Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-13

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Fetelor, de Salomeea nu stiti nimic? Trebuia sa faca laparo azi... Are cineva nr ei de tel?

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Tot eu !
Am vorbit cu Salomeea, a operat-o azi pe la ora 14,se simte f bine, dar din pacate... i-a gasit si ei endometrioza ( desi nu avea nici unul din semnele despre care vorbeati voi: dureri , intepaturi etc). Mi-a placut ca e optimista! Inca nu a reusit sa vorbeasca cu dr T, sa ii explice clar ce si cat a fost. Sa speram ca dr a "curatat" bine ...

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

Alina felicitari pt sarcina, sa ai un bb sanatos.

Felicia multam de vesti despre Salomea, sper sa fie bine.

ioana cum a fost la botez?

pupici muuuuuuulti

Marina 23+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

buna!
sunt si eu o noua pacienta a Dr. Tutunaru.
am fost miercuri seara la cabinet pentru ca aveam niste scurgeri maronii (sunt insarcinata in 5 saptamani), iar dl. dr. mi-a facut o eco in 3 minute, mi-a zis ca e totul ok si in 5 minute m-a expediat.
asa e de obicei sau poate ca m-am dus printre programari m-a expediat asa de repede( am vb cu asistenta la telefon si ea mi-a zis sa vin spre sfarsitul programului)?eu am auzit numai lucruri bune despre el , dar miercuri parca nici nu ma asculta ce vorbeam.as fii vrut sa-i mai spun si altceva, dar el deja vorbea pe mobil cu cineva si nu ma mai baga in seama.asa e mereu sau l-am nimerit eu prea ocupat?

Mcrissa 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Ma bucur ca Salomea se simte bine, imi pare rau ca are endometrioza, dar bine ca a reusit sa descopere asta; eu cred ca faptul ca o femeie nu poate avea un copil este un semn de intrebare si bineinteles ca este dintr-un anume motiv; Salomea spunea ca nu a avut niciodata probleme ginecologice iar asta putea sa o determine sa nu faca operatia asta dar bine ca a facut-o.

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Buna,
Mcrissa da asa este dl. dr.T. cateodata este foarte expeditiv si alteori cand are mai mult timp sta mai mult dar nu iti face griji se uita cu atentie si daca era ceva te tinea mai mult.

Bafta si pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

alina25 merci mult pentru raspuns.felicitari pentru burtica!eu am azi 5 saptamani si 2 zile.suntem cam pe aproape
cand voi merge la progrmarea din octombrie o sa merg cu listuta si nu-l las pana nu-l intreb tot.

Mcrissa 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Alina25- multumesc frumos Alina, sper sa ma descurc!
Sarcina usoara si tine-ne la curent cu detaliile sarcinii tele !Pupici!

Kora

Mergi la inceput

Alina 25, Mcrissa, FELICITARI!
LauraVoinucu, ce mai faci? Nu ai mai scris de ceva timp... ne e dor de tine!
Clau nu te-ai intors de prin delegatii?

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Hi hi, m-am intors si ma bucur ca sunt din nou acasa.

M-am amuzat citind un subiect despre sommet mai devreme. Cat de slab este informata totusi populatia prin mijloacele noastre media. Sau cat de mare este dezinformarea! Acum ca am fost in mijlocul evenimentelor imi dau seama. Of. Inseamna ca nu e singurul moment in care e atat de mare dezinformarea dar totul pare logic si atat de credibil...

In fine, Felicicuta draguta, si Marinusha mea scumpa, sunteti niste dulci ca intrebati de mine, sunt bine, nimic nou, nu tu o monitorizare luna asta, nu tu o eco, nu stiu nimic. Nu am simptome nici macar de ovulatie iar testele pe care le-am luat de ovulatie nu prea imi spun mare lucru. Asa ca nu stiu. Parca vad ca ma indrept cu pasi repezi spre laparo. Mai ales ca toate fetele au avut ceva de castigat din laparo. Pana una alta, am racit si nu prea ma simt bine...

M-am bucurat cand am aflat ca Ioana face inseminare si am asteptat astazi sa citesc ceva dar pare-se ca e ocupata. Astept rezultatele cat mai curand!

Va pup pe toate si o saptamana superba in continuare. Am inteles ca T e plecat in prima parte a lui Octombrie asa este? Nu face nimic, il sun dupa ce vine CM sa vedem ce strategie mai abordam.

O seara frumoasa.

Mergi la inceput