Mamici de ianuarie - februarie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

CE VITEZA AVETI!Nu poate omu' sa doarma putin ca voi umpleti 2 pagini.

Legat de Fe mie mi-a dat homeopate. Trebuie sa am grija sa aiu pastilute ceea ce e f distractiv ca mereu uit.

Ce lichide calde se mai pot bea in afara de : lapte, ceai, supa. Ca de ieri ma haraie (sau mananca ) gatul, imi curge nasul si nu imi trece cu nimic. Si cred ca asta e numai inceputul la vro gripa.

Si: picaturi cu apa de mare care sunt bunicele si pastilute din alea verzi chinezesti din cutie de tabla. Atat mi-au dat voi. Am dormit si m-am trezit cu mancarime in gat si nu trece decat spalata cu ceva cald dar voiam sa mai schimb si eu ca m-am saturat de lapte si ceai.

sraluca24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Criss,si eu am simtit durerile alea cind te ridici brusc si parca te taie ceva la burta...dar stau putin jos si trec.
Parca a mai scris cineva despre contractii ca sunt de 2 feluri...de la 20 de saptamani apar contactiile Braxton Hicks,care nu sunt dureroase si nu provoaca nasterea.Deci daca simtiti asa ceva,nu e cazul sa va nelinistiti.Sunt normale.
Cele insotite de dureri si eventual sangereri sunt cele care provoaca nasterea si sunt periculoase.
Fier nu iau nici eu si as spune ca doar dr va poate prescrie,in urma analizelor daca aveti nevoie sau nu.Deci mai bine nu luati nimic dupa ureche...de multe ori si ce e prea mult strica!

Dana 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

sraluca ca sa mai schimbi meniul mai fa-ti un vin fiert !!! cica cu piper e bun pentru gat!!!
Dau si eu sfaturi haiose poate macar zimbiti si voi dar cred ca si pe mine ma astepta ca la mine aici toti sant virusati si cun gaturile imflamate - eu zic ca e virus !!! tata la noi este mort si nu poate inghiti si asera s-a suparat a zis ca lasa ca-i arata el la glanda lui din gat si a baut vodka (el care nu bea vin si rachiuri si alte alea inafara de wyski si ala numai din duty-fri-uri ). Am dormit ca in bar noaptea. A lecuit una - si a stricat alta ca azi dimineata si gatul si capul il durea!!! Dar a zis ca deacum o sa stie ca vodka nu ajuta!!! Experiente de viata - si alea pe ficat le-a facut!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 saptamani.

Mergi la inceput

MI-A VENIT O IDEE!!!
voi nu v-ati gandit ca unele dintre noi au toate sansele de revelion sa nu fie acasa?!!! Eu nu prea cred in DPN ca toate cunostintele mele au nascut cu 2 saptamani inainte sau dupa acea data care o aveau!!!
Eu sant nascuta pe 30 decembrie!!! Deci nici eu nu am lasat-o pe maica-mea sa stea acasa de revelion!!! Dece ala mic din burta sa ma lase pe mine?! Deci, concluzie - sa fiu gata inainte de revelion cu toate alea care le am in plan sa le fac pana la sosirea momentului magic.
Ce idee misto - revelionul la maternitate!!!!Rad eu rad dar cred ca nu rad a bine... cred ca cu fundul simt ce ma asteapta.....

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Liuda,deci si tu capricoarna si fetita tot la fel...
Tu ai mai multe sanse sa treci de Sarbatori,dar eu nu prea.Eu m-am nascut in 23decembrie,deci la fel ca tine n-am avut stare de Craciun...sper ca macar fi-miu sa fie mai cu mila sa ma lase sa vad programul la tv de Rev,ca-mi doresc asta de vreo 10 ani.

Dana 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Buna seara! De ieri pana azi o jumattate de capitol..am avut ce citi nu gluma!
Va ziceam ca am intrat in zugraveli..ha...ca sa fie treaba ca lumea, ieri dimineata cand asteptam sa vad si culaorea ca lumea pe pereti uscata...INUNDATIE.. Fetelor am crezut ca innebunesc!!!! Si colac peste pupaza s-a dus si instalatia electrica, ca apa curgea in baie si dormitor inclusiv prin gaura de la bec..
Cu partea de electricitate am rezolvat in mare azi, dar cu peretii nu avem decat sa asteptam sa se usuce si sa o luam de la capat.

P.S.Deasupra noastra sta o baba nebuna cu fisa care e tot baba si ea si cand ne-am dus sa vedem care-i treaba la ele am gasit sub chiuveta o ditamai gaura, se putea lucra la tevi fara probleme..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Messa multumesc pt reteta, io sunt in urma, dar de data asta am prins-o. In week-end voi incerca si eu!

Michelle putere si credinta!

Loremunteanu ma bucur ca ma sunt iubitori de animale printre noi. Noi avem doi catei (un pittbull si o JackRusell-ita) si multe cunostinte ne-au sugerat ca ar fi bine sa scapam de ei cand am ramas insarcinata. Insa noi ii consideram si pe ei membri ai fam si-i iubim tare mult.Ii puteti vedea si vota (Fila si Nike) pe www.pedigree.ro

Helenutza ai reusit sa vb pt masaj? La mine a venit si acasa, am rugat-o pt ca m-am simtit tare rau cu raceala asta si a venit. Mi-a cerut putin mai mult, dar se merita.

