Mamici de noiembrie - decembrie 2006(40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna dimineatza la burticoase...

dolores 29+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

"Omul nu e cum se arata, ci cum simte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Neatza Dolores! Eu sunt putin speriata ca plec acum la control ca m-a trimis sa vada daca am diabet gestational ca cica printesa mea ar fi cam mare 2.400 g.Vorbim diseara sa va zic ce am facut ca azi laptopul va fi la sot pina diseara!
O zi faina!
Lory 33 sapt de Catrinel Rianna

Mergi la inceput

iti tin pumnii...sper sa fie totul bine si te asteptam cu vesti

quote:
Originally posted by Lorym

Neatza Dolores! Eu sunt putin speriata ca plec acum la control ca m-a trimis sa vada daca am diabet gestational ca cica printesa mea ar fi cam mare 2.400 g.Vorbim diseara sa va zic ce am facut ca azi laptopul va fi la sot pina diseara!
O zi faina!
Lory 33 sapt de Catrinel Rianna

poze
poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Buna dimineata!Ma primiti si pe mine la cafea?Nu am dormit deloc bine pentru ca bebika mea imi apasa pe ficat si-mi da niste dureri...
Acum trebuie sa dorm pe partea cu ficatul ca numai asa ma simt mai bine.Mainile si picioarele le am umflate, ce sa mai, am o dispozitie proasta.
Nu v-am spus,mi-am cumparat sutien pentru alaptat.Este alb si e din bumbac.Si pretul foarte bun:13 ron.Sa va spun si masura? 90.Sunt cea mai "Fulga".
Va

DENY33+

Mergi la inceput

hai deny la cafea..
de unde ti-ai luat sutienul???

poze
poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata, gravidutze!!!!

Iar sunt fresh de pe la 6.30 ...

Raportez ca ieri ne-am rasfatat...am fost la coafor, m-am tuns putintel si m-am aranjat, dupa care, impreuna cu mama mea, am inceput sa colindam magazinele de bb-ei...intentionam sa vad si sa cumpar mai multe, dar nu ma mai asculta corpul...m-a durut spatele si mi-a amortit iar piciorul drept de-mi venea sa urlu...asa ca m-am ales doar cu buretei de baie pentru bb si sutien de alaptat pentru mine...dar sunt multumita ca am reusit si atata...data viitoare il chem pe-al meu cu mine sa mergem cu masina...am ajuns acasa franta! Acuma sunt mai bine, dupa un somn bun!

Alex, asta e motivul pentru care nu am mai intrat ieri dupa-masa sa va scriu...serios, n-am nimic! Dar te tzuc tare tare ca te gandesti la mine! Aaaa, sa-ti mai spun de inimioara, mi-a explicat si mie Miro: inimioare, floricele, umbrelute primesti daca ajuti/donezi pentru cazurile umanitare de pe DC...ele au donat banuti pentru Barbye, o fata de 29 de ani, care a avut un accident...Povestea ei e in "Discutii generale"...
Donia, sper ca esti mai bine acum...mi-au dat si mie lacrimile cand povesteai cum te-a asteptat Roxana cu masa pusa...ai o bijuterie de fetita!!!!
Ktrinel, si la noi am vazut exact acelesi tipuri de mese de infasat pe care le-ai pus tu la poze...asaaa...parerea mea e urmatoarea: Camjackie si Nuvela sunt extrem de frumusele si tentatia ar fi mare pentru mine sa iau una din ele, dar totusi mi se par destul de instabile...Asia e rezistenta, in sertarase poti sune hainute sa le ai la indemana, iar dupa ce nu mai folosesti masuta de infasat, poate ramane piesa de mobilier, eu p-asta as lua-o...celelalte doua arata rau de tot si cred ca sunt si destul de incomode!
Roxana, du-te linistita la ecografii, sunt total neinvazive pentru copilas...plus ca fac foarte bine pentru psihicul mamei...asa ca, da-i-nainte!
Kokorina, auzi la ea...baba de 33 de ani...ti-am vazut pozele si nu esti deloc baba, ci dimpotriva, sunteti doi parinti foarte frumosi, tineri si veseli...o sa aveti doi copii ca doua bijuterii!!! Frumoasa taaaaareeee burtica de gemeni...
Raluca, multumesc pentru raspuns
Aelita, sunt de acord cu tine in ceea ce priveste maltratarea copiilor, insa nu prea stiu ce prevede legislatia romana cu privire la aceste cazuri de batai in public...ca si mie mi se rupe sufletul cand vad asa ceva si zau ca le-as trage si eu cateva scatoalce nesimtitelor care-si bat copiii...macar ar putea fi apostrofate sa se calmeze, ca altfel chemi politia! Oricum la noi, nu e ca dincolo si vor mai trece ani lumina pana se vor schimba toate aceste mentalitati!
Monique, nu te necaji ca bb nu e intors...vad ca ai doar 27 de saptamani...are timp si loc berechet sa se intoarca inca...in rest, felicitari pentru rezultatele la eco!!!
Marair, felicitari pentru ...cat despre intrebare, habar n-am sa-ti raspund...sorry!
Lory, tinem pumnii!!!

