Mamici de ianuarie - februarie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Ce tare sunt!!! Cred ca am reusit sa imi pun caruciorul albastru in semnatura!!!

sraluca24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele care ati ajuns la Baby Expo?

AniS 22+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor la noi aici la Galati e inourat - deci timp prost - si ma simt asa de rau!!!!
eri am condus vreo 500 de km dar nu asta e problema - pentru ca mie imi place sa conduc si ma relaxeaza!!! dar am mers printr-o piata cam mult si apoi in alta. Rezultatul - seara aveam in portbagaj 2 perechi de pantaloni de gravide (adica toamna - iarna ese vede pentru mine un pic mai bine), aveam haine pentru copil, si salteluta pentru patuc din cocos si nu mai stiu ce... Adica treaba s-a cam facut ... apoi maica-mea daca tot am trecut pe la ea a hotarat sa-l cinsteasca la masa pe gineris-o si lui nu i-a parut de loc bine... asa ca cu volanul tot eu am ramas.... Noaptea la 1 am ajuns acasa - ma durea si spatele de mers si burta si de mers si de la mancare... Am dormit asa de strans ca nu m-am intors noaptea macar odata si dimineata ma dureau oasele de pe partea stanga (am intrat in pat de la atata nemiscare), capul - cred ca de la timp ca am baut o cafea si parca m-a mai lasat, spatele de la efortul de eri....
Deci sant varza si imi este si somn. Dar intru in camera bebei si vad cumparaturile si parca imi mai trece.

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Flavia-Ioana doctora mea e dragutza, dar nu dau nimik. asta mai lipsea ca mai dam si la medicul de fam, nu e corect, ei castiga de pe urma noastra, de ce sa le mai dam in plus?

Liuda si la Bucuresti e nor si o vreme cam nasoala. imi pare rau ca nu te simti bine. fa si tu un repaus in camera ta, aia secreta

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

HELENUTZA, ma refeream la medicul ginecolog, ca la cel de familie ii dam destui...

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Liuda, dar chiar nu am ras de tine, mi s-a parut chiar horror, numai gandul ca s-ar putea urca pe mine, in pat!

Si eu am patit una azi noapte, ne-am culcat pe la zece aseara, numai ce adormisem si simt o lovitura in cap, era sotul care mai nou nu stiu ce viseaza, dar tot imi face surprize, na acum mi-a tras un cap in cap, gen Zidane, de am vazut stle verzi. L-am certat, dar mi-am luat papucii si ceasul si am taiat-o in cealalta camera, unde ma refugiez in mod curent din calea sforaiturilor. Azi dimineata nu-si mai amintea nimic...

cristiana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mersi,Aiska!
Eu credeam ca ieri s-a si intors...in nebunia mea... ca il simteam ca misca in alte parti,mai sus ca de obicei...se pare ca m-am inselat.
Acum nu mai conteaza cind se intoarce,dar sa se intoarca...ca altfel sa vezi ce-i fac,cind dau cu ochii de el.

Dana 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

HELENUTZA 23 abia astept sa ajung acolo
dar nu am fost eri asa ca azi am o nebunie aici
dar sper sa ies la mal si atunci drept pe canapea ma gasiti

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Ce mai face fetele?
Sanatate multa Catalina!
Ce era cu sobolanii Liuda? C-am vazut ca s-a ras...Am mare nevoie ca-s cam pleostita.Am bolit vreo doua zile din cauza de gripa nashpa.
Fetelor care va vaitati de sv: trimite-ti-i la origini p-aia de va supera/streseaza si vedeti-va de pruncuti!]

Nici acu nu ma simt prea bine si n-am chef de scris asa ca va las

Multa sanatate la mamici si bebici in burtici!

Cristiana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Buna fetelor!

Va multumesc frumos pentru raspunsuri.

Alinatxa ... , chiar ca ma regasesc exact in descrierile tale despre intepaturi... si le simt si cand stau intinsa in pat... M-a mai linistit putin mesajul tau...

Aiska , eu am placenta jos inserata, putin pe partea stanga, habar nu am la cati cm, posterior. Asa mi-a zis madam doctora. Desi pare un dr. profesionist, cateodata am senzatia ca ma trateaza superficial... adica, ea face ce stie ca are de facut, iar daca eu am intrebari, problema mea... nu se apuca ea sa masoare ce nu vrea, ca doar nu o sa depaseasca 30 minute sedinta de dragul meu. Imi pare asa de rau ca nu am incredere 100% in medicul meu, desi imi place de ea ca doctor. Poate ca eu sunt de vina.... dar uite, cand citesc sau aflu, ca acum, ca de fapt am nevoie de minim 3 cm ca sa pot naste normal, cum sa nu ma minunez ca ea a zis ca e suficient si mai putin!!
Pana la urma, sa speram ca se ridica suficient si gata! Incerc sa nu imi mai fac griji pana nu reprezinta intr-adevar o problema.

Gio , sa stii ca nu esti singura uituca... si mie mi se intampla sa uit niste lucruri de raman socata!

Fetelor, eu nu m-am lamurit... voi unde il simtiti pe bebe? Eu am 17+ si deja am inceput sa il simt mai sus pe bebe (undeva pe linia de la 3 cm sub buric)... cum spunea o alta fata pe forum, asta inseamna ca bebe e cu capul in jos, sau nu neaparat?

Intrebare pentru burticile mai mari...... cam la cate saptamani a aparut linea nigra la voi? Ca la mine inca nu a a aparut... sa sper ca nu mai apare?

Cristina
, 17+

Mergi la inceput