sutienul
Raspunsuri - Pagina 2
cait spune:
Fan Etam pentru ca ii am destul de mici asa ca imi cumpar sutiene push-up care sunt super de ai impresia ca sunt super dotata de la natura.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
goanga23 spune:
Numai Victoria's Secret pentru ca gasesc tot ce-mi doresc pe acolo, foarte multe modele de sutiente si chilotei...foarte foarte
draguti.Preturile sunt rezonabile zic eu iar de caliatatea lor sunt foarte multumita.
Uite aici :www.victoriassecre.com
Andreea
Kittie spune:
quote:
Originally posted by clyo
cu riscul de a supara anumite persoane
gratuit
quote:
pe mine ma intereseaza f tare sobectu.
am zis eu ca e neinteresant????hmmmm
quote:
dupa ce am terminat cu alaptatu, am ramas cu niste chestii tare ciudate
in mai mica sau mai mare masura, cu toatele ramanem cu 'chestii tare ciudate'
quote:
si am mari probleme in gasirea sutienului potrivit.
asta se intampla si in mod normal nu numai in tp schimbarilor importante gen sarcina, alaptare, post-alaptare
quote:
75 B e mic, 80 B mare si tot asa.
special pentru acest motiv am spus ca trebuie incercate, la propriu, nenumarate modele de la nenumarate firme (DIFERITE) pentru ca numerele (si nu numai) nu coincid..
quote:
asa ca orice sfat e binevenit.
in functie de tipul tau de 'chestii ciudate', mai ales daca ne si impartasesti acest intim amanunt, ti se vor da sfaturi din partea fetelor cu aceeasi constructie.
, mami de
( 13oct04 )
Cristina A spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
Eu sunt fan Triumph mar 85-90B (depinde de model). La mine in cartier (langa Oraselul Copiilor) au modele super la preturi mai mici decat in CityMall sau Unirea. Eu am mers pe modelul clasic multi ani pana ce vanzatoarea m-a incurajat sa probez si alte modele mai sexy. Imi cumpar si de la Jolidon (linia lor sau linia preluata de la Argos) dar aleg doar gama lor fara burete, cu broderie. Oricum pt iarna nu renunt la Triumph clasic.
Unde gasesti frate Triumph langa Oraselul Copiilor? Si inca o intrebare - poti proba orice model fara sa se strepezeasca doamnele vanzatoare?
caci si eu tot fan Triumph sunt dar... n-am mai iesit din modelul Adeline de vreo 2 ani caci nu am avut coraj sa infrunt ... inamicu si sa probez pana ce gasesc un model (altu' decat cel cunoscut) care sa-mi vina.
Imi amintesc nu nostalgie vremurile cand purtam Lyliets 75b si Amourette tot cam la fel, acu... si io ca Milka 85D
ina_nz spune:
Cristina e dreptul tau sa probezi cate vrei si cate ai placerea iar la sfarsit poti sa nici nu cumperi
Si e obligatia lor sa te serveasca.
Pai dupa ce ca dai o caruta de bani pe un sutien sa nici nu fii convinsa ca e cea mai buna alegere?
La atac! ![]()
Mie imi place lenjeria intima ElleMcpherson. Si mi se pare ca imi vine si bine. Ca sa nu mai zic ca sunt dumnezeiesti de sexy
Ina
anelize spune:
Chantelle,Victoria's Secrete si Triumph-ce gasesc fara burete.Nu inteleg de ce Doamne iarta-ma mai pun burete push-up la un 80B sau C.
A spus cineva mai devreme ca un sutien bun nu e neaparat scump. BA DA. Un sutien ieftin nu va sustine niciodata bine un san mare , afectat de forta gravitatiei.
piticutz spune:
Eu port 34B si folosesc de la Victoria Secret (imi place ca se vede forma "bombata bine" prin tricouri sau haine mulate, e cu burete subtire cupa), de la Jolidon (tot cupe cu putin burete, am unul cu puch up, celalalt doar burete subtire uniform pus pe cupa). Imi plac si cele Elle McPherson (tocmai am probat citeva saptamina trecuta...intr-adevar...sint atit de sexi...cu panglicutze, combinatii de culori placute si surprinzatoare, volanase...si niste preturi pe masura, desigur).
...si am mai vazut modele simpatice DONNA L'OREN.Care imi vin mie bine, vreau sa spun.
Cred ca numarul meu, 34B adica, e cel mai cautat...de cite ori ma duc sa caut, spatiul intre umerase rezervat numarului asta este cel mai slabut, mai gol...celelalte numere gasesti o gramada!
Clover spune:
Subiectul asta e mereu bine venit cat timp vezi pe strada sani care ies din sutien si grasime stransa de bretea la spate. Unul din motive e ca vanzatoarele din Romania sunt de tot ****. Vor sa-ti bage ceva repede pe gat, daca nu cumperi isi dau ochii peste cap ca tocmai i-ai intrerupt susoteala cu colega. Nemaizicand ca unele se asteapta sa cumperi pe neprobate sau sa iti pui sutienul peste haine, ceea ce-i o tampenie.
Ce puteti face cand probabti sutiene:
- verificati ca sta drept in spate si se inchide la prima inchizatoare ca sa aveti de unde micsora pe masura ce se lasa
- zona dintre cupe trebuie sa stea pe piele
- nu trebuie sa iasa nimic pe nici unde
- aplecati-va si ridicati mainile, priviti-va din profil
- duceti-va la probat cu o bluza mulata, trageti bluza pe deasupra si vedeti cum arata
Ca regula generala cred ca cupele A si B o duc bine cu cupe fara cusaturi din burete. Da forma, nu se vede nimic.
La cupele mari nu are sens sa pui burete si daca ai fericirea sa fie asimetrici trebuie un material elastic si acoperirea cat mai completa ca sa nu iasa nimic pe afara. Un sutien din material elastic fara cusaturi e ideal.
La modul general, taieturile oblice dau forma mult mai frumoasa decat cele orizontale.
Mie problema cu calitatea si pretul mi se pare falsa. Eu una nu vad sutienele Jolidon sa merite pretul. Nu zic ca un sutien ieftin e neaparat la fel de bun ca unul scump, zic doar ca un sutien scump s-ar putea sa fie la fel de bun ca unul ieftin.
You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.