Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-13

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Buna dimineata, fetelor!
Va spuneam ca aveam ceva emotii in legatura cu spermograma, dar am luat ieri rezultatul, iar concluzia: "normospermie" (domnul doctor a fost incantat de valorile trecute pe fisa si mi-a spus ca sotul este ok, asa ca urmeaza sa ma "repare" si pe mine). La prima zi de monitorizare, z.10, la mine valorile au fost asa: E= 10,4; OD= 21,1 (asistenta m-a intrebat daca am ovulatie stimulata). In concluzie totul bine si frumos, dar deocamdata fara rezultate. Eu am convingerea ca va trebui sa fac laparoscopie, fiidca sigur au ramas ceva urmari dupa operatia de fibrom de acum 8 ani; domnul doctor este ceva mai optimist si mi-a spus ca poate nu va fi nevoie de laparo...
Bafta tuturor la monitorizari si sa avem parte numai de vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bonitta spune:

Salutare, fetele! M-am intors si eu in sfarsit din concediu, cu forte proaspete. Adica am luat-o de la capat-sunt Z10.L-am trimis pe sotu sa-si repete spermograma la dr. Matei. Rezultat astenoteratozoospermie, oligospermie care se compenseaza prin volum. Adica, dna dr. i-a spus ca se poate face un copil cu acest diagnostic, numai ca raman gravi mai greu. (asta nu stiu ce-o insemna, poate ca o data la 10 ani). Sa apelam la un urolog ca s-ar putea ca sotu sa aiba varicocel, sau sau facem inseminare artificiala. Sunt curioasa ce ne va recomanda dr. T.
Luna asta nu mai merg la monitorizare, am zis sa ne mai linistim si sa prestam la liber, pt. ca si noi am inceput sa ne certam si sa fim stresati din cauza proiectului "copilul". Mai e si sommet-ul asta cu francofonia si chiar nu am cum sa ajung la cabinet. Voi fetelor, cum faceti?

Sunt convinsa ca si pe mine ma asteapta laparo, dar vreau intai sa ma lamuresc cu sotu. Fetelor care ati facut asa ceva, spuneti-mi si mie cat costa o inseminare la dr. T, adica din aia cu injectie, nu stiu cum se numeste..
Ana P- la a cata monitorizare esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Raza de soare, iti tin pumnii. Dar nu te mai stresa, ai vazut ce rapid s-au dezvoltat "foliculashii". Au explodat ca nishte artificii! Super!

Zenobia (Raluca)
-------------------
Tanasestii trasi in poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Zenobia
ai vazut ce rapid s-au dezvoltat "foliculashii". Au explodat ca nishte artificii!

Si a durut la fel! Multumesc mult, fetelor, k ma incurajati (si pe mine) ! Nu pot sa nu ma gandesc...in ritmul asta, o iau razna urmatoarele saptamani...

Apropos, sambata mergem la IDS, pt spermograma. Preventiv!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Salomeea ... imi pare rau...
Bonitta, bine ai revenit ! Si e bine ca incerci sa te detasezi, ma intristeaza vestile despre certuri cauzate de dorinta de a avea un copil...
Poate medicul urolog il va ajuta pe sotul tau...intra si la "oligo..." poate iti recomanda fetele un urolog bun... auzisem de dr Soare.
Dr T inca nu a facut inseminari, asa ca nu stiu sa iti spun pretul.
Ana_p, ce bine ca sotul nu are probleme! Macar el sta linistit! Iar pe tine te va "repara" dl doctor!
Raza de soare, de acum stai linistita si incearca sa nu te stresezi! Bafta sambata!
Pupici tuturor!

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Bonitta, sunt la a doua luna de monitorizare, dar parca nu mai am rabdare. Sunt convinsa ca si voua vi se intampla la fel. Mai ales ca pana acum nu s-a constatat nimic: spermograma buna, ovulatie "ca la carte"(citat din domnul doctor), asa ca astept cu nerabdare laparoscopia care eu cred ca imi va rezolva problemele. Dar pana atunci cred ca va mai trebui sa mai fac o luna monitorizare si probabil va mai trece ceva timp pana ma va programa, fiindca stiu, din ce ati spus voi, ca e foarte ocupat.
Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

hello

Ioana

Raza sper sa ne dai o veste buna!!!

Felicia o sa pun curand si cateva poze, acum inca mai fac ceva curatenie.

fete eu joi dupa amiaza sunt la T, mai vine cineva??? abea astept sa-mi vad comoara care e asa de activaaaaa...

Marina 23+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Kora, ti-am trimis azi un mesaj dar nu stiu daca l-ai primit, referitor la ce m-ai intrebat. Imi poti confirma ?

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Ariana 1- nu am primit nici un mesaj pe PM, daca nu te deranjez prea tare mai incearca sa mi-l trimiti o data; stii cum se procedeaza , nu? Oricum eu iti multumesc frumos anticipat si in continuare iti doresc multa bafta !
Felicia - multumesc frumos pt mesajul de pe PM , chiar ma ajuta mult toate detaliile pe care mi le spui si nu am cu cine sa vorbesc ...stii tu ca dr. T e intotdeauna grabit, ocupat, e altceva sa iti explice cineva care a trecut prin asa ceva....Probabil ca a filmat doar esentialul, de fapt reusita operatiei tale( initial era o problema si la finalul operatiei el a rezolvat acea problema si totul e ok), oricum am sa dau si eu caseta; daca imi mai amintesc cate ceva te mai "deranjez" , ok ? De acum ....multa bafta la prestat !!!!!
Diddy iti tin pumnii pt maine, eu as baga mana in foc ca esti.......ia sa vad ce intuitie am !!!BAFTAAAA!
Toate cele bune tuturor fetelor!
Eu ma voi duce luni z11 la monitorizare si apoi pas ca dr T pleaca ....si ma voi duce in 9 oct ( dupa ovulatie ), asta este...!

Kora

Mergi la inceput

Felicia, te rog mult daca imi poti trimite si mie un mesaj pe PM cu detalii despre laparoscopie (orice crezi tu ca mi-ar fi util). Cum spuneam mi-as dori sa fac si eu operatia, insa astept sa decida domnul doctor cand anume. Tu cum ai procedat cand ai facut programarea, a fost hotararea ta sau a lui T? Iti multumesc anticipat si astept nerabdatoare mesajul tau, daca ai timp.
tuturor!

Mergi la inceput