Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-13

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!!
Ce de vesti bune pe aici!!!
Mcrissa si Alina25 FELICITARI DRAGELOR!!! De mult timp nu a mai venit cineva cu asa vesti bune, sarcini usoare si fara probleme!!
Claucia bine ai revenit iubita si multumesc ca te-ai gandit la mine! Buna idee cu laparo, sa o faci daca asa simti!! Cand m-am intalnit cu Marinar si Mamidevladut la cabinet la dr.T mi-am amintit de ziua cand ne-am intalnit pentru prima oara toate trei, de data asta Marinar era o frumoasa burticoasa, ca cele de pe scaun de acum cinci luni in urma. Sa nu-ti fie frica de laparo, e o investigatie si nimic mai mult, chiar te poate ajuta! Curaj iubita
Despre mine ce sa va spun decat ca am facut inseminarea si acum am de asteptat 14 zile luuuuuungi!! Ieri am fost atat de agitata si de zapacita, m-am impartit intre biserica si spital, sperma tinuta la san si felicitari de ziua noastra, ca nu mai stiam pe ce planeta sunt!! Nu stiu daca va iesi ceva din inseminarea asta facuta pe graba si agitatie, dar asta e, am facut-o pentru ca era momentul si nimic mai mult! Am botezat un baietel frumos si am sarbatorit cei 6 ani de casnicie cu prietenii si finii nostri si a fost minunat!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Ioana scumpa, lasa sa vezi ca o sa fie bine cu inseminarile. Cum e cu T si Matei?

In orice caz, oricum ar iesi luna asta, ai castigat mult: ai botezat un sufletel mic, ai aniversat o superba varsta a unui si mai frumos cuplu si ai acea liniste in inima ta legata de omul de langa tine, pentru care multumesc si eu lui Dumneazeu mereu.

Multi multi ani de acum inainte fericiti impreuna si in plus un bb mic si papacios care sa va faca sa zambiti in fiecare dimineata.

O saptamana buna pt toate fetele dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata fete dragi,

VA doresc o saptamana frumoasa si o luna la fel si numai vesti bune

Ioana Doamne ajuta sa fie cu noroc inseminarea si sa iasa, la multi ani pt aniversarea voastra, sa fiti sanatosi si fericiti si sa aveti multi copilasi

Clau bine ai revenit printre noi, chiar simteam lipsa postarilor tale din fiecare dimineata

Felicia, multumim pt vestile despre Salomea, pacat ca nu sunt chiar asa bune, dar Amely a demonstrat ca se poate si cu endometrioza

Amely asteptam vesti de la tine, haide spune-ne ce face ?

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Dragele mele dragi,
Dupa ce mai zilele trecuta ma gandeam cu amaraciune in suflet ca la acest capitol (13) nu s-a inregistrat nimic spectaculos (de bun), constat cu incantare ca vin sa ne rodoce speranta doua proaspete gravidute.
FELICITARI DIN TOT SUFLETUL alina25 si mcrisa. Sa ve dea DD sarcini usoare, bb sanatosi si numai bine.
Amely da-ne vesti de la eco de vineri.
Pupici multi la toate fetele si numai liniute duble!

Poze
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna

Clau imi pare bine ca ai revenit si poate, cine stie, asa pe negandite se intampla ceva!

Ioana la multi ani de casnicie fericiti!!! felicitari si pt finutul vostru si din suflet sper sa se intoarca acest lucru bun cu un bebe.

Felicia care pe care nu lasa

eu de azi sunt la serviciu si ma laud de zor cu pozica fetei mele....e o frumusetze!!!

Marina 23+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna dimineata si o saptamana frumoasa va doresc!
Ioana, in primul rand, la multi ani cu ocazia aniversarii! Important e ca te-ai simtit bine, chiar dacfa nu va fi sa fie luna asta ( dar eu sper pt tine!), e bine ca ti-ai adunat iar fortele si ca esti iar optimista!
Clau sa inteleg ca ai fost francofona?
Kitty, ai vazut ca ai avut mana buna?
Alexia,
Despre mine ce sa va spun... nu mai am decat niste cicatrice micute, abia vizibie, in rest, sunt perfect refacuta! Am o singura problema: au trecut doar 10 zile de la operatie , dar imi e greu sa il "tin departe" pe al meu sotior... cand el vede ca sunt complet refacuta! Mai ales ca i-am facut program cu maca si BU...
Pupici tuturor!

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili35 spune:

Buna ziua!
Salutari tuturor pacientelor dr. Tutunaru.
Si eu sunt pacienta lui din dec-2005.Am facut 3 monitorizari + spermograma sotului.Se pare ca din acest punct de vedere stam bine,dar nu avem nici un rezultat inca, asa ca pe 26 oct. sunt programata si eu la laparoscopie. I-am cerut dr. sa-mi faca laparo de la prima consultatie dar m-a bagat intai la monitorizari.Probabil asta e procedura la el.Din cauza asta am pierdut 9 luni dar sper sa se rezolve acum, mai ales ca eu am schimbat dr. care vroia sa-mi faca HSG. Sper sa fie doar trompe infundate mai ales ca am avut o anexita in trecut.Sunt destul de optimista fiindca am mai avut o sarcina la care am renuntat ,din pacate ,la cerere.
Felicia ti-am trimis un mesaj in PM ,nu cred ca l-ai citit , te felicit pentru reusita operatiei si daca poti te rog mult sa-mi trimiti si mie un PM cu informatii despre laparoscopie (procedurile din spital ,cand trebuie sa ma internez si ce acte imi trebuie etc.).
Astept mesajul tau.
Multa bafta tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Ioana, casnicie fericita in continuare, la multi ani si un bebe curand-curand!
Alina, Mcrissa, FELICITARI, MAMICILOR!
Zenobia
Cununia civilaDeja casatoriti
-----------------------
Love, think, help, read

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Lili35 tu cand te-ai programat pentru laparo? Si eu de cand m-am dus la T. prima oara i-am spus ca vreau laparo dar inainte mi-a facut 2 luni de monitorizari si dupa aceea a zis laparo. Eu m-am programat pe 12 septembrie tocmai pentru luna asta.

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

'Neata dragelor, si FELICITARI noilor gravidute!

Kittysor, Alexia si multam de intrebare. A fost ok la eco vineri, am vazut cum batea inimioara. Deocamdata e prea mititel ca sa vedem mare lucru, dar pentru mine a insemnat mult sa-l vad pe monitor.

Va tin pumnii celor care numarati luna asta, ca si celor care va pregatiti de laparo. O sa fie bine!

dulce toate fetele

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Mergi la inceput