Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-13
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Zenobia spune:
Ariana, Ana_id, am citit si ati scris si pur si simplu nu ma pot abtine sa nu va spun si eu ceva. Nu aveti de ca sa va fie frica de divort in cazul in care nu reusiti sa ramaneti insarcinate (dar sunt sigura ca veti reusi, pana la urma, ca toate fetele de aici), sotii nostri nu ne-au luat doar pe post de mame ale viitorilor lor copii, atunci cand ne-am cunoscut am ramas impreuna pentru ca simteam ca ei sunt cei langa care vrem sa ne petrecem viata. Sigur ca ar fi fff dezamagiti daca nu am reusi, dar lucrul asta e valabil si in ceea ce ne priveste. Sunt atati copii care au ramas fara parinti pe lumea asta si care asteapta o familie. Nu ar fi totul pierdut. E greu pentru ambii parteneri, iar daca sotii nostri nu inteleg asta, inseamna ca nu ne-au meritat cu adevarat.
Sper ca nu mi-am pus pe nimeni in cap.
Dar va veni soarele si pe strada noastra, have faith!
Zenobia (Raluca)
-------------------Tanasestii trasi in poza
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claucia/claucia.jpg)
claucia spune:
quote:
Originally posted by Zenobia
Ariana, Ana_id, am citit si ati scris si pur si simplu nu ma pot abtine sa nu va spun si eu ceva. Nu aveti de ca sa va fie frica de divort in cazul in care nu reusiti sa ramaneti insarcinate (dar sunt sigura ca veti reusi, pana la urma, ca toate fetele de aici), sotii nostri nu ne-au luat doar pe post de mame ale viitorilor lor copii, atunci cand ne-am cunoscut am ramas impreuna pentru ca simteam ca ei sunt cei langa care vrem sa ne petrecem viata. Sigur ca ar fi fff dezamagiti daca nu am reusi, dar lucrul asta e valabil si in ceea ce ne priveste. Sunt atati copii care au ramas fara parinti pe lumea asta si care asteapta o familie. Nu ar fi totul pierdut. E greu pentru ambii parteneri, iar daca sotii nostri nu inteleg asta, inseamna ca nu ne-au meritat cu adevarat.
Sper ca nu mi-am pus pe nimeni in cap.
Dar va veni soarele si pe strada noastra, have faith!
Zenobia (Raluca)
nu ti-ai pus pe nimeni in cap...
![](icon_smile_big.gif)
Esti draguta si ai spus frumos.
![](pupic.gif)
Zenobia spune:
va pup pe toate si o sa vedezi ca razbim
Zenobia (Raluca)
salomea spune:
Buna! Imi cer scuze ca am disparut in ceata fara sa mai zic ce-am facut cu laparoscopia. De pe 20 am plecat in concediu si nu mai am acces la internet decat cand si cand. Si acum is pe fuga, asa ca nu am timp sa citesc ce s-a mai intamplat... In ceea ce ma priveste, nu pot decat sa spun ca intru si eu in categoria fetelor dezamagite si foarte dezamagite de d-nul dr, si asta nu dpdv profesional. Va spuneam ca mi-a spus sa il sun in ziua 1 sa planificam o laparoscopie si bineinteles ca mi-a spus ca nu mai are locuri pana pe nu stiu cat noiembrie. Faza e ca eu i-am spus acum 2 saptamani ca o sa fie cam din scurt programarea daca sun in ziua 1, avand in vedere ca pe 1 octombrie urmeaza sa plec din tara. Si mi-a spus sa nu-mi fac eu griji, ca sa las asta "in seama lui". Chestie care m-a facut sa stau linistita pana sambata cand mi-a servit bomba. Va dati seama ca sunt foarte debusolata acum, cand ma gandesc ca plec pentru cativa ani in state, unde nu o sa-mi permit sa dau mii bune de euro pe o laparoscopie si asa o sa mai pierd cine stie cati ani sperand pe orbecaitelea ca o veni luna...
Am sa mai intru cand o sa mai ajung la un internet si cand o sa mai am vesti. Pana atunci bafta tuturor, si multumesc mult Feliciei si lui Kitty pt PM-uri!
ileana spune:
Servus,
Aveti idee daca dr. T, este maine dupa-amiaza, marti 26.09.2006, la noul cabinet?
Merci,
KoraPop spune:
Ariana 1- buna ! cand faci laparo???iti doresc multa bafta ,sa treci cu bine peste operatie si rezultatul sa fie foarte bun!!!Iti tin pumnii! Si eu ma pregatesc in viitorul apropiat cred de laparo...
Kora
Ariana1 spune:
Kora mersi mult; T. m-a programat pe 18 oct., sper sa nu ma amane ca astept operatia asta demult.
Ariana1
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
Buna dimineata, fete!
Acum stiu de ce am avut durerile alea acum 2 zile: s-au spart foliculii! Dar am avut oaresce dureri si aseara...asemanatoare cu cele de duminica.
Endometrul a ajuns la 7,6.
Acum...totul depinde de Bunul Dumnezeu.
ileana, in principiu da (dupa amiaza), dar e bine sa suni sa intrebi; oricum, de obicei se face programare!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
Diddy spune:
'Neata fete!
Am fost azi dimineata sa fac testul din sange, rezultatul il am maine seara, deorece am facut analiza la Medicover fiind mai aproape de casa si servici. Inca nici un semn de CM si sun z31 astazi. Partea proasta este ca ma doare rau in partea stanga si tare mi-e frica de o SE, mai ales acum cand Dl. Dr. pleaca din tara de pe 3 Octombrie...
Daca se intampla sa fie vre-o urgenta....dar nu vreau acum sa gandesc asa de pesimist...
Raza de soare, bafta sa se prinda la tine ceva mic.
salomea, super nashpa vestea....imi pare sincer rau, poate ca daca i-ai explica lui T ca este o adevarata URGENTA ai reusi sa te programezi acum din scurt....nu stiu ce sa zic...daca nu, poate mai treci pe aici din cand in cand si reusesti sa faci laparo atunci...restul fetelor!!!