Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-13
Raspunsuri - Pagina 6
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Cicicuta
nu stiu de ce ti-a zis sa faci o asa pauza mare...sotul tau are ceva probleme?
Multumesc!
In principiu, oricum tb sa facem pauza 3 zile, pt spermograma programata sambata, pe 23 (deci ink nu stim dak sotul are vreo problema). Iar T ne-a interzis contactul pana maine. Bun, in fct de ce zice maine, renuntam la programarea pt spermograma sau nu. Asa k asteptam...n-avem ce face. Ori verde de la T ori analize..
Au mai spus fetele, clomifen este acelasi lucru cu closti/ovamit sau...sau..sunt cateva variante, diferite nume, da' tot un
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
Zenobia spune:
Mirela, nr. pt programari al Ramonei este 0720 099299, numarul pe care ti l-a dat Alexia este direct al doctorului. Bafta! Nu te stresa, este super meserias.
Ce ma bucur pentru Felicia!! Daca din cauza asta l-am asteptat pe doctor 2 ore azi dimineata la Elias, atunci a meritat! Mi-a spus ca s-a spart folicului si a mai facut si mishto de mine ca am asteptat 2 ore ca sa aflu atata lucru! Ramona n-avea nici o treaba, se invartea tantosa pe acolo, ca sa aflu ca din cauza ei a intarziat atata T, pentru ca o sunase sa intrebe faca il asteapta cineva si desteapta i-a zis ca ... NU!
Acuma...poate se prinde si la noi...
Va pup.
Zenobia
-------------------
Tanasestii trasi in poza
---------------------------
Bucuriile mari stau in spatele satisfactiilor marunte
alexia28 spune:
Zenobia saru'mana ca mi-ai atras atentia cu nr de tel, m-am uitat gresit in agenda
"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"
kitty_nic spune:
Zenobia, hai spor la treaba ca ma mananca palma stanga sa deschid odata listuta aia
Poze
Nimic nu este intamplator.
Zenobia spune:
Va pup, fetelor, si eu sper!!! Deja am prestat Am venit acasa intins, m-am invoit de la serviciu.
Mamidevladut, ce n-a fost sa fie??? Nu ne speria...
Zenobia
-------------------
Tanasestii trasi in poza
---------------------------
Bucuriile mari stau in spatele satisfactiilor marunte
Ariana1 spune:
Chiar daca acum nu are cum sa vada ce scriu, o pup pe FELICIA pentru reusita, si sunt sigura ca luna viitoare va fi un bebic.
Ma bucur tare mult pentru ea, iar reusita ei imi da si mie o speranta.
Ariana1
Ariana1 spune:
Ce s-a intamplat cu Mamidevladut? Sa nu spuneti ca.....
Daca e asa, imi pare nespus de rau.
Ariana1