Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-13
Raspunsuri - Pagina 7
Zenobia spune:
Doamne, sper sa nu se fi intamplat nimic cu Mamidevladut! Stie cineva ceva despre ea, ati vorbit cu ea la telefon?
Zenobia (Raluca)
-------------------
Tanasestii trasi in poza
---------------------------
Bucuriile mari stau in spatele satisfactiilor marunte
lauravoinicu spune:
Mamidevladut , ce s-a intamplat , te rog nu ne tine in emotii , daca este de rau noi suntem aici ca sa iti fim alaturi .........
Fetelor ma bucur ca Felicia este bine , acum sa se puna pe prestat din greu........
gudinde spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Tutunaru a zis sa nu facem spermograma, k poate vine bb acum (da' in fct de ce spune maine, facem spermo sau nu). M-a intrebat cand am prestat ultima oara (alaltaieri) si ne-a interzis contactul pana maine...de ce, fetelor???
Pt ca dr T merge pe o zi prestat, doua nu fiindca le ia 72 ore sa ajunga la maturitate. Asa ca daca i-ai spus ca ai prestat alaltaieri, inseamna ieri si azi pauza si de abea maine se poate presta. Pe site-ul dansului explica ca daca prea des si nu dupa schema asta te pricopsesti cu imaturi sau doar cu lichid seminal. Ori pt bb ne trebuiesc gigei maturi.
Ariana1 spune:
Bine ai zis Gudinde. Pe mine T. m-a certat intr-o luna, pentru ca am prestat 2 zile la rand. Si mi-a zis ca la gigei le trebuie 72 ore sa se refaca.
Ariana1
miruna79 spune:
Buna fete dragi.
Mamica de vladut ce ai patit? sper ca esti bine dc cineva stie ceva de ea sa ne spuna.sper ca nu e nimic rau.
Amely stai linistita cu durerile o sa dispara treptat stiu de la o prietana tu sa stai linistita sa nu faci efort si o sa fie bine.
Lachione bine ca a iesit normospermie dupa sperietura care a tras-o sotu saracutul.bravo
Laura silkce face miresica frumoasa cred ca esti foarte zapacita cu toate pregatirile, o sa se termine si o sa fie super la nunta si in honey moon. te pupik
Pup toate fetele
marair spune:
Salutare, aspirante vechi sau noi!Dupa ce am citit capitolul aferent varstei sarcinii mele, m-am intors la "prima iubire", la voi si am vazut cu mare bucurie ca Amely este o viitoare mamica.Am sunat-o si mi s-a parut stresata.Am incercat sa-i transmit toata energia mea pozitiva si increderea ca totul va fi bine.E greu la inceput, nu ai prea multe indicii, nu simti mare lucru si ti se pare ca ceva nu e in regula.Dar nu e asa..bebe exista acolo si are nevoie de noi pozitive.Trebuie sa luptam cu noi insine, fetelor conteaza enorm puterea mintii.Astept vesti bune in continuare de la voi.Laura Voinicu, te pup si astept de la tine o asemenea veste.V-am pupat pe toate, poate va "contagiati" cu un bebe de la mine...Raluca si Ana Maria
alexia28 spune:
Fetelor, ma simt datoare sa va raspund eu in locul scumpei noastre Mamidevladut.... a pierdut sarcina
Mai multe o sa va spuna ea cand o sa se simta in stare, noi nu putem decat sa ne rugam sa depaseasca momentul asta greu si sa-i fim alaturi.
Eu simt ca trebuie o sa iau o pauza de DC, sunt tot mai pesimista,nu mai am incredere, numai vesti triste in ultima perioada, si ea si Bubulina si Ioana, fete dragi mie, au trecut prin aceeasi tragedie, nu este drept ce se intampla nu cerem prea mult.De ce se intampla toate astea?
"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"
KoraPop spune:
Mamidevladut- cuvintele sunt de prisos...totusi, desi nu ne cunoastem personal vreau sa iti spun ca sunt alaturi de tine in aceasta grea incercare si vreau sa incerci sa lupti in continuare de dragul baietelului tau Vladut.....il ai pe el asa ca vei avea si un alt bebe, fii increzatpoare in DD...!Pupici
Bafta tuturor fetelor!!!
Felicia ma bucur ca esti bine dupa laparo, cand vei reusi sa ajungi sa scrii pe forum te rog din suflet sa imi dai detalii despre operatie , costuri, filmare sau orice amanunt deoarecde cred ca ma paste si pe mine o nast5fel de operatie in curand.... poate imi scrii pe PM ; multumesc anticipat si spor la bebe!!!!!
Kora
gudinde spune:
Mamidevladut,
Imi pare atat de rau. Nici nu stiu ce sa zic, ce as putea sa zic sau ce ar trebui sa zic. Cuvintele sunt intr-adevar de prisos. Nici eu nu te-am cunoscut personal dar uneori suferinta ne apropie mai mult decat orice.
Iti doresc din suflet sa-ti dea D-zeu putere sa treci peste aceasta grea incercare.
Zenobia spune:
Imi pare rau pentru Mamidevladut, Bubulina, Ioana. Cu greu imi pot imagina o dezamagire mai mare pentru o femeie.
Dar asta ar fi culmea sa va dati batute, la fel si tu, alexia. Ia ce pauza vrei tu dar ramai optimista.
Nu e drept sa se intample nimanui asa ceva, dar nu tb sa renuntam.
Va pup si aveti incredere care DD grija de fiecare dintre noi.
Zenobia (Raluca)
-------------------
Tanasestii trasi in poza