Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-13
Raspunsuri - Pagina 5
Amely spune:
Neata tutunici dragute!
Diddy, tin pumnii sa fie cu oki!
Lauravoinicu, Alexia, intr-adevar, s-au mai speriat durerile de burtik, nu stiu daca e de la scopantil sau no spa, dar ma simt mult mai bine. Chiar prea bine...hmmm...
Ma gandeam la Felicia si la ziua cand am facut laparo... pe la ora asta aveam deja ochii mari, vorbeam intr-una la telefon, le innebunisem pe asistentele din reanimare, le era frica sa nu mi se sparga vena cu perfuzia, de atata indoit mana. Sper ca a mers totul bine cu Feli si ca i-au desfundat trompita buclucasa. Acum, musai vine bb, intr-o luna, doua!
Salomea, tu cand faci laparo? parca erai programata zilele urmatoare, nu? Nu de alta, dar sa stiu sa-ti tin pumnii!
Editez: tocmai am vorbit cu Felicia, s-a trezit de ceva timp, e inca la reanimare, dar se simte ok. Vestile sunt bune: T. i-a desfundat trompele iar acum trebuie sa se puna pe facut bebici! BRAVO, Felicia, sanatate maxima si recuperare rapida!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
poze Mirela (Barbye)
Fisa medicala - Mirela
mirella76 spune:
Buna fetelor! Stiti eu va urmaresc de foarte mult timp, dar nu am gasit puterea sa va scriu. Am aflat de la voi toate ce doctor minunat este d-nul Tutunaru. Eu am trecut de la o minune la nebunie.
Adica am ramas insarcinata anul trecut, aveam o sarcina gemelara(era un vis de al meu de cand eram copil indeplinit desi nu aveam niciunul in neam). Pina aici totul frumos, era cadoul nostru de Craciun(atunci am aflat ca am gemeni) si cadoul pentru ziua sotului meu(urma sa nasc de ziua lui 27 iulie). Am avut niste sarbatori superbe, dar totul a inceput sa se naruie incepind cu sfarsitul lui ianuarie, sarcina s-a oprit din evolutie.Am reusit sa trec greu peste asta si invatand de pe acest forum am inceput sa-mi fac analizele de capul meu pentru ca doctora nu mi-a dat niciodata sa fac macar una.Am simtit ca lucrurile se complica in urma chiuretajului ciclul meu nu mai era regulat, nu am mai ramas gravida..
Am schimbat doctorul, dar degeaba aproape ca ii spuneam eu ce invatasem de aici de pe forum, din pataniile voastre.
Mi-am propus de mai multe ori sa vin la dr.Tutunaru, dar am amanat din cauza ca e barbat...Auzi motiv, vorba colegei mele care imi spune ca atunci nu-mi doresc destul un bebe daca nu reusesc sa trec peste inhibitii.
Totul parca a fost impotriva mea de cate ori am crezut ca sunt gravi au venit rushii, mai tarziu de fiecare data z29, z30, z32, z35...
Luna aceasta am crezut ca DD m-a iertat si m-a binecuvantat, dar se pare ca problemele mele continua sunt Z40 si toate testele sunt negative...Simt ca innebunesc...Cum spunea una dintre voi bine macar daca vine ciclu...
Imi cer scuze ca m-am lungit si va plictisesc cu problemele mele, dar am realizat ca voi care treceti prin asta intelegeti.
Inteleg de la voi ca dr.Tutunaru si-a mutat cabinetul.Cum a-ti procedat prima oara a-ti sunat pentru programare la cabinet, a-ti mers la spital, a-ti avut trimitere...
V-as ramane recunoscatoare daca mi-ati da un pic de curaj...
multumesc
mirella
alexia28 spune:
Intrasem sa va dau si eu vesti de la Felicia, vad ca a scris si Amely, tocmai ce am vorbit si eu cu ea, ma bucur ca vestile sunt bune si ca se simte bine. Acum o sa ne dea cat de curand vestea cea mare
"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"
kitty_nic spune:
mirella76, bine-ai venit la noi. Sunt convinsa ca dr. Tutunaru te va ajuta sa treci peste problemele tale si sa-ti vezi visul implinit. Te-am trecut pe listuta
mult toate fetele.
Poze
Nimic nu este intamplator.
alexia28 spune:
Mirela bine ai venit printre noi si sa-ti implinesti visul cat mai repede. Pentru consultatie suni la nr de programari 0723999939, raspunde asistenta Ramona, si te programezi la cabinetul din Sandu Aldea. Bafta multa! Cred ca toate am avut 'problema asta' cu faptul ca este un dr si nu o doctora, dar sa vezi ca in momentul cand intri in cabinet uiti de toate astea.
"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"
Raza de soare spune:
mirella, bine ai venit. vezi k sunt explicatii cum sa ajungi la cabinet!
fete, insist :cum vi se par valorile date de Clomifen? si mai ales, de ce avem interzis pana maine??? a! si maine sa-l mai intreb ceva in mod special?
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
Kariris spune:
Felicia ce mult ma bucur ca te-a desfundat total. eu nu stiam ca le ai pe ambele infundate. Acum sa te pui serios pe treaba ca nebunaticele astea nu stau desfundate for ever. Mie Peltecu mi-a dat 5-6 luni de incercare dupa ce mi-a desfundat trompita. Desi mi-a spus din prima ca nu mai raman cu asa trompa si sa fac fiv, eu m-am incapatanat sa nu cred si atunci mi-a spus ok...incearca 5-6 luni sa te convingi ca nu mai ramai, ca dupa 5-6 luni nu-ti garantez ca trompa nu va fi infundata la loc.
Cicicuta spune:
Buna fetele!
Raza de soare, si eu am patit la fel dar de la Clostilbegyt, care am inteles ca e oricum cam acelasi lucru cu clomifenul,adica inainte sa-l iau aveam E=8,5 chiar 9, iar in luna in care l-am luat, ma pregateam pentru ISA, l-am avut cam de 5 sau 5,5 iar foliculi nu am avut mai multi ca de obicei, adica doi, unul de 20 si unul de 22 si mi-a zis dr. ca intr-adevar de la ala este. Eu ovulam si fara stimulare dar am zis hai sa o fac ca auzisem ca sunt mai multe sanse asa sa prinda ISA, dar de unde...la mine nu a mers iar cand mi-a venit ciclul parca era cascada Niagara, niciodata nu patisem asa ceva si nu cred ca a fost vre-un avort spontan, fiindca imi facusem un test chiar cu o zi inainte sa-mi vina si era negativ, dupa ce intarziase cam 4-5 zile. Asa ca am hotarat, daca mai fac vreo ISA sa nu mai fac nici o stimulare, fac pe natural..dar acum depinde de fiecare organism in parte.Cat despre nu stiu de ce ti-a zis sa faci o asa pauza mare...sotul tau are ceva probleme? daca da poate din cauza asta fiindca se refac mai greu, cum este si in cazul sotului meu din pacate.Sper sa nu te superi fiindca te-am intrebat de sotul tau dar chiar nu am gasit mai in urma daca ai scris despre asta, asa ca imi cer mii de
Va pe toate
marinar spune:
Buna
am vorbit si eu cu Feli si e ok, acum sa dea DD sa se prinda un bebic la ea in burtik.
Raza eu nu stiu ce sa-ti spun, din fericire nu am fost nevoita sa trec prin asa ceva.
pup toate fetele
Marina 22+
burtika