Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-13

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Zenobia- ziua ta e in 4 oct? Ziua mea e in 3 oct! La multi ani balanto! Si eu sper sa imi faca dr T un cadou frumos si sa imi zica ceva de bine la monitorizare luni
Raza de soare- e f. bine ca v-a luat valul, e mult mai frumos asa decat "programare la prestat " dupa cand ne indica dr T , nu? Dar pt spermograma nu e bine sa va duceti sambata, trebuie neaparat sa fie abstinenta minim 3 zile si maxim 5!!!Inainte de recoltare cu o ora sotul tau sa urineze si sa se spele DOAR CU APA, pr perioada abstinentei sa nu manance picant, sa evite alcoolul si tigarile ( daca se poate ); parerea mea e ca daca tot faceti spermograma sa o faceti cum trebuie, mai costa si 900 000...daca ati asteptat pana acum mai asteptati pana miercuri si tineti abstinenta dumineca , luni si marti.....asta daca nu va ia valul din nou ca se anunta tot vreme ploioasa
Diddy nu ne zici nimic???Tinem pumnii!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Am fost invadata Testul negativ. Nu mai inteleg nimic, luna asta m-am dereglat total...am avut intarziere de 5 zile. Asta e. Mergem inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by KoraPop

Raza de soare- e f. bine ca v-a luat valul, e mult mai frumos asa decat "programare la prestat " dupa cand ne indica dr T , nu? Dar pt spermograma nu e bine sa va duceti sambata, trebuie neaparat sa fie abstinenta minim 3 zile si maxim 5!!!Inainte de recoltare cu o ora sotul tau sa urineze si sa se spele DOAR CU APA, pr perioada abstinentei sa nu manance picant, sa evite alcoolul si tigarile ( daca se poate ); parerea mea e ca daca tot faceti spermograma sa o faceti cum trebuie, mai costa si 900 000...daca ati asteptat pana acum mai asteptati pana miercuri si tineti abstinenta dumineca , luni si marti.....asta daca nu va ia valul din nou ca se anunta tot vreme ploioasa
Diddy nu ne zici nimic???Tinem pumnii!

Kora

Ehe, cate sarbatorite...Kora, mi-a placut partea cu ploaia Cat despre tigari, alcool, tutun...nu este cazul. Multumesc mult pt recomandari...lasam pt sapt viitoare, tot sambata, k e mai bine...

Si chiar asa, Diddy, ce vesti ai?

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

quote:
Originally posted by KoraPop

Zenobia- ziua ta e in 4 oct? Ziua mea e in 3 oct! La multi ani balanto! Si eu sper sa imi faca dr T un cadou frumos si sa imi zica ceva de bine la monitorizare luni

Kora

Aaaaaa, uite o balanta de-a mea!!!! Super! La multi ani si tie!
Sa dea DD sa primim ceva frumos-frumos!

Zenobia (Raluca)
-------------------
Noi
-----------------------
Love, think, help, read

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Diddy, imi pare rau, dar nu e totul pierdut. Sigur veti reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Zenobia, multumesc. Si eu sunt balanta.......of si cat am speram ca DD sa imi faca un cadou frumos anul asta de ziua mea.... Of, poate de ziua sotului care e in Noiembrie....si care e un scorpion veritabil Dar, tin pumnii sa va faca voua - balantele mele dragi si pentru kitty_nic, Raza de soare, KiraPop si toate celelalte Tutunici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Diddy si "panzele sus, cu toata viteza inainte!". Orice z1 inseamna un inceput. Doamne-ajuta si nu dispera! nu-si doreste o mama suparata .

Poze
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

KoraPop, Zenobia si eu sunt balanta! Pe 9 octombrie!
Si Diddy, si sotul meu e scorpion, din noiembrie!
Ioana, bafta la dr, poate reuseste el sa iti redea putina speranta...
Eu am fost azi la scos fire, totul e ok, astept uratii sa incep apoi munca " cu drag si spor" Apropo de vremea asta ploioasa... noi rezistam eroic, ca avem interdictie deocamdata
Pupici tuturor!

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

neata fete scumpe,
Felicia si noi suntem in perioada de interdictie si asteptam verde pentru bb.Diseara am programare la T si sper sa imi spuna ca e bine. Apropo, stie careva dintre voi dupa cat timp de la un chiuretaj trebuie sa apara uratii?
Imi amintesc ca si eu imi doream, ca si voi acum, sa nu mai vina uratii iar acum ma rog sa vina mai repede......asta e viata.
Pupici multi si multe liniute duble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Diddy, fetelor, sa nu va pierdeti speranta! Vor veni ei bebeii...(da' de ce nu vin cand vrem?)
felicia, aveti rabdare...k de-acum incolo, tot va ploua si va ninge.. si multumesc pt pm!
Ioana, mult, mult noroc la dr!
Pup fetele!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput