Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-13

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Credeam ca sunt eu prea nevrozata! Maine o
...si...

...si...

Va pe toate. Raportez maine ce si cum.

Zenobia
-------------------
Tanasestii trasi in poza
---------------------------
Bucuriile mari stau in spatele satisfactiilor marunte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Lachi, super-mega felicitari! Da-i bataie!!!

Zenobia
-------------------
Tanasestii trasi in poza
---------------------------
Bucuriile mari stau in spatele satisfactiilor marunte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

Lucky, ca valori mai ai pe spermograma (mobilitate progresiva si forme normale)? Ca la cate spermograme presteaza al meu de la o vreme, am devenit obsedata de capitolul asta
Si sa stii ca si la noi au fost discrepante uriase intre medsana (unde toate aratau roz bombon) si dr. Matei, unde se cam mentin in acelasi regim valorile...
Oricum, eu mi-am propus sa o lasam mai moale cu spermogramele, sa apucam sa ne mai relaxam si noi...
pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Salomea pai am asa:
volum: 1,8 ml (explicabil la socul pe care l-a tras cu boul de sofer)ph: 7,8
aspect: opalescent
timp lichefiere 20 minute
concentratie: 29 mil/ml
mobilitate:A+B 52%
morfologie: 50% forme tipice
leucocite sub un milion/ml
Atat am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

Lucky, pai ai niste lucruri bune acolo ce mai ... Da banuiesc ca ti-a spus dr la care ai fost, nu te-a lasat pe mana mea ... Puneti mana si sarbautoriti!
Las' ca si pe-al meu l-au stresat saracul... ca cica sa faca spermograma si apoi spermocultura, care e de recoltat secretie din uretra si a mai facut-o odata si era sa lesine...(bine ca nici n-au stiut sa explice ce trebe facut aia de la medsana atunci)...si iti dai seama ce chef de destractie avea baiatul cu betisorul ala in fata asteptand la rand...
In concluzie, a iesit ca nu stam chiar foarte rau dar oricum voi stati mult mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Felicia, am mai intrat o data sa-ti urez bafta maxima, iti tin pumnii pana aflu vesti bune de la tine. Sa nu-ti fie frica!

Diddy, Miruna in seara asta iar m-au apucat durerile de burtik, tot ca la CM... Dar incerc sa nu le bag in seama

Lachioaso, nu pot sa-ti spun cat ma bucur de rezultatul normospermie... ai vaz't daca ti-am tinut pumnii? Sa mai indraznesti vreodata sa-l critici pe bietul sot!

fetele

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

poze Mirela (Barbye)

Fisa medicala - Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetelor , ma oftic ca am ratat intalnirea , data viitoare cu siguranta nu am sa mai lipsesc , sunt convinsa ca a fost o admosfera f placuta cu asa o gazda deosebita ca Ioana.
Felicia , maine cu siguranta am sa ma gandesc la tine , iti voi tine pumnii stransi si sa vii cu vesti bune ..... un de la mine
Lachione , felicitari pt rezultatul la spermograma , acum sa-i dati bataie si sa veniti cu un mic elvetian .......
Zenobia , dureri o sa simti de la pregnyl , mai mult intepaturi, dar nu cine stie ce , depinde de fiecare ....... , eu la vreo 30 de foliculi nu am simtit mare lucru in afara de faptul ca aveam o burta de zici ca eram gravida in luna a6a ... si toata lumea se intreba cum de mai stau in picioare .
Daca stati bine cu spermograma , mai prestati de control .....
Mamidevladut , mi-ai dat emotii , ma bucur ca acum esti bine si iti doresc sarcina usoara in continuare.....
Amely , te-ai mai linistit , gata ai terminat cu frica? o sa fie bine ai sa vezi , stiu eu ......., DD nu ti l-a dat asa numai sa te amageasca , dar cred ca te-au linistit fetele la intalnire.....

Va pup pe toate fara nici o exceptie .......[pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata fetele,

Felicia eu ma gandesc in continuare la tine si iti tin pumnii Cred ca deja ai iesit din operatie. De abia astept sa aud vesti bune de la tine

Amely asa sa faci, sa nu mai bagi in seama durerile de burtik

Lauravoinicu, lasa ca o sa organizam o intalnire speciala cand vii in Bucresti

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata, fete!
felicia, mult noroc!

Alta varianta de a ajunge la cabinet: de la Sofitel, mergeti inainte pe langa spitalul CFR 2...si tot inainte...treceti de Instit Agronomic si prima la dreapta e chiar Sandu Aldea (asta-i varianta buna pt soferi). Noi am gasit imediat.

La cabinet am ajuns la 19:00 si am plecat la 21:15.

Am asa:
E-4,6
OD-14,7
OS-14

si maine merg iar. Ce parere aveti de valorile mele?
Tutunaru a zis sa nu facem spermograma, k poate vine bb acum (da' in fct de ce spune maine, facem spermo sau nu). M-a intrebat cand am prestat ultima oara (alaltaieri) si ne-a interzis contactul pana maine...de ce, fetelor???

Vad ca devine obicei sa ma intalnesc prin spitale sau cabinete cu vecinele. Asa k ieri nu m-am mai simtit atat de rau vazand k sunt singura fara ditamai burtica...si vecina e tot la stimulare+monitorizare.

Si... fetelor, niciodata nu am vazut atatia soti iubitori pe metru patrat! Mi se umpleau ochii de lacrimi cand vedeam k nu tin cont de restul lumii si vorbesc cu bb, mangaie burticile, etc....

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Felicia, tinem pumnii desi deja cred ca ai iesit din op, si deadbea asteptam sa auzimj vesti buneeeeeee!!!!

Dragelor, eu m-am scrantit la cap de tot! Sa stiti ca eu sunt convinsa ca luna asta s-a prins ceva la mine....Of, daca nu e asa, l-am inebunit pe sot si acum va inebunesc si pe voi...dar hai sa va zic:

z 26 din CM de 28, nu spotting pre-CM, nu dureri/crampe prevestitoare de ciclu, foame constanta si pofta mai ales, temp azi dim. 36.9, si de nebuna ce sunt imi tot vine sa ating burtica jos ca si cum as stii ca bb este deja acolo. Azi diminieata am bagat un test, si bintinteles a iesit negativ.

Acum un "detaliu" important: acum 3 zile, cam cand ar trebui sa fie implantarea daca e sa fie bb, am avut toata ziua intepaturi pe partea stanga, partea pe care am ovulat si imi e frica sa nu se fi prins vre-o SE.

Oricum ar fi, asteptarea asta ma omoara efectiv.

Pup toate fetele!!!!

Mergi la inceput