Mamici de ianuarie - februarie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 14
Daconst spune:
Crishtinutza,la mine misca bb jos de tot...in zona ovarelor,dar pe mijloc.El e initial cu capul in sus...dar se poate si intoarce,cica.
Daca misca mai jos,as spune ca e cu capul in sus si da din picioruse,mai jos...asa mi se pare logic,dar nu te lua dupa mine.
Pe al meu l-am vazut la echo si era cu capul in sus atunci...de asta spun ca astept sa se intoarca,cind o vrea.![]()
Dunga neagra,la mine a aparut mai demult,nu stiu exact cind.Babele spuneau ca ala e semn ca faci baietel...si la mine s-a potrivit.![]()
Aelita,am uitat sa-ti multumesc pentru listuta cu nume de baietei...am gasit multe nume faine,doar ca tati e mai greu de convins.Eu as fi vrut Noris,dar tati zice ca Lukas se potriveste mai bine in tara in care traim.![]()
Dana 24+ 
gabriela_s spune:
salutare
am vrut sa ajung astazi la baby expo,dar ma duc maine ca isi ia tati lu bebe liber si mergem impreuna
detalii despre tombole,concursuri si conferinte gasiti pe site-ul lor.
despre medicii de familie:nu va maginati ca tot ce vi se retine din salariu ajunge in buzunarul medicului de familie
va spun din experienta,tatal meu este medic,are un cabinet micut,o lista modesta (nu alearga dupa n mii de pacienti asa cum fac majoritatea)si primeste lunar un fond care nu depaseste niciodata 15-20 mil.din banii astia da salariu asistentei si contabilei (salarii fixe,indiferent de cat se lucreaza sau nu),plateste utilitati si din ce ii ramane isi ia si el salariu .ah si...fiti pe faza,trebuie sa faca in asa fel incat sa ii ramana bani ca sa mai si investeasca![]()
![]()
deci,grosso modo,impartind banii care ii raman lui in buzunar la nr de pacienti,ar veni cam max 500 de lei vechi per pacient.
marog,trecand peste treaba asta (ce bine ca nu am ales medicina
),v-ati prins ca nu trebuie sa dau nimic la medicul de familie (oricum taica-meu nu percepe "comisioane" ).la ginecolog ma cam lupt cu ea sa ii las plicul
.ori fiindca stie ca taica-meu e si el medic ori pur si simplu nu e genul.ultima data mi-a dat CM,trimitere la analize decontate ,si a refuzat sa primeasca ceva.si se ocupa cum trebuie de mine de fiecare data,imi face control pe masa,discutam,imi citeste analizele,ecografiile,imi completeaza caietul gravidei,etc.
si ca sa ma altatur gravidelor panicate:am vazut ca la ultima ecografie mi-a aparut scris "circulara de cordon" in fisa ecografiei.imi sta pe creier asta...desi la sfarsitul ecografiei dr ne-a asigurat ca nu este nimic in neregula.
data fiind chestia asta, am inceput sa iau in calcul si varianta cezarianei,pt ca stiu ca o nastere naturala e periculoasa in astfel de cazuri.din cate am inteles , la varsta asta gestationala multi bebelusi au circulara de cordon si pana la sfarsit isi revin ,dar imi sta pe inima...
o sa inghit niste jucarii,poate ajung la bebe...ca vad ca se plictiseste asa rau ca nu are cu ce sa se joace,decat cu cordonul ala....of.
din cele care au deja bebei:ati patit chestia asta?
pup 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
25 fix!!!
anis spune:
Daconst si eu o simt pe bebelusha tot asa mai jos.Chiar aseara aveam senzatia ca ma loveste cu picioarele mai mult asa spre col..de ziceam ca iese..
AniS
22+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
criss68 spune:
Gio, si mie imi vine greata de la Fe, astfel incat am si renuntat sa mai iau. Inainte de sarcina nu-mi era greata, tot timpul am avut lipsa de Fe si am luat ultima data exact acelasi produs ca acum. In general se ia cu jumatate de ora inainte de masa, nu neaparat dimineata.
