sutienul

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

quote:
Originally posted by clyo

cu riscul de a supara anumite persoane , pe mine ma intereseaza f tare sobectu.
dupa ce am terminat cu alaptatu, am ramas cu niste chestii tare ciudate si am mari probleme in gasirea sutienului potrivit.
75 B e mic, 80 B mare si tot asa.
asa ca orice sfat e binevenit.

La fel aici, "tentative de sani" asa le numesc
Clyo la marimile alea incerca diferite modele ( croila depinde foarte mult,La mine un 80B push up sta forte bine pe cand 80B juma'de cupa e incredibil de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by Kya

Pun si io o intrebare:
exista in Bucuresti reprezentanta Triumph? Ca asa am mai vazut si prin Obor niste "trioamfe"...

Kya - viitoare mamica in asteptare

Au si la magazinul Victoria, la etajul 3 sau 4 chiar in fata liftului.

Eu tot de la Triumph imi cumpar ; am vazut si la Jolidon niste modele frumoase .

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Eu port 36 B (echivalent la 90-95 C frantuzesc)

Un model care imi vine bine, are sustinere fara sa fie totusi prea rigid (ca am intilnit si din astea, de zici ca purtam sutienul Gaultier al Madonnei din anii de rebela) este
http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=XD-179317&page=1&cgname=OSBRPIPXZZZ&rfnbr=3209

Un model pe care il dau la ASA NU (subliniez pentru masura mea) este urmatorul
http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/Sale/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=XM-169764&size=36B&rfnbr=2680

Catusha, de 2 X mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fetitie spune:

Mama, ce sani aveam!

Si mi-a trecut!Odata cu alaptatul si vergeturile, "si te-ai dus, dulce minune!".Asa ca acum ma lupt cu niste "chestii" mari, moi si cu dungulite alba(vergeturi).Si mai sunt si unul-est, altul- vest.Si in provincie Trimph-nu, Jolidon-nu prea. Noroc cu TcM-ul.Pe acolo mai gasesc ceva sa-mi placa.Am cumparat unele din dantela cu burete si am decupat buretele. Astfel nu mai stau cu sanii pe-afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Nu veau sa fac antireclama, insa am luat cateva sutiene de la Jolidon, si elasticul lor e nashpa!!!! Dupa cateva luni sanul imi curgea afara si era cam neplacut sa merg pe strada si sa simt cum imi iese jos la elastic... si mai apar si situatii cand nu poti s-o bagi la loc, bleah... nu mai iau jolidon in veci. In schimb alte lenjerii de la ei sunt o.k.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Din punctul meu de vedere Jolidon e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

N-am mai cumparat sutiene Jolidon de fo 5 ani dar mi-aduc aminte ca erau cam proaste. Bumbacoase si se lasau. Nu ridicau deloc sanul.

btw.....voi cam cate sutiene aveti? adica cam cate credeti ca sunt suficiente?
m-a socat declaratia unei colege care a zis ca ea are trei si i se pare un numar suficient si decent

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

quote:
Originally posted by clyo

cu riscul de a supara anumite persoane , pe mine ma intereseaza f tare sobectu.
dupa ce am terminat cu alaptatu, am ramas cu niste chestii tare ciudate si am mari probleme in gasirea sutienului potrivit.
75 B e mic, 80 B mare si tot asa.
asa ca orice sfat e binevenit.

daca 75 este circumferinta corecta, dar cupele sunt prea mici (la mine asta era problema) in nici un caz nu cauta 80/ 85 samd! maaare greseala! cand sutienul nu sta fix sub bust, se ridica fix pana-n ceafa si pe mine asta ma scoate din pepeni!
problema mea a fost ca sutienele pe care le cumparam de obicei - convenabile ca pret si din bumbac- Argos sau Jolidon- nu au cupe mai mari - C sau D - decat la marimi peste 80/85... ceea ce arata super-nasol. asa ca in final m-am gandit ca MERIT si am achizitionat cele doua comori: doua sutiene triumph, marime 75 D. vin perfect, nu arata ca cozonacii iesiti din tava iar partea care trebuie sa stea sub bust acolo sta, de cand il pun dimineata pana il scot seara!

nu vreau sa fac reclama... dar asta este! sfatul meu este sa incerci marci la care gasesti cupele mari chiar pt circumferinte mai mici ale bustului!

in final, am si eu o frustrare, nu gasesc modele care au bretelele transparente, asa ca nu pot purta anumite modele de rochii, da asta e alta poveste...

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

grecia 2006

DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cristina A

[quote]Originally posted by grati.ela
poti proba orice model fara sa se strepezeasca doamnele vanzatoare?
caci si eu tot fan Triumph sunt dar... n-am mai iesit din modelul Adeline de vreo 2 ani caci nu am avut coraj sa infrunt ... inamicu si sa probez pana ce gasesc un model (altu' decat cel cunoscut) care sa-mi vina.
Imi amintesc nu nostalgie vremurile cand purtam Lyliets 75b si Amourette tot cam la fel, acu... si io ca Milka 85D

Cristina A

da mai, asta este inca ceva care conteaza foarte mult! cautam pana gasim un magazin cu doamne vanzatoare dragutze, care nu stramba din nasu sau alte asemenea 'amabilitati' -mai mult sua mai putin verbale... eu am gasit asa magazin la iasi - eram intamplator acolo, cu sotul. reprezentanta triumph intr-un magazin mare al lor, un fel de mall. tipele nu numai ca m-au lasat sa probez, dar vazand cum aratam in ce luasem eu mi-au adus niste modele care efectiv au venit ca turnate!
au trecut 2 ani de atunci si se mentin super, le port zi de zi!

_

grecia 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ina_nz

N-am mai cumparat sutiene Jolidon de fo 5 ani dar mi-aduc aminte ca erau cam proaste. Bumbacoase si se lasau. Nu ridicau deloc sanul.

btw.....voi cam cate sutiene aveti? adica cam cate credeti ca sunt suficiente?
m-a socat declaratia unei colege care a zis ca ea are trei si i se pare un numar suficient si decent

Ina

eu am 4 si mi se pare decent si suficient! sa detaliez... 2 buc triumph, unul bej si unul negru; plus unul nu mai stiu ce marca comandat din catalogul quelle, alb-unt, si de asta sunt fff multumita. pe astea le port zilnic. mai am unul negru, care recunosc ca nu prea mai corespunde dar il folosesc uneori la rochii cu bretele subtiri, asta e negru si are bretelutze subtirele si dragutze... pe asta 'elegantu' planuiesc sa-l inlocuiesc cat de curand...

nu vad de ce as avea mai multe...

_

grecia 2006

Mergi la inceput