Cristiana 70 si eu am avut aceeasi experienta neplacuta cu serviciul, drept pt care de la 1 nov stau acasa!!

Flavia eu la medicul de familie nu am ajuns decat o singura data pana acum. Se pare ca va tb sa trecem mai des, vad ca se dau si vitamine compensate (n-am stiut si ma oftic acu), plus concediul maternal ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Daconst, cred ca in Germania e mai la moda Lukas. Stiu si vreo cateva familii care au Lukas in combinatie. Sau iti spun din cauza ca pe fiul meu il cheama Luca... Desi si Noris a inceput sa capete teren ... dar la Mangalia.

gabriela_s, printre cunostintele mele, stiu copii care s-au nascut cu cordonul odata, sau de doua ori in jurul gatului si au fost nascuti normal. O data, merge! De doua ori - e cam greu, sunt riscuri si necesita prezenta dr, in nici un caz nastere cu moasa de serviciu. De trei ori (am auzit) - e deja prea mult, periculos, si DACA se observa la echo, se recomanda cezariana.

LIuda, dupa calculele mele il asteptam pe Matei pe 16-18, dr - dupa 20. NU e nevoie sa-ti spun, ca vezi si singura: l-am nascut pe 05 nov. Termenele calculate mai peste tot, sunt pentru 40 de sapt fix, insa se declara copil normal intre 38-42 de sapt. Deci pentru cele interesate, nu excludeti varianta sarbatorilor in spital (inclusiv eu)!

ylilimic 22+ cu Luca-Matei(05 nov.2004)

Mergi la inceput

fetelor eu am DPN variabil ba mi-a zis 21 ian. ba 9 ian, ba 14, ba 17
eu nu mai cred in niciunu si stiu ca din 15 decembrie tre sa fiu gata de atac, asa ca nu m-ar mira de sabbatori sa-mi iau valiza... si hopa , dar nu ma munte cum faceam de revelion dar pe scarile maternitatii.... mai ales ca la mine in viata totul peste cur se face, ce nu vreau asta mi se da. Nu am vrut cariera - o am (eu nu stiam nici la 15 ani ce vreau sa fiu - eu vroiam sa fac copilul meu). Am visat la copii - cand era de facut - nu a mai fost - fac copil la 27 de ani (cei care ma cunosc se mira ca nu am unul al meu stiind ca eu am crescut copii la toti vecinii). II urasc pe capricorni (pentru ca sant eu capricorn si sant o vipera si o ... palita in cap - nu se mai merita sa mai zic) - asta domnule mi-a dat dumnezeu - capricorn, ca aveam atatea luni in an - dar numai in aprilie am stiut eu sa raman gravida!!! ca sa nasc capricorn. Ei apoi parca m-am acomodat cu ideea - ziceam numai fata sa nu fie ca fetele capricorn sant.... ca mine, barbatii - capricorni - mai seamana a oameni. Deci vroiam baiat - si era baiat - dar pana la vreo 14 saptamani - ca de la 14 incoace s-a facut fata!!!! Deci totul numai cum nu vreau !!!! SOARTA. DECI DACONST - credema ca stiu ce zic ca doar normal ca de revelion vreau sa fiu acasa - dar daca vreau eu asta inseamna ca nu o sa se intample!!! Deci ne vedem de revelion la maternitate!!!

DELFINUTA treci prin experientele mele?! Eu stiu ce inseamna asta sa-ti inunde si baia si dormitorul ca nu stiam ce sa fac.... Rabdare si nervi de fier!!!

cine a fost la expo - sant preturi si marfa ca lumea sau..?

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_irina spune:

la toater mamicile!

am reusit si eu sa mai intru....nu mai am acces la internet si de aceea imi e mai greu sa tin pasul cu voi.... am vrut sa va salut si sa va pup si sa va spun c afetita e bine. si bineinteles acum o intrebare: bebeii vostri misca la fel in fiecare zi? am ami vb despre asta dar......fetita mea a are zile in care misac intruna iar zile in care e atat de lenesa ca ma cam sperii....se misca ea dar mai rarut....e normal???? in rest ma simt foarte bine, nu ma doare burtic a, ma mai doare uneori spatele dar trece repede ...si mi s au cam umflat picioarele.

si acum sa va cer sftaul intr o problema destul de delicata. dupa cum stiti eu sunt in spania dar fara drept de rezidenta, ca multi altii de altfel.....cu tatal fetitei nu sunt in relatii bune dar in cele din urma vrea sa mi trimita bani pt fetita si ar vrea sa trec fetita pe numele lui ca sa i faca ei acte ( el are drept de rezidenta si poate sa i faca si fetitei).acum intrebarea mea este:se merita sa trec fetita pe numele lui pt a putea sa aiba drept de rezidenta? daca mai tarziu imi va pune piedici? adica sa nu fie de acord sa plec cu fetita, sau sa vrea sa stea fetita si la el? el zice ca niciodata nu o sa incerce sa mi ia fetita, ca locul unui copil e langa mama. dar nu am incredere in el. voi ce parere aveti?

va pup dulce si va doresc multa sanatate.

irina 24 +MARIA-ANASTASIA

Mergi la inceput