Flavia_Ioana, cred ca ar fi bine sa iei si tu prenatale mai ales ca ai sarcina gemelara, depinde mult si de rezultatele analizelor. De regula medicul de familie se ocupa de prenatale, retete gratuite, concedii etc. Insa parca spuneai ca nu prea te-ai dus la med de fam, prin urmare de aceea nu ti-a dat. Eu insa sunt alta specie: le port cu mine in poseta peste tot dar mi-e lene sau uit sa le iau. Rusine sa-mi fie! Macar pentru bebelusul acesta atat de dorit ar trebui sa tin minte. Ani de zile am luat spirulina non stop, nu uitam de ea fereasca D-zeu, iar daca cumva se termina ieseam din casa la orice ora. Insa motivatia era ca aratam si ma simteam f bine, imi taia pofta de mancare, deci silueta multumitoare... repet: shame on me!
Citesc in continuare ce ati mai scris, vad ca toata lumea vorbeste de contractii, ma gandesc ca e posibil sa am si eu. Am avut in ultima vreme dureri de ovare, dar nu am gasit o explicatie. Ceva mai sugestiv a fost cand, dupa ce am stat mult jos si m-am ridicat, am simtit ca parca burta a ramas intr-o pozitie rigida, inerta. Am pus mana si nu era tare, nu ma durea, dar parca era senzatia unui muschi care s-a incordat si nu-si revine, iar eu incercam sa-l intind. Prima data m-am speriat putin, dupa aceea m-am mai obisnuit. Insa nu stiu nici acum exact ce reprezinta.
Va pup,
Criss
22+ cu 
miciurin spune:
m-a pocnit o durere de cap criminala, basca un somn crunt de nu imi mai aduc aminte de cand nu mi-a mai fost asa somn. Si precis ajung acasa si imi trece somnul...ca sa ma plang si eu de ceva
Liuda spune:
ce somn imi este!!!!
la noi aici vircula un virus ciudat - juma din firma e acasa cu febra si dureri in gat!!! gat inflamat - e ceva nou!!! Si se transmite repede!!! tati al nostru a adus si el acasa(dece altii sa aiba si noi nu) dar eu inca ma tin tare!!! Sper ca nu ma ia si pe mine.
dar ce somn imi este!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 23 saptamani.
cristia spune:
Eu am bolit din cauza de virus ca am avut la servici gripati si am luat si am dus acasa la copil, sot si bona! Darnica, nu?
Deci fetelor aveti grija, evitati aglomerarile si statul nas in nas cu prea multi!
Voi luati Fier? (am vazut ca vorbea Cris de fier dar nu am reusit sa gasesc postarea lui Gio).
simkat spune:
Imi pare rau fetelor, dar nu am reusit sa citesc decat ultimele doua pagini! Am inteles ca ati reusit sa faceti reteta misterioasa cu vinete? Eu de cand sunt pe fuga, seara pregatesc ceva usor, gen: macaroane cu branza, mamaliguta cu branza si smantana sau mamaliguta cu ou si unt, si mai rar cartofi cu carne fripta.
Eu nu iau fier in plus fata de ce are materna, pentru ca la prima sarcina am luat cateva zile si m-a apucat o cufureala de mama focului. I-am spus medicului si mi-a zis sa il intrerup imediat ca nu il suport. Asa ca nu stiu ce o sa ma fac daca va fi nevoie mai tarziu, dar in momentul de fata stau bine si cu anemia si cu calciul (nu degeaba fac eu sportul cu baiatul meu si dimineata si seara).
18+ & Raducu (19.02.2004)
Liuda spune:
eu am luat 3 luni pana saptamana trecuta fier
Imi era rau de tot, nu puteam nici scarile sa le urc ca mi se intuneca totul in fata, la analize mi-a iesit anemie - si mi-au prescris fier!!! Pai dupa 2 zile de la fierul ala om m-am facut!!! Nu am mai simtit starile alea aproape de lesin !!! Acum nu mai iau Dar vad la urmatoarele analize ce mai apare. Pe mine fierul chiar ma ajutat, acum iau elevitul sper sa compenseze toate neajunsurile si mai ale calciul ca e vital!!!
Va pupic pe buric.
Liuda spune:
fetelor cine a fost la expo?
merita sa ma car la bucuresti?
daca ziceti ca se poate de facut niste cumparaturi de calitate si in raport cu pretul - asi cara burta la Bucuresti!!! Vreau si eu detalii daca vreti sa ma ajutati!!!
Va pupic pe buric.