Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-13

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Zenobia si eu te sustin, din ce ai povestit mi se pare ca e chiar motiv de bucurie. Mai ales daca nu ti-au mai intarziat rushii asa! Ir pete maronii si nu rosii sunt exact ce trebuie.

Te asteptam cu testul dimineata, sa nu ne tii pe jar ca intru de la birou sa vad, iar inchid, si tot asa.

Ioana, experienta ta este atat placuta (oameni de incredere, Matei etc) cat si usor dezamagitoare in ceea ce priveste replica la nevoie ta de a fi in biserica pentru a boteza un sufletel. Insa per total, scopul a fost atins, inseminarea facuta si sa stii ca avand totul atat de clar in minte, toate problemele sunt descoperite, o sa reusesti. Acum stii exact ce trebuie sa faci, vei face oricare ar fi micile neplaceri, si-ti vei obtine scopul atat de drag. Asa ca zambetul pe buze. Ca si zambesti frumos!

Marinusha, mi-e dor de tine si as fi vrut sa vad si eu cum se transforma burtica si mamica. Abia astept sa mai vad poze si sa mai aud vesti de la bucalata.

Felicicuta, si pe tine te felicit ca ai facut deja laparo. Sa vezi cate vesti bune or sa curga in curand. Abia astept sa le aud. Da, am fost francofona.

Alexia, iata ca scriu dimineata, ca am un pic de timp pana fug la birou. Nici nu ma duc sa mai pun benzina desi e becul aprins ca nu mai e timp, dar e timp de scris. Mergem amandoua la laparo? De manuta!

Raza de soare, nu te supara pe asteptare ca e cu scop. Scop ce ne-ar umple sufletele tuturor. Fii vesela si optimista in perioada asta!

Pup toate fetele si Lauricile si Kitty-nicile si pe toata lumea.

O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Va multumesc pentru sustinere, asa am crezut si eu. Din pacate, azi e Z1 cu surle si trambitze.

Ioana, Claucia, va multumesc ca ati fost langa mine. Dar sa ne veselim si sa o luam de la capat cu forte noi. Pana la urma de azi incepe o alta luna.

LA MULTI ANI!!!!!!! pentru Kora Pop. Sa ne traiesti si sa iti umple repede-repede un bebe sufletul de bucurie!

Pup toate fetele.

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Kora . La muti ani, sa fii sanatoasa, sa ai parte de liniste, multumire sufleteasca si de ceea ce-ti doresti!

Poze
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Kora, LA MULTI ANI!
Un an mai bun, cu sanatate si bucurii !

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

La multi ani Kora!!!!!

Zenobia sper sa nu-ti pierzi optimismul, incepe o noua luna...

Clau si mie imi este tare dor de tine si tare mult as vrea sa-ti arat pozica cu bebelusha mea. mama mi-a zis ca seamana toata cu sotul meu...chiar ca am luat-o razna toti.

Ioana s-au intamplat toate fara sa ai timp sa te gandesti, dar poate e un semn faptul ca ai facut inseminarea in ziua in care ai crestinat un copil. sa auzim numai de bine!!!

Felicia si ziceai ca el nu te lasa in pace...

Marina 24+

burtika

Mergi la inceput

Dragele mele tutunici,
dupa ce ieri ma gandeam ca intr-o zi, doua am sa vin cu o veste minunata, astazi cerul s-a prabusit deasupra mea, impreuna cu hoarde intregi de rushi. Dupa ce m-am simtit prabusita de-a binelea, mi-am luat toate cioburile in care care s-a spart sufletul meu si am incercat sa le lipesc; bine'nteles ca se vad lipiturile.
Intr-un cuvant astazi z1.
Tot ce mai pot face este sa incep monitorizarea si daca pana la sarbatori tot nu se intampla nimic, in ianuarie sa trec la laparo.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

kitti pupici multi.

fete vad ca am ajuns la pag. 20, cine deschide cap nou si norocos???

Marina 24+

burtika

Mergi la inceput

Dragi doamne, draga noastra Felicia ne invita la un nou capitol norocos aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85370
Va pup si haideti sa vorbim acolo.

Poze

Mergi la inceput