Mamici de ianuarie - februarie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Sraluca mai rau deact este nu poate fi... asa ca nu cred ca ma afecteaza fasolea sau alta mancare!!! oricum sant... nu mai zic...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Cred ca multe nici nu ma stiti de cand nu am mai intrat sa scriu pe-aici.
Nu prea am timp, momentan acasa nu-mi merge calculatorul iar la servici nu pot scrie. Fac fata cu greu vitezei voastre de a scrie. Eu sunt la a doua sarcina si de aceea probabil nu am asa multe intrebari.
Cu mine si cu bb e totul ok. Am luat cam 6,5-7 kg dar nu se vede decat burtica, alte rotunjimi nu am. Eu de felul meu sunt slaba si ma bucur cand se mai pune ceva pe mine. Am 1.65 m, aveam 52 kg si acum am aproape 59. La prima sarcina am luat 18 kg si le-am dat pe toate jos. Am alaptat 2 ani fara 3 saptamani.
La cumparaturi nu am iesit inca, astept sa intru in concediu. Bine, eu mai am ceva rezerve si de la baietel mai ales ca nu l-am imbracat numai in albastru. Caruciorul l-am pastrat, patut am, asa ca...deocamdata e bine.
La ultimul eco mi s-a schimbat DPN in 9 ianuarie. Am si eu perioade cand mananc ca o sparta, mereu mi-e foame. Fructele sunt pe primul plan.
Meg felicitari! Arati tare bine graviduta.
Michelle iti doresc sa fii tare si Dumnezeu sa va indrume sa faceti cum e mai bine!
pentru toate gravidutele si sa stiti ca va urmaresc cu interes.
Week-end frumos la toata lumea!

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

fetelor diseara la 8 fac masaj - deci e ceva nou mai ales ca nu suport masajul si sa ma gadele cineva pe aici pe colo. dar avand in vedere cat de amurtita si vai de steaua mea ma trezesc dimineata - ma risc la masaj!!!
dar nu stiti am voie in sauna? ca am si sauna drept ca si pana la sarcina nu prea intram eu in ea. Dar acum nici atat! dar daca asi sti ca ma ajuta (macar la spate ) asi face-o si pe asta ca oricum o incalzeste diseara tati ca el face si sauna si masaj, iar eu ma bag intre ele sa-mi fac masaj. si daca se poate atunci la ce temperatura ca tati sta la 120 - 140 grade. eu stateam si eu inainte la la 110-120 acum nu cred ca rezist.
daca stie cineva - ziceti-mi si mie

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Draga Gabita, un col uterin sters e acelasi lucru cu un col scurtat, e sarcina coborata. Dar asta nu insemna ca e grav si vei avea probleme. E o problema destul de des intalnita in radul mamicilor tinere. Eu nu va inteleg mai fetelor daca aveti o nelamurire, de ce nu intrebati pe loc...dom'le explica-mi ca eu nu inteleg... sau daca nu realizezi atunci ca ai o nelamurire, pune mana pe telefon si suna-ti medicul. E mai grav fetelor sa asculati la sfaturi nespecializate, nu spun asta sa nu jignesc pe nimeni ca sunt multe fete trecute prin situatii asemanatiare si au experienta....dar, cu sanatatea si sarcina nu faci treaba din sfaturi. Pune mana pe telefon si suna-ti medicul....in cazul tau cervix inchis dar sters...daca ai repaus la pat, bei lichide, deci te hidratezi corespunzator si astfel eviti si contractarea vezicii ai a uterului si o eventuala infectie urinara, cca 8 pahare de apa/zi min...nu vei avea probleme. Eu zic sa vorbesti cu obstreticianul tau si sa te lamureasca el sa-ti zica iei...No-Spa, Papaverina, Mg si tot asa...stai in pat, gata cu serviciul. Poate e nevoie sa-ti faca un cerclaj...desi nu cred, sa-ti explice ce insemna un col sters s.a.m.d. Nu mai plecati nelamurite de la controlul lunar sau saptamanal pe care-l faceti.
Pup grasutele,

ioana 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Liuda,

azi ne-am nimeri. Si eu mananc fasole, chiar ma pregateam sa plec la "restaurant"
Eu lucrez impreuna cu sotul meu laaceeasi firma. Pe la inceputul anului am avut o perioada atant de incarcata incat veneam amandoi acasa de la servici pe la ora 9 seara. Iti poti da seama ca nu apucam sa gatesc nimic asa ca mergeam direct la mama sa mancam.Soram-mea facea misto de noi si spunea la toata lumea ca noi de la servici mergem la "restaurant" si apoi la "hotel", iar a doua zi o luam de la capat. Si asa a ramas si de cand sunt insarcinata merg zilnic la "restaurant". Acasa stau mai mult , dar sotul meu care de trei luni face si naveta de 1.5 ore dus si 1.5ore la intors, zilnic,astfel ca tot la "Hotel" sta. Norocul nostru ca s-au inventat duminicile libere ca altfel nu stiu cand am mai putea hotari numele copilului si alte chestii de genul acesta.
de la intai octombrie insa nu va trebui sa mearga zilnic la cealalta firma, dar inaintede 8 seara tot nu am mari sperante sa il vad acasa.
Am fugit la mama ca mi-e foame si ea a gatit ciorba de fasole si clatite. Sper ca nu v-am facut prea multa pofta.

Alina

Mergi la inceput

Alina pofta mare!!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Ramona ai un baietel ffff scump, sa va traiasca!

Fetelor cu fasolea..mai terminati cu prostiile! Io nici nu ma prea pricep sa fac mancare + ca mi-e cam lene...si unde gasesc io fasole acum??

Mergi la inceput

ziceti-mi si mie am voie la sauna?
ca masaj fac dar acum mi-am dat seama ca nici nu am in ce ma dezbraca - nu cred ca costumul meu de baie imi vine(cel putin pe titele mele de vaca mulgatoare sigur nu). alta dilema . Daca nu una apoi apare alta

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Liuda eu nu cred ca ai voie sa mergi la sauna, parerea mea. Te deshidratezi si asta nu cred ca e ceva benefic pt sarcina. Iar pt masaj fol chiloti normali, ca doar nu sta nimeni sa se uite la costumatia ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

quote:
Originally posted by Liuda

ziceti-mi si mie am voie la sauna?
ca masaj fac dar acum mi-am dat seama ca nici nu am in ce ma dezbraca - nu cred ca costumul meu de baie imi vine(cel putin pe titele mele de vaca mulgatoare sigur nu). alta dilema . Daca nu una apoi apare alta

Va pupic pe buric.

Mai,iubita sper sa nu vorbesc prostii,dar eu as zice sa nu te bagi in sauna.Daca nu avem voie sa facem nici bai fierbinti,iti dai seama ca in sauna e mai rau pt sarcina.
Eu una n-as risca.

Dana 24+

Mergi la inceput