sutienul

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Votez si eu pentru Triumph, si am ceva "dotari", asa cam de 75 C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Field_mouse spune:

quote:
Originally posted by clyo

75 B e mic, 80 B mare si tot asa.

Unde e mic? Te strange sau este prea mica cupa?
Daca la 75B e mica cupa, dar iti sta bine sub saini (niu te strange, nu "joaca"), incearca 75C.
Daca 75B te strange, dar cupa e potrivita, incearca 80A.

Cum sa determini marimea cupei?
Cifra 1 = circumferinta pieptului
Cifra 2 = circumferinta sub saini (cifra asta pe sutien 70, 75, 80, etc.)

Marimea cupei = cifra 1 - cifra 2

14-16 cm = cupa B
16-18 cm= cupa C
18-20 cm= cupa D
20-22 cm= cupa E
22-24 cm= cupa F
24-26 cm= cupa G
26-28 cm= cupa H

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

am citit ca sutienul care are 2-3 pozitii de inchidere (sper c-am fost clara in exprimare, ca mai sunt si unele care au un singur rind de inchizatori (cele inchise in fata, cel putin), trebuie inchis in pozitia cea mai larga - deci asa trebuie si probat, urmind ca pe masura ce elasticul se mai lasa sa fie inchis la urmatoarele incuietori

Clyo,

poate la 75B il inchizi prea strins si de-aia ti-o fi mic...

zic si io !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Eu am cam prea multe sutiene (trust me), dar faza e ca de purtat port doar vreo 10 din ele, prin rotatie, in functie de tinuta, decolteu, culoare. (ce sa fac, trebuie sa incerc sa-mi pun si eu in valoarea calitatile, alea care sint .

Cele care zac in sertar sint fie nepotrivite pentru dotarile mele (in sensul ca ori nu ofera sustinerea necesara, ori nu asigura acoperire pe masura, ori dimpotriva acopera asa de mult ca se vad prin decolteu).

A, si mai e o categorie: cele pe care le-am luat pentru ca pur si simplu erau atit de frumoase (cu volanase, fundite, broderii, flori aplicate, dantelute, margelute ) dar absolut de nepurtat pe sub ceva, ca ies toate briz-brizurile in relief. Astea au ca unic scop incintarea in cadru intim a partenerului, dar dat fiind faptul ca sotul meu nu percuteaza la artificii din astea, am dat banii pe ele chiar de pomana. Nu faceti ca mine!

Catusha, de 2 X mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Field_mouse si Teo, nu stiu cum sa explic fara a da prea multe amanunte
cele 2 nu seamana intre ele, ca sa zic asa , una e mare si una mica (deh, am suferit o interventie chirurgicala), deci nu pot fi amandoua ok in acelasi timp.

jolidon nu-mi vine sub nici o forma, Triumph e super dar gama destul de restransa la nr meu, VS nu pot comanda fara sa probez macar prima data si asa mai departe.

deci, ce ar mai fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina A spune:

quote:
Originally posted by ina_nz

Cristina e dreptul tau sa probezi cate vrei si cate ai placerea iar la sfarsit poti sa nici nu cumperi Si e obligatia lor sa te serveasca.
Pai dupa ce ca dai o caruta de bani pe un sutien sa nici nu fii convinsa ca e cea mai buna alegere?
La atac!

Mie imi place lenjeria intima ElleMcpherson. Si mi se pare ca imi vine si bine. Ca sa nu mai zic ca sunt dumnezeiesti de sexy

Ina

este foarte adevarat si sunt de acord cu parerea ta
DAR
te-ntreb doar - cand ai avut un contact direct cu o vanzatoare (nu zic de Triumph), cu o orice fel de vanzatoare, pe care sa o rogi sa iti arate ceva fara sa ai o intentie clara afisata pe figura?
mie mi se intampla inca sa fiu uimita de pretiozitatea si "amabilitatea" vanzatoarelor chiar din piata ca la Marks&Spencer nici n-am coraj sa deschid gura; nemaivorbind de faptul ca anul trecut incercand sa cumpar ceva incaltari pentru copii in perioada reducerilor, de la Leonardo, m-am trezit ca astept ca proasta o vanzatoare care a uitat sa mai vina, si brusc sa nu mai fie nicio masura din cele solicitate de mine dupa mirarea mea explicata probabil prea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Eu ador Victoria Secret, Triumph si mai nou am descoperit cateva super faine la Tommy Hilfiger http://www.shoptommy.de/de-shop/.
Port 34 B dar un B mare. Deci problema ca sunt undeva intre B si C si depinde de croi enorm. Aici este normal sa incerci sutienele iar in magazinele de specialitate sunt consultante care te ajuta sa descoperi masurile adevarate, care stil e mai potrivit, etc.
Dintre cele sport imi plac mult cele de la Columbia, CK, Nike.

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Am folosit jolidon in adolescenta si in timpul sarcinii, si am fost foarte multumita de push-up urile lor dupa nastere si alaptare nam mai gasit modele frumoase

triumphul a avut si va avea un nume!I'm lovin' it! Ca si Wonderbra-ul

Eu am o obsesie pt lenjerie, asa cum au alte persoane fata de pantofi sau jeansi, si am tone acasa (aproximativ) chestia e ca nu le port decat cand ies undeva si trebe, cu toate ca nu prea am ce ascunde cu ele, si in momentele mai intime sotul nu da doi bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by Catusha

A, si mai e o categorie: cele pe care le-am luat pentru ca pur si simplu erau atit de frumoase (cu volanase, fundite, broderii, flori aplicate, dantelute, margelute ) dar absolut de nepurtat pe sub ceva, ca ies toate briz-brizurile in relief. Astea au ca unic scop incintarea in cadru intim a partenerului, dar dat fiind faptul ca sotul meu nu percuteaza la artificii din astea, am dat banii pe ele chiar de pomana. Nu faceti ca mine!

Catusha, de 2 X mamica

Me too! Si exact pe alea care arata mai frumos nu pot sa le port pe sub haine pentru ca intr-adevar se vad toate in relief
Aveam un sutien cu inimioare facute din catifea cu firul scurt. Aratau super, dar pe sub bluza se vedeau ca niste bube mici si dese...

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Aveam un sutien cu inimioare facute din catifea cu firul scurt. Aratau super, dar pe sub bluza se vedeau ca niste bube mici si dese...

Kya - viitoare mamica in asteptare
[/quote]

Ma consoleaza ca nu sint singura...

Catusha, de 2 X mamica

Mergi la inceput