Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-13
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
mmc_nd spune:
Ioanatugs, intru si eu sa te incurajez si sa-ti spun ca dr. Matei nu este prea optimista din fire !!! Nu v-a recomandat un urolog? Ea are un medic urolog cu care colaboreaza, n-ar strica sa auzi si opinia lui. Sa stii ca exista solutii, ti-o spun din experienta. Daca vrei detalii, da-mi un PM. Oricum, dr. T va va recomanda Tribulus Terestris.
Si vorba fetelor, tu tocmai ce-ai fost insarcinata, deci SE POATE! Fruntea sus!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Diddy spune:
Iertati-ma fetelor, nu am avut net in weekend! Ce vesti sa am...nu prea bune. Spottingul a venit vineri seara
, dar ciclul inca se lasa asteptat...si inca nici un simptom de ciclu nu am. Am fost atat de dezamagita, nu am mai facut nici un test, efectiv am cazut psihic intr-o groapa si cu greu m-am ridicat pana azi... Mai astept 2-3 zile - sincer cred ca este vorba de o dereglare, azi sunt z 30 si mie nu mi-a intarziat ciclu asa de vre-o 3-4 ani. Poate ca este si pe baza de stres...cred ca trebuie sa o iau mai usurel.
Imi pare asa de rau ca nu pot sa va dau o veste buna.... Pe de alta parte, vestea cu inseminarea in colaborare cu Dr. Matei este EXTRAORDINARA! Sunt sigura ca de acum inainte, va ploua cu gravidute la Dr. T!
la Amely, KoraPop, lauravoinicu, kitty_nic si toate fetele care mi-au purtat de grija in weekendul asta si bineinteles toate celelalte Tutunici!
ana_id spune:
buna fetele mele dragi
am intrat dupa mult timp deoarece la mine situatia nu e prea buna...nu ma simt in regula....sunt foarte nervoasa, nimic nu-mi convine si am inceput sa ma gandes serios la divort.am senzatia ca ma upt cu moile de vant asa ca incep sa ma intreb daca nu ar trebui sa o las mai moale cu BB.nu stiu
ca sa pun capac am mai vazut azi dimineata un filmullet cu un avort filmat cap-coada.m-a dat peste cap complet mai ales ca era foooooarte explicit.
va pup
ellis spune:
Ana_id, cred ca toate ne-am intalnit cu starea asta de nervozitate si de nemultumire generala, pentru ca ne-am dorit sa realizam ceva si ni s-au frant aripile; sotii nostri ar trebui sa ne inteleaga pentru ca luptam impreuna, dar si noi trebuie sa-i intelegem pe ei, pentru ca, in afara noastra, au si alte responsabilitati, probleme si de multe ori nu mai avem taria sa ii ascultam; daca ati ajuns(am ajuns, in genere) sa va doriti un copil impreuna e clar ca este vorba de o casnicie solida si trebuie regasite puntile de legatura intre parteneri.
Nu pot sa ascund ca am momente in care imi vine sa urlu si as face-o daca as stii ca trece durerea sufleteasca, am momente in care nu vreau sa mai vad sau sa aud pe nimeni, dar daca nu iesim noi singure din starea asta, cine sa ne ajute?
Ana, aminteste-ti momentele frumoase petrecute alaturi de cel drag, incearca sa treci mai usor peste clipele grele, pentru ca viata are suisuri si coborasuri.
Sa-ti dea Dumnezeu gandul cel bun.
Cu drag,
Ellis
Ariana1 spune:
Diddy, esti sigura ca spotingul acela nu este cumva acea insemnare care apare cand ramai insarcinata? Eu cand am ramas insarcinata am avut o mica singerare cam in ziua cand trebuia sa imi vina CM.
Sau tu vorbesti de alt spoting?
Ariana1
Diddy spune:
Ariana1, la mine spottingul acesta despre care vorbesc dureaza deja de 4 zile - de vineri pana azi, asa cum se intampla la mine de obicei inainte de ciclu. Nu cred ca poate fi vorba de spotting de la implantare sau similar. Dar sincer, simptomele din luna asta m-au dat peste cap in asa hal, intrucat am realizat ca nu imi cunosc organismul nici pe departe pe cat credeam...In consecinta, nu mai afirm nimic cu certitudine pana cand nu se dovedeste clar...
cum s-ar zice: "It ain't over till the fat lady sings" sau in traducere pana cand vine CM.
ana_id spune:
Diddy ce ar fi sa faci un test sa ne linistesti....e mai sigur pt sanatatea noastra si, mai ale, pt a ta...decat atatea semne de intrebare mai bine o certitudine...
in ceea ce ma priveste, nu am mai simtit asa ceva....oricum cred (sper) ca o sa-mi treaca
va pup
iana
KoraPop spune:
Diddy- hai fa un test de sarcina sau mai bine un test de sange, stressul nu ajuta deloc sa stii!!!Bafta multa!!!!
Ana_id- nu te mai gandi la lucruri urate....gandeste-te doar la ceea ce te leaga de sotul tau si la toate motivele care te-au determinat sa ii fii alaturi la bine si la greu....nu renunta asa usor si ai incredere in DD , EL te va ajuta in toate, dar atunci cand va considera ca e mai bine pt tine! Mama mea are o vorba : "Cel mai greu e sa mentii o casnicie si cel mai usor e sa o destrami!" Mai bine aranjeaza pt deseara o cina romantica si stai de vorba cu sotiorul tau pe indelete despre tot ce te framanta si mai apoi....
si toate se vor rezolva ai sa vezi! Iti doresc toate cele bune!
Va pup pe toate si multa bafta tuturor!
Kora
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ana_id
buna fetele mele dragi
am intrat dupa mult timp deoarece la mine situatia nu e prea buna...nu ma simt in regula....sunt foarte nervoasa, nimic nu-mi convine si am inceput sa ma gandes serios la divort.am senzatia ca ma upt cu moile de vant asa ca incep sa ma intreb daca nu ar trebui sa o las mai moale cu BB.nu stiu
ca sa pun capac am mai vazut azi dimineata un filmullet cu un avort filmat cap-coada.m-a dat peste cap complet mai ales ca era foooooarte explicit.
va pup
ana, imi pare rau sa te vad in starea asta. te rog, in primul rand NU te mai uita la asemenea filmulete! nu fac deloc bine, dimpotriva... apoi, incearca sa iti impui sa fii linistita. cu nervii nu rezolvi nimic, crede-ma!
si... cum a spus ellis, incearca sa iti amintesti lucrurile frumoase. oricare ar fi ele!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
Ariana1 spune:
Ana_id sunt sigura ca o sa iti treaca starea asta; te inteleg pentru ca am trecut si eu prin asa ceva. Mie sincera sa fiu, imi este teama ca o sa ma paraseasca sotul daca nu vom reusi sa avem un copil. Oricum, totul se va schimba in momentul in care veti avea un bebe. Tu cati ani ai? Eu am 29 si de 5 ani nu am mai ramas insarcinata. Daca nu voi reusi pe cale naturala voi incerca si FIV ca ultima solutie. Daca nu, nu stiu ce va fi.
Diddy am crezut ca doar vineri ai avut acel spoting. Dar cine stie.....
Ariana1