deci z 27 din 28, temp. 37.0, senzatii de greata usoara, oboseala si somn cat cuprinde, pofta de mancare, nici un semn de spotting sau CM. Pana acum teste Clear Blue negative (nu vreti sa stiti cate am facut). Daca nici maine nu vad 2 linii, bag un test de sange la Medsana.

Singura problema care ma roade....este ca simt intepaturi in partea stanga unde am ovulat...si mi-e frica sa nu se fi prins o SE....

Oare daca luni ma duc la T la un eco - deci ar fi ziua 2 de intarziere a CM, poate vedea daca este ceva in uter sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Diddy poate ne dai tu o veste buna si ne mai inveselesti. cat despre eco... pai la mine nu l-a vazut T pe bebe desi sarcina avea 4 saptamani, el a vazut doar un chist.... poate si pt ca eu eram convinsa ca nu e sarcina, nu se pozitivase nici un test. dar poate ai noroc!

Marina 22+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

'Neata fetelor!
Eu sunt z1 si luna aceasta trebuia sa fac monitorizari asa ca am sunat sa ma programez si asistenta mi-a zis ca dr. T e plecat intre 3 - 9 sept. Mor de nervi! Ma voi duce in 2 sept totusi macar sa vad daca se formeaza folicul pe ovarul stang care ma intereseaza !Voi ce parere aveti sa ma duc in alta parte la monitorizari???Eu voiam ca luna aceasta sa fac monitorizare, sa imi zica T cand sa prestez si daca nu iese cu ochisori sa fac laparo luna urmatoare...acum sunt in ceata total!
Va pup si sper sa aud numai vesti bune de acum incolo ca tare m-am intristat cu Mamidevladut pe care o pup si ma gandesc ca totusi macar ea il are pe Vladut si cu siguranta va mai avea bebe dar eu nu am nici macar un bebelas si ne dorim atat de mult!!!
Bafta tuturor!
P.S. Diddy presimt ca e de bine!!!!!( sa stii ca si ai mei parinti tot Didi imi spun, adica ma alinta deoarece ma cheama si Diana )

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Mami de vladut, se vede ca eshti o luptatoare, mi-a placut atitudinea ta de la sfarsitul mesajului. Asa da! Bravo, sigur va fi bine pentru tine data viitoare! Tinem pumnii!!!

Diddy, dragutza, sa dea DD sa fie asa, hai!! cate una pe saptamana!!! Sa mai punem de-o petrecere!!!

Zenobia (Raluca)
-------------------
Tanasestii trasi in poza

Mergi la inceput