Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-13
Raspunsuri - Pagina 28
![](images/user_woman.png)
felicia_ spune:
Lili35, activeaza-ti PM! nu pot sa-ti trimit, si probabil de aceea nici nu am primit nimic de la tine!
Amely
Marinar, stii cum e : eu il pup toata ziua, apoi ,cand vine vorba de lucruri mai serioase, dau inapoi, "ca nu ne lasa nenea doctoru'!"
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kitty_nic spune:
Ioana felicitari pentru cei sase ani de casnicie, fericire, sanatate, multumire si implinire sufleteasca! Sa va traiasca finutul si sa va dea DD numai bine dupa sufletul vostru bun! Iar la ISA incearca sa nici nu te mai gandesti, si ai sa vezi ce surpriza minunata vei avea. si numai bine.
Poze
Nimic nu este intamplator.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
Intru sa urez multi ani inainte si o casnicie fericita Ioanei si...felicitari si sarcini usoare, noilor gravidute!
P.S.: ma omoara numaratul asta...
P.S.1: kitty, ai avut dreptate, e tare norocos capitolul asta. Doamne ajuta in continuare, sa fie numai vesti bune!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
maria08 spune:
Ioana: poti sa-mi spui si mie mai multe detalii despre inseminarea cu dr.T si Matei? La ce spital ai fost si cum s-a procedat mai exact....??? ( ma refer la ecografie, recoltare......si toate celelalte) Ma incanta ideea ca face T asta si vreau sa incerc si eu de luna viitoare.
Pupici!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
Maria08 ce pot sa-ti spun despre inseminare e ca de fapt nu mi-a facut inseminarea Tutunaru, ci dr. Mihalache de la CFR2 cu dr. Matei. Dr. T doar m-a monitorizat si a sunat-o pe dr. Matei sa-i spuna ca foliculii mei au 27 si respectiv 29 si ca stau sa se sparga. De recoltat am recoltat acasa si am fugit cu borcanelul la IDS sa il duc pentru prelucrare, iar inseminarea mi s-a facut la policlinica CFR2, pe un pat special inclinat cu capul in jos si m-au tinut 30 min. invelita cu un cearceaf, timp in care am adormit, de obosita ce eram. Toata procedura m-a costat 100 Euro si dr. au fost foarte dragute. Ce sa spun, am fost surprinsa ca nu mi-a facut inseminarea dr. T, asa cum credeam, probabil ca inca nu au aparatura necesara procedurii la cabinet si au inceput colaborarea prin corespondenta. Oricum eu am o parere buna despre dr. Matei si deaceea am facut-o in conditiile astea, alfel refuzam din start. Dar am cam fost stransa cu usa, pentru ca nimeni nu mi-a explicat nimic, eu m-am dus la dr. T si i-am spus ca vreau o insemianre si el a spus ca o sa facem. Nu mi-a spus si cum vom face si cine si unde, probabil e un medic prea ocupat cu multe alte paciente si nu avea timp sa-mi spuna. M-a mai dezamagit pentru a doua oara, la Elias cand mi-a facut ecografia, mi-a spus: gata foliculii se vor sparge si la ora 13:00 sa fii la dr. Matei, atunci i-am spus: "Nu se poate mai tarziu, sau mai devreme, pentru ca la acea ora trebuie sa fiu in biserica, sa botez un baietel", iar el mi-a spus doar: "acum depinde de tine ce e mai important: botezul sau IA???" Am plecat plangand din cabinet si-am fugit efectiv din spital si in masina m-am mai linistit si mi-am pus gandurile in ordine. Dupa care am sunat-o pe dr. Matei si am stabilit cu d-sa cum sa facem, ca sa fie bine si atunci am realizat ca de fapt dr. T nu face inca inseminari.
Amely felicitari pentru prima ta ecografie, sa-ti traiasca micutzul!!
Va multumesc fetelor pentru felicitari si va trimit la toate un..
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
maria08 spune:
Ioana: multumesc! Si eu care credeam ca s-a apucat si T. de inseminari..
Multumesc inca o data!!
Zenobia spune:
Buna, buna... nu-i prea buna... va ziceam ca astept (vineri era z26, eu de obicei am CM de 26 de zile). Azi e ziua 30. Pana acum am tot asteptat si am tot sperat ca nu vin rushii; nu au venit, ce-i drept. Dar acum 5 min am fost la baie si am vazut nishte pete maronii. Stiu ca poate fi ciclul, sau pot fi acele pete care apar daca eshti gravi. Deocamdata nu stiu cum sa le interpretez, nu a trecut destul timp ca sa vad cum evolueaza. Acum, ce-i drept, nu stiu cum tb sa fie petele ca sa nu le iau drept "rushi", cat de mari, cat de mult sange cantitativ. Dar am o intrebare: daca nu sunt rushi, sa ma duc sa iau Utrogestan preventiv? Nu stiu deloc ce sa fac...
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
Zenobia eu zic sa mai astepti putin cu utrogestanul, pentru ca daca nu e bebe, o sa-ti prelungeasca si mai mult perioada de dinainte de CM. Asta nu inseamna ca nu pot fi semne de sarcina, acele pete, eu i-ti doresc sa fie semne cu ochisori! Asa ca hai Zenobia...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Zenobia spune:
Ioana, , asa m-am hotarat si eu, bine ca ai zis si tu... era sa il trimit pe sotul meu la farmacie sa imi ia test, dar nu stiu daca va gasi la ora asta, asa ca mai bine astept si daca nici maine nu e clar imi fac un test. Dar am o presimtire cum ca e cam clar si ca vin rushii...
... sau poate ca nu... offf...
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help