Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-13
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
ana_id spune:
pt mamidevladut
rushii apar de obicei intr-un interval de 4-6 saptamani dupa chiuretaj. e foarte important ca sa incerci sa te protejezi cel ptin o perioada de 1-2 lunni pana se reface colul(cel putin asa mi s-a explicat mie) timp in care mi s-a dat sa iau anticonceptionale.
diddy, imi pare rau de invazie dar sa stii ca pana la urma DD va gasi, atunci cand va hotara el, o metoda sa te apere de rushi
eu sunt in continuare intoarsa, ma cam dor ovarele, am niste intepaturi ciudate, mi-e teama sa nu fi racit.
va pupic
diana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
KoraPop spune:
Felicia - La multi ani ! si tie balanto, sa primesti un cadou frumos de ziua ta....ceea ce iti doresti cel mai mult!!!
Zenobia - multumesc mult!
Diddy- imi pare rau....eu chiar credeam ca esti graviduta, esti sigura ca nu a fost totusi ceva....??? Oricum La multi ani si luna balantelor trebuie sa fie cea cu ....multe ploi....asa ca spor la facut bebici!
Pupici tuturor!
Kora
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
alexia28 spune:
Mamidevladut bafta diseara, iti tin pumnii.
"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"
marinar spune:
hello
maidevladut tu pe la ce ora ajungi?
Ioana am raspuns la PM. sper sa ajung si eu pana la 4.30, macar sa te vad. poate nu e chiar asa aglomerat ca ma simt cam naspa cu raceala asta... si daca vor fi si alte burticutze pe acolo, nu as vrea sa le virusez. de fapt nu vreau sa virusez pe nimeni dar stiu ca bebeii sunt mai importanti acum
Marina 23+
burtika
mamidevladut spune:
Alexia multumesc mult
Marina ajung si eu intre 16.00 - 16.30, in functie de trafic, ma gandesc cu groaza ca vin dinspre Baneasa si se circula infernal.
salomea spune:
Gagici, sunt in al noulea cer!!! Nuuu, nu sunt gravidoasa, desi inca mai sper, dar am vorbit aseara cu doctorul nostru, i-am mai povestit odata ce si cum, ca pe 1 plec si acum e ultima mea sansa sa fac aceasta laparo si am ramas masca sa aud "pai vino sambata". Chiar nu mai speram sa o fac si pe asta si ma inebunea gandul ca plecam si o sa mai treaca ani buni cu sperante zadarnice luna de luna. Asa macar sper sa lamuresc clar o jumatate a problemei (cealalta, sotul, o tratam separat).
Aseara cand ma intorceam de la cabinet pe 5 carari de bucurie aveam sentimentul ca sunt un pic nebuna sa ma bucur asa tare ca fac o operatie care la urma urmei nu e deloc placuta si s-ar putea sa nu ma ajute la nimic (cum va spuneam, nu am avut nici cea mai mica problema gineco la viata mea sau nimic care sa dea de banuit o infectie, ceva). 2 ani am zis ca nu pot face operatia asta ca o sa lesin acolo inainte sa intru in spital si acum abia astept
Va dati seama ca acum mi-am scimbat optica vis-a-vis de d-nul dr si ma gandesc ca mi-ar place sa il rasplatesc cumva, poate cine stie cum ii pica lui sa-mi faca mie laparo asa sambata in weekend programata cu 2 zile inainte... Dar nu am idee cum sa procedez, stiu ca el e mai reticent chiar si la mici atentii. Va rog frumos, daca aveti vreo idee ce as putea sa-i duc si mai ales cum si cand sa i le pot da, scrieti-mi pe PM.
Cam asta deocamdata. Maine dimineata ma duc la spital sa-mi faca internarea si sper sa nu intervina nimic si sambata sa trec la gaurit.
pupici la toata lumea!
kitty_nic spune:
Salomea felicitari. Ma bucur nespus pt tine si noile sperante pe care ti le da dr. minune. Doamne-ajuta si sa fie bine!
Te sun diseara sa mai stam putin de vb.
Poze
Nimic nu este intamplator.