Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-13

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Felicia bravo! si eu sunt plina de incredere in ceea ce te priveste, acum daca T si-a dat acordul nu poate decat sa fie din ce in ce mai bine. Se pare ca si eu ma indrept cu pasi repezi (in gandul meu) spre laparo.
Pentru ca nu are rost sa astept cand poate si eu am trompele infundate sau mai stiu eu ce, ceva ce se poate vedea atunci.
Si de ce sa mai stau? Am timp, dar nu as mai sta in zadar.

Insa luna asta nu pot ajunge nici macar la monitorizare d-apai la operatie! Si mai sunt si in delegatie exact in acele 4 zile de varf. Asa ca vom vedea luna cealalta.

Felicicutu, imi trimiti si mie PM-ul fetelor cu detaliile? Sarumana, ca tare ma intereseaza.

Felicitari inca odata pentru rezultatele superbe, de acum, asteptam vestea cea buna si mare.

Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Felicia ma bucur ca ai revenit, esti increzatoare. de acum sper sa auzim numai de bine si sa ne dai vestea cea mare cat de curand.

pupici

Marina 22+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Felicia nu stii cat ma bucur pentru vestile bune pe care ni le-ai adus! O sa vezi ce repede vei ramane graviduta, apropos tu a cata ai baut dupa Amely?? Multumim pentru detalii, cum sa ne plictisesti!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cicicuta spune:

Gagicutelor care dintre voi ma poate ajuta va rog mult cu un sfat!!!!
Am facut saptamana o laparo cu dr.T si nu a vrut sub nici o forma sa ia bani si acum sunt in mare incurcatura ca nu stiu ce cadou as putea sa-i iau
Orice sfat sau sugestie mi-ar fii de mare ajutor si raman datoare de cinstesi de ce nu o
Sigur ca o sa va rog sa-mi dati pe PM sa nu fie vreo problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Mamidevladut, imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat. Dumnezeu sa-ti dea putere sa mergi mai departe. Tu ai fost miercuri la ora 14 la cabinet, pentru ca am vazut o fata iesind plangand din cabinet si am simtit ca asa voi iesi si eu, si asa am iesit? Doamne, cata durere! Eu aveam 6 saptamani(de la um), dar pe mine nu m-a chemat pentru ..., speram sa se elimine singura sarcina, fiind mica. Daca stii cata putere mi-ai dat cand ai spus ca sunteti bine, pentru ca si eu aveam aceleasi probleme si am crezut ca se va rezolva.
Trebuie sa mergi/mergem mai departe, nu avem de ales.
Cu mult drag,
Ellis(28 ani, 3 sarcini oprite din evolutie, sept uterin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ellis, ufff ... nici nu pot sa imi imaginez prin ce treceti... sper sa aveti puterea sa reluati lupta...

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Ellis, imi pare rau !

Felicia, bine ca ai scapat cu bine, nici nu se putea altfel, nu? Acum te poti apuca de treaba. Da-ne o veste buna repede.

Zenobia (Raluca)
-------------------
Tanasestii trasi in poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Felicia

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Se pare ca a inceput un lant al vestilor neplacute, sper sa fiu ultima care va da o veste proasta. De cate ori mergeam la dr. T. i-mi cerea spermograma sotului, iar eu tot amanam pentru ca am considerat ca nu e nevoie, atata timp cat am mai ramas insarcinata cu sotul meu. Insa se pare fetelor ca mai bine incepem cu sotii si abia la urma noi, unde investigatiile sunt mai multe si mai dureroase. Dar sa nu va mai tin pe jar cu sfaturile mele, am fost la I.D.S. azi dimineata cu sotul la celebra dr. Matei, care e o draguta si o finuta si a inceput asa: avem probleme cu sotul! Am crezut ca lesin, noroc ca eram pe scaun, diagnosticul : OLIGOASTENOZOOSPERMIE - moderata, spermatozoizi 7,2 mil., mobilitate totala 80% si progresiva(a+b)=35%. M-a intrebat daca am ramas gravi si la ce intervale de timp, i-am spus ca la diferenta de ceva ani intre si mi-a spus ca aceasta e cauza. I-am spus ca totusi am ramas de mai multe ori cu sotul si i-a le-a numit accidente fericite. Singura solutie inseminari intrauterine cat mai repede si cat mai multe, pane se obtine sarcina si sa ne grabim. Am crezut ca mor acolo, nu-mi venea sa cred, mi se parea ca sunt intr-un vis urat si vroiam sa ma trezesc. Sotul saracul era atat de socat, incat nici nu mai putea scoate un cuvant. Il intreba doctorita in ce mediu lucreaza, daca a avut probleme in copilarie s.a.m.d. si concluzia ca s-a format de la caldura excesiva din bucatarie. I-am explicat ca avem restaurant cu specific si ca lucreaza cu flacari de jumatate de metru si a zis, de acolo se trage. Are aproape 10 ani de cand lucreaza in bucatarie si ca nu e buna caldura excesiva pentru barbati. Spuneti-mi si mie va rog, fetelor soferite cum ajung la cabinetul nou si adresa clara, ca nu mai stiu unde a-ti postat voi adresa si nr.tel. nou, eu vin din Floreasca.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Ioana, imi pare atat de rau ca ai primit vesti proaste! Sigur c anu e buna caldura excesiva la barbati, ba chiar cica sa nu poarte nimic stramt pt ca temperatura optima pentru cele doua producatoare este sub temperatura corpului. Of!

Mie insa sincer nu mi se par prea rele rezultatele sa fiu sincera. Am auzit, adica am citit aici si de mult mai rele. Mobilitatea totala de 80 % nu e de-a dreptul f buna? Numarul sa fie ce a considerat ca nu prea e ok? In fine, stie ea mai bine.

Cat despre adresa: daca vii din Floreasca, probabil ca e ok sa ajungi la Manastirea Casin dinspre Arcul de Triumf. Pana la Arcul de Triumf probabil ca vii pe una din strazile care dau in Dorobanti pe langa televiziune, dupa care Arcul de Triumf si Manastirea Casin).

Oricum, ajunsa la Arcul de Triumf, mergi tot inainte catre Manastirea Casin (e la intersectia cu bulevardul Marasti, unde este si o intrare spre Elias si linia de tramvai 41). La manastire, in loc sa faci stanga catre Elias, faci dreapta. Si numeri 3 strazi (fara cea din fata ta adica fara Al Constantinescu) si anume (Av. Petre Cretu, Av. Zorileanu, Av. Sandu Aldea) - toti sunt aviatori.
Deci dupa strada cea mare cu peluza pe mijloc (Alexandru Constantinescu) incep strazile pe care ti le-am spus mai sus. Si ultima, cea dinspre Agronomie este Sandu Aldea. Strazile sunt pe stanga pt ca pe dreapta sunt un stadion si un strand. Vezi ca liniile de tranvai sunt cam inalte dar le treci si intri pe strada.

De cum intri pe strada nu mergi mult si gasesti numarul 86. Eu nu am fost in cabinet dar pe acolo trec des.

Sau in alta ordine de idei (dar nu vii pe acolo) de la strada pe care este Eliasul (Av Sanatescu) numeri a patra strada. Adica Al. Constantinescu, Petre Cretu, Av Zorileanu si Sandu Aldea.

Pupici un milion si sunt aici daca are cineva nevoie de mine, saptamana viitoare nu voi putea intra deloc deloc pt ca plec in delegatie. Si e totul atat de dezorganizat....Dar ma gandesc la voi.

Mergi la inceput