Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-13

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

ana_p- daca mai esti on line verifica-ti casuta postala, ti-am trimis un PM care te intereseaza; bafta multa !

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

KoraPop, multumesc mult pentru mesaj tie si Feliciei care ne-a furnizat toate detaliile. M-au cam trecut fiorii, mai ales ca am mai suportat o operatie mai grea in trecut si mi-am reamintit unele stari...Dar, asta este, mergem inainte. Partea materiala cred ca o sa-mi dea de furca, in sensul ca nu ma vad umbland cu plicul la persoanele care trebuie, nu am suficienta indrazneala, dar o fac si pe asta daca trebuie( sincer as prefera sa platesc dublu si sa fie totul mult mai transparent). Maine insa ma asteapta o noua runda de monitorizare, asa ca ma grabesc sa merg la culcare, ca la 7.30 sa fiu la Elias.
O seara buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Felicia, multumesc mult pentru PM. Iti doresc sa-ti implinesti cat mai repede visul de a deveni . esti o dulce si sincer ma simt mai in siguranta stiindu-va pe voi aproape si avand aceeasi dorinta ca si mine: un bebe frumos si sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

felicia, marina, sa va auda Dumnezeu! Ca imi doresc atat de mult...ca toate fetele, de altfel.

Si...felicia...si eu te rog, cand ai timp, sa imi dai un pm cu date despre laparo (cum a spus si ana_p, ce crezi tu ca ar fi util). Poate nu e nevoie, dar...cum am mai spus, preventiv. Multumesc!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

am intrat si eu sa pup fetele

Raza se pare ca esti mai paranoica decat mine: si eu mi-am tarat sotul la spermo, dar la laparo nu m-am gandit....

Marina 23+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bonitta spune:

Ana-P- te rog sa-mi spui si mie ce ti-a zis T. la ultima monitorizare. Ti-a sugerat el laparo sau i-ai zis tu? Si cam cat costa? Si eu am facut pana acum 2 monitorizari si as mai avea una, si cred ca ma paste si pe mine acelasi lucru.
Oricum, am uitat sa spun ca dr. Matei ne/a recomandat sa mergem la dr. urolog Calomfirescu. Si asta o sa facem in curand, pt. ca nu mai merg la T. pana nu stiu exact ce e cu sotu. El banuieste ca are varicocel si mi-a spus ca in ruptul capului nu se opereaza. Vom vedea...
Bafta fetelor lasi foliculasi cat mai grasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by marinar

Raza se pare ca esti mai paranoica decat mine: si eu mi-am tarat sotul la spermo, dar la laparo nu m-am gandit....

M-ai facut sa si pt asta-ti multumesc. Eu nu-l tarasc, cere singur. Cum altfel, decat..preventiv. Sub deviza "ORICE pt bebe".

Asa k...preventiv, sa va obisnuiti cu "nebuna".

Fetelor, am citit p'aici pe forum k se poate lua si utrogestan. Mie dr nu mi-a zis nimic de asa ceva. Pot lua? Sau mai corect fie spus, e prea tarziu sa iau luna asta sau sa dau uitarii si sa ascult "tacerea" doctorului?

edit: intreba o fata cam cat e inseminarea; la dr Matei (cu trimitere de la T), 150 euro.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Raza ai dreptate, orice pt bb. nici al meu nu a opus rezistenta, daca l-am programat a mers, asta ca sa-mi iasa din cap. cat despre utrogestan, daca nu ti-a zis inseamna ca nu trebuie.

Marina 23+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Raza de soare, am inteles ca vrei analize, dar cu medicamentele las-o mai usor, doamne fereste sa nu aiba cine stie ce efect nedorit. Nu prea e de joaca... Rabdare.

Zenobia (Raluca)
-------------------
Tanasestii trasi in poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata, tutunarelor!
Eu intru tare rar pe aici...
Am o mare rugaminte, spuneti-mi si mie care e programul lui T. de la spital. Sunt o graviduta de-a lui, dar n-am mers decat la cabinet pana acum... Stiu ca e dimineata, dar e in fiecare zi?
Merci!
Aveti grija de voi! Si va asteptam la odisee...
Loredana 21+ Roni-Cristian

Mergi la inceput