Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-13

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Salomea, ma bucur pentru tine, pentru ca te inteleg. Mi s-a parut cuidat faptul ca dupa ce ti-a spus ce ti-a spus, apoi sa se razgandeasca. Bine ai facut ca i-ai mai spus o data.

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Salomea bafta multa. Doamne ajuta sa vii cu vesti bune, super bune

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

Va multumesc mult de urari si de gandurile frumoase... Sper sa vin si eu aici sa va incurajez, in rand cu Felicia, sa va povestesc cum a fost floare la ureche si cate s-au rezolvat...
Duminica dupa ce ies din spital o sa plec din Bucuresti (la parinti, ca n-am curaj sa zbor in state chiar de a doua zi, mai stau sa imi revin cateva zile), asa ca probabil o sa va scriu ce si cum a fost mai incolo, cand oi mai da peste un internet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Salomea, si eu tin pumnii ! Si nu ma fi speriata, o sa vezi ce repede o sa treaca!
Iar despre faptul ca nu ai avut nici o problema ginecologica, sa stii ca nici eu nu am avut nici macar o infectie... si totusi... deci eu zic sa mergi cu curaj si incredere, sigur nu are ce sa strice! Doar sa ajute!

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna fetelor.
N-am mai intrat de mult sa va citesc si vad ca sunt multe noutatii.
Felicia ma bucur ca esti bine si ca te ai refacut dupa laparo.
Mamica de vladut sa ti dea Dumnezeu puterea sa treci peste incidentul asta urat si sa ai mai multa speranta ca se va mai intampla cat se poate de curand.
Salomea bafta la laparo iti tin pumni
Ioana asa este cateodata ne investigam atat de mult pana inebunim fara sa ne gandim ca problema e de fapt de la sot, la mine a fost mai rau diagnosticul ca al vostru oligoastenoteratozoospermie cu recomandare de fertilizare.ce sa zic ca de cateva luni n-am mai facut nimic si nu am mai reactionat in nici un fel a fost foarte mare socul,acum chiar ne gandim la fertilizare dar nu stiu cu cine s-o facem poate incercam si inseminare nu stiu important e ca nu ne am pierdut speranta.
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fete am intrat sa va spun ca m-am intalnit cu Ioana si cu mamidevladut la cabinet la T, sunt 2 frumoase asa cum le stim. amanunte despre fiecare o sa aflati de la ele.
de la mine aflati ca bebe are aproape 650 de g si dupa fetzisoara pe care am vazut-o la eco e o frumoasa si o bucalata .

Salomea succes sambata!!!!!

Marina 23+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Hello Tutunareselor!
Aveti idee de ce dl. dr. nu mai raspunde pe site-ul sau atat de interesant pentru noi? E defect , sau ati navalit toate pe saracu' om??????
Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Salomeea- ok iti tin pumnii pe sambata; poti sa imi spui Diana sau Kora :)))

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fete dragi!
M-am intalnit cu Marinar care e mai frumoasa si mai draguta, i-am vazut si fata bebelusului si va spun ca va fi o fetita tare frumoasa, avea un profil al fetei, absolut perfect, la 4 D. Mi-am mai revenit de cand am vazut fata ei radioasa si calda, desi era racita si-i era frica sa nu-mi dea mie raceala ei.
Mamidevladut ma bucur ca te-am revazut, esti la fel de dulce si de finuta cum te-am cunoscut. Sa ai incredere in Dumnezeu ca se va repeta o minune cat de curand, i-ti tin pumnii si va fi bine, ai sa vezi!
Haideti sa va povestesc despre mine: azi eram in z8 si eu m-am dus mai mult pentru a-mi citi rezultatul de la spermograma si ma gandeam oare sa incep monitorizarile de azi?? S-o vedea ceva, sau sa-i duc doar rezultatul sotului si pina la urma i-am spus ca eu ovulez deobicei prin z11, 12 si deaceea vreau monitorizare. Si ce credeti?? Aveam urmatoarele valori : E=8.00 si aveam ovulatie doar pe ovarul stang cu doi foliculi unul de 14.80 si unul de 18.90, adica pe ovarul unde e trompita buna. Asa ca m-a chemat sambata la Elias pentru inseminare. Mi-a placut ca nu a dramatizat rezultatul sotului, i-a dat tribullus si mi-a zis ca sunt sanse mai mici cu o asa spermograma, dar nu imposibile. Nici nu mai stiu daca i-am spus de la inceput ca vreau sa fac inseminare, sau el a hotarat asa din cauza spermogramei, cert e ca mi-a spus clar ca sambata sa vin cu sotul la spital si s-o sun pe dr. Matei din timp sa fie si ea acolo, pentru inseminare. Asa ca mi-a dat un licar de speranta, desi m-a avertizat ca endometrioza nu trece doar cu operatie, mai ramane acolo, dar nu pune probleme majore pentru obtinerea unei sarcini, cel putin nu acum la 4 luni de la operatie. Asa ca acum trebuie incercat, nu mai tarziu. Sambata la ora 09:00 o sa facem deci prima inseminare cu dr. T, ceea ce e o sansa pentru toate pacientele cu probleme, o sansa in plus. Sper si eu putin in ea, dar nu mai vreau sa-mi fac sperante desarte, ca sa nu cad apoi din visul meu, ca in trecut. O fac pentru ca e o ovulatie buna si trebuie sa profit de ea, ma surprinde chiar ca voi ovula asa de devreme, in z10, ciudat nu??? Sa fie oare de la Maca pe care am tot luat-o de vreo 3 luni incoace?? Sambata voi fi foarte agitata, dimineata inseminarea, la pranz botez un baietel, voi fi nasica si seara sarbatorim cei 6 ani de casnicie si botezul primului meu finutz. Va fi o zi plina de surprize, sper sa treaca cu bine!! Va pup si va multumesc ca m-ati suportat zilele trecute, cand eram cu moralul la pamant!
Salomeea ne vedem sambata la spital, o sa ne incurajam reciproc!! Tu la ce ora vii in spital??

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Ioana cu ce vesti bune ai venit. Doamne ajuta sa reuseasca ISA de sambata, prima cu Tutu si Matei. Pai e bine, super, endometru bun si 2 foliculi babani obtinuti natural, sunt sanse mari mari. Doamne ce de vesti bune ne-ai dat, deci face inseminari, uraaaa, haide fruntea sus, reusim toate pana la urma. Iti tinem pumnii si ne rugam pt tine

Marinar, sa-ti traiasca fetita bucalata, ma bucur ca totul este bine

Mamidevladut, tu ce vesti bune ne aduci?

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput