Mamici de ianuarie - februarie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

delfinuto stiu eu unde gasesti fasole....
Unde am gasit-o si eu - la restaurant.... ca daca messa nu a avut grija sa mai arunce vreo reteta rapida pe aici si cea cu vanata s-a terminat. Asa ca repede am rupt-o aici la un restaurant aproape dar unde fac f. buna mancarea... asa ca fasolea se gaseste draga,
si diseara cred ca fac un pilaf ca nu am mai facut demult si am iar mancare 2 zile.

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Liuda, nici eu nu cred ca sauna e cel mai potrivit lucru. Doctorul meu, de exemplu, mi-a spus ca pot face plaja CATA VREME NU MA EXPUN LA TEMPERATURI RIDICATE, apar sangerari si o fac pe pielea mea!
Si la pranz, la plaja, nu erau temperaturile de la sauna...

ylilimic 22+ cu Luca-Matei(05 nov.2004)

Mergi la inceput

i-auzi ce idee - in chiloti!!! Si eu imi bateam capul ca nebuna cu ce sa ma costumez!!! Pai chiloti mai am ca in rest stau prost cu hainele - noroc ca chilotii astea nu au multa materie prima. Adica sant mai mult din ate care se intind asa ca inca cateva saptamani sant asigurata! Dupa care nici astea nu o sa-mi mai vina !!! traiasca ideea - chiloti avem sa vina si maseoza!!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Liuda sper ca faci pilafu cu ciuperci macar sau/si cu ceva legume, ca sa iasa ceva ca lumea..Io stiu ca gasesc fasolea la restaurant, dar daca-i zic lu tati de restaurant dupa ce a stat toata ziua (de fapt toata sapt asta) ;la facut curatenie si io sa ma duc ca o floricica si sa-i zic ca vreau la restaurant...Cred ca ar fi interesant..o sa incerc sa vedem ce zice.

Mergi la inceput

gata, gata, tac, am inteles, sa traiti, nu fac sauna, intr-adevar cred ca nu e chiar buna!!!
Chiloti gasesc eu pe acasa dar acum alta - sa vedeti ce dilema o sa am unde puta masii sa bag burta asta sa ma poata fata gadili la spate !???? Incercam mai multe pozitii poate reusim sa gasim una mai buna, ca cu burta asta numai masaj sa faci...

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

mai delfinuto nici nu stii poate omul ala abia astepta sa auda de la tine asa o idee!!!! ia incearca e posibil ca o sa sara in sus de bucurie!!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

delfinuta la mine principalul puilaful sa aiba carne ca restul de condimente (cum ar fi legume si ...ce ai zis tu? aaa ciuperci) punem noi fara probleme....

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

atata ati discutat despre mancare ca m-am gandit sa va dau o sugestie pentru WE: Pui in stil italian

4 bucati file din piept de pui, o mozarella , 3 rosii, oregano, ulei de masline, lamiie, sare, piper, unt pentru prajit

Se incinge untul intr-o tigaie cu capac, se aseaza feliile de piept de pui condimentate in prealabil cu sare, piper si suc de lamiie. Se intorc pe ambele parti pana sunt aproape gata. Rosiile se taie felii se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu oregano. Se aseaza doua-trei felii de rosii pe fiecare gratar de pui si se acopera cu o felie de mozarella. Dupa ce se inmoaie mozarella puiul este gata.
Se serveste cu cartofi natur.

Eu incerc in seara asta, si va spun maine cum a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

BUna seara la burtici,

Am asa de multa treaba si de invatat, dar toate acestea se fac numai dupa ce intru pe forum !!!

megbeng, felicitari si mult succes in cariera care urmeaza.

liuda, eu stiu ca gravidele nu au voie nici baie prea fierbinte - sauna cu atat mai putin. Vorba unei dr., difera de la caz la caz, e posibil sa nu ai nimic, dar parca nu as risca. Diseara am si eu sedinta de masaj, abia astept!

ylilimic, si eu ti-am vazut pozele, dar nu mi s-a parut ca ai o burta chiar asa de mare. Daca mai spui ca erai si ghiftuita... e clar. Am sesizat doar ca arati f bine si ai confirmat ca nu ai luat decat 2 kg in greutate. Si eu m-am distrat cum li se face fetelor pofta de tot ce aud pe net, chiar si la mancaruri cotidiene. Mie ar putea sa mi se faca pofta pentru ca am f mult timp de cand nu gatesc mai nimic, dar nu are nimeni nici o vina.

Sunteti figuri cu discutiile despre zodii. Copilul meu are DPN la limita dintre varsator si capricorn, intre timp s-a decalat si mai tarziu. Din punctul meu devedere sunt preferabile (chiar simpatice) femeile capricorn comparativ barbatii. Liuda cred ca e un exemplu viu, am avut mai multe prietene si cunostinte in aceasta zodie. Dar cu un barbat capricorn nu m-as fi casatorit, chiar daca am intalnit si unii mai rezonabili. Vor fi totusi copiii nostri si-i vom iubi asa cum sunt, eventual mai rectificam ceva prin educatie.

Am uitat cine a intrebat de la cate saptamani se intra in luna a 7-a. Dupa modul meu de calcul de la 27 de saptamani

In continuare astept sa vina careva cu concluzii de la baby-expo, poate aflu ceva din ce ma intereseaza.

Va pup,

criss 22+ cu

Mergi la inceput

Si pentru ca tot vine WE si trebuia sa-mi mearga bine, ploua de azi dimineata, la mine in balcon (unde sotul meu toata vara trebuia sa rezolve probleme, dar...) si mai nou la mine in sufragerie unde am platit bani grei pentru izolatie, anul trecut!

Cum s-ar spune si eu ma inund, ca si alte fete doar ca in locuri diferite!

Cum vi se pare?

Mergi la inceput