Mamici de ianuarie - februarie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Liuda finlandezele gravide se duc la sauna si Finlanda e tara saunelor dupa cum am mai scris eu mai demult.
Important este sa nu ti se ridice temperatura corporala peste 38C si asta nu se intimpla daca stai in sauna.Asa mi-a spus medicul aici.Eu nu am crezut dar am verificat si intr-adevar nu e minciuna.
Acum tu faci cum simti ca e mai bine.Cred ca nu multe popoare au experimentat si cercetat efectele saunei la gravide asa cum au facut-o finlandezii.

Sabina 21+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

meg felicitari!!!

azi nici eu nu am avut chef sa fac de mancare, mai am si montatorii cu mobila in casa, asa ca abea stept sa plece si sa merg cu sotul in oras la papa bun.

Marina 22+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Heeeei, felicitari fetelor! De deprimata ce sunt am intrat pe album si am vazut pozele catorva dintre voi delfinuta, liuda, ralu74, roadre, anis, alinatxa, alinuk, messa, loremunteanu, gio, marinar... ce mai, am vazut destule si sunteti frumoase, frumoase foc! Nu stiu cate kg ati luat si nu mai conteaza caci nu imi pareti "prea mari". Poate la Liuda am ceva retineri , dar cred ca e si din cauza ca insista atat de mult pe idee.
Doar aventura ne cam tepuieste ca nu are poze mai recente!

ylilimic 22+ cu Luca-Matei(05 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ylilimic,ma jignesti...ia baga o privire la ultimele mele poze sa vezi cine e mai mare...

Dana 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Ce? Ce? M-a strigat cineva??

Zau ca nu va tepuiesc . O sa pun si eu poze recente promit!!
Nu am avut cablu de descarcare pt. poze acasa...

Liudo, mie mi-a zis Dr. ca nu am voie deloc sauna cand am intrebat de gimnastica/masaj/sauna..a fost singurul topic interzis - sauna....

Io tot la sarmale am ramas ca le-am capatat de la socrela..cu mamaligutza...fasole sa nu mai vad.. saptamana trecuta de la o ciorba de fasole mancata in oras cu pofta mi-a fost asa rau de am ratat intalneala

Ce rau imi pare...cand facem urmatoarea intalnire??

In alta ordine de idei...marti ma duc la eco 4D la Iosup la Tutunaru in cabinet..de abia astept sa-mi vad bebelicul..Fetele care ati fost deja la cabinetul nou, pe ce inregistreaza eco acu'? Tot pe stick USB sau cd/dvd?

Spor la masaje fetelor, io am fost in pauza de pranz

Aventura 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

FETELOR, PREGATESC O PORTIE IMENSA DE CARTOFI PRAJITI, VREA CINEVA ????????????/

pUPICI !

Alexia si Daria 20

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

buna fetelor,

mama cat ati scris astazi...
eu am petrecut ziua de astazi impreuna cu tati lu' bebe,si-a luat liber si am mers la baby expo de dimineata.in doua ore am terminat acolo.agitatie mare,ma calca pe nervi atmosfera de la targuri dar asta e.important e ca am cumparat ce imi propusesem,am uitat doar salteluta pt infasat dar se rezolva.
am luat carucior,multe hainute frumoase pt bebe si mama lu bebe,biberoane,pompita de nasuc,forfecuta,suzeta,botosei,salopetica de iarna pt bb,etc.cel mai mult ma bucur ca am luat caruciorul.
una peste alta m-a cam exasperat targul ala,ma asteptam sa fie ceva mai liber,tinand cont ca era dimineata,vineri...nu prea am avut loc sa ma uit la tot,nici rabdare ca ma durea spatele,burta,samd.mai avem de luat masuta de infasat,scaunel pt masina,scaunel pt luat masa (ala putem sa il luam si mai incolo).cadita si patut primeste de la buniciah si i-am luat si niste cercelusi frumosi fetitei astazi,dar nu de la targ.chiar nu am vazut daca avea bijuterii pt bebei pe acolo.
cine a mai fost la targ?ce impresie v-a lasat?

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica

25 fix!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor eu am scapat de sub mana maseozei am venit doaua vorbe sa va zic si sa plec si eu acasa.
Bai dupa masaj te simti ca ingerul doamnelor!!! Sant ca ingerasul!!! Maine plec la slanic moldova, am fost invitati la zi de nastereasa ca aer curat, masaj, baie in piscina, mancare multa ... asta ma astepta

Daconst - vad ca pe aici te-au scos din lista!!! te-au neglijat !!! eu in locul tau timap de nebuna ca e nedreptate pe lumea asta!!! Eu am mancat struguri si m-am imflat - sant gata si acum de nastere asa ca nu mai fac poze cu mine azi poate maine la munte fetelor!!!
Mancati si cartofi fara mine?!! Asa ma batetiva joc de organismul vostru ca o sa ajungeti ca mine (daca tot am ramas in top) !!!
Noapte buna !!
ne auzim (adica ne citim) maine...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Liuda:Trebuie avut grija in timpul sarcinii ca temperatura corpului sa nu depaseasca 38 de grade,
asta insemnand orice stare febrila,orice activitati care pot determina supraincalzirea corpului, de asemenea trebuie sa eviti baile fierbinti si sauna.

pupici
Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Ioana, nota 200. Ai mare, mare dreptate. La medic trebuie intrebate toate, si eu incerc asa si imi fac liste de intrebari doar ca atunci cand sunt cazuri de urgenta, cum a fost luni, eu am intzepenit asa de tare cand mi-a zis ca l-a simtit pe bebe cu mana, ca e sarcina jos si colul a scazut 1cm incat mi-au pierit toate intrebarile. Ca de exemplu daca tre sa stau intzepenita in pat sau ma mai pot si ridica (imi amintesc vag ca dr a zis ca "se ma poate plimbari usoare" ). Incerc din rasputeri sa beau apa dar la serviciu reuseam mai multa, chiar peste 2 l. Aici abia ajung la 1l.Sper sa fie ok cu infectia, vineri ar trebui sa dau analiza ca au trecut 2 sapt de la terminarea tratamentului. Daca tot nu e bine, ma iau la o bataie ...

Problema mea este ca ieri m-a cam durut burta, in special pe partea dreapta. Adica numai pe partea dreapta. Asa ca niste sageti, ba pe langa buric, ba in zona ovarului. Ia ziceti-mi si mie, cum sunt durerile de contractii? Ca eu pana acum am avut dar fara dureri. Si inca ceva, se poate contractie fara intarirea burtii? Adica fara sa simt eu decat durerea?

Criss, multumesc de precizare, eu intrebasem de intrarea in 7 luni.

Va pup,
Cata 25+

Mergi la inceput