Azi merg si eu la medicul de familie, desi n-am niciun chef sa ies din casa, dar, ce sa fac, nu pot amana ca am nevoie de o trimitere la centrul de transfuzii...

Va pup, ca iar m-am intins....

Oana 26+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

DOLORES,la noi in Pitesti este un supermarket "Pic" iar sutienul este de la Aroti

DENY33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Buna fetelor,
nu am mai scris demult dar cum pot va citesc.
Casa mea e aproape gata, teoretic saptamana viitoare ne putem muta. problema e ca nu avem inca avizul de curent si asta mai dureaza. birocratia asta...in schimb sunt super multumita de casuta arata foarte bine.

Fetele din cluj unde gasesc magazine de mobila la bebei? imi tb patut, masa de infasat ceva dulapior. am vazut la ambient dar sunt niste preturi...as vrea ceva mai rezonabil.
va rog daca imi piuteti spune ma ajutati ca de saptamana viitoare facem camera lui bebe ca va fi gata parchetata.
In rest sunt bine, burtica e mare tare, ma misc tot mai greu dar ma gandesc ca mai e putin si gata...
Va pupicesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Buna dimineata burticilor, la cafelutza deja?Eu citesc ce-ati mai facut de aseara pana azi caci nu mi-a venit seful inca.Am si eu nevoie de un sfat, weekend-ul urmator am putea sa mergem in delta pt vreo 3-4 zile sa stam la o pensiune si sa ne relaxam, sotul spune ca e cam dificil pt mine, ca dc apar ceva probleme ce facem?Dc pana acum nu am avut probleme sper ca nu voi avea si weekend-ul urmator?Ce spuneti, sa mergem?Bulisor25+Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Neata, incepe a 2 azi de "casnica".
Odata cu gradinita, au inceput si ... bucuriile de sezon.
Inauguram prima viroza a lui Matei. Pana acum n-a facut febra, speram sa fie una mai usurica..

Dolores, pot sa intru de acasa pe net, dar mai greu, ca avem un amarat de dial-up. Sper sa ne punem ceva mai bun cat de curand.

Nu pot decat sa-i dau dreptate lui Raluca_u vis-a-vis de odihna si relaxare. Stresul mamei (adica si mersul la job) nu-i face decat rau lui bb, inclusiv pe termen lung.

In documentarul "In pantec", ziceau ca in afara de o greutate mai mica la nastere, ii poate creste "sansele" pt diferite afectiuni la maturitate, precum diabetul, cancerul, etc.

Zina, analizele acelea nici nu se fac in sarcina avansata. Cresterea colesterolului e perfect normala! Eu as sta linistita.

Donia, ce ingeras de fetita ai.

Aka , de ce esti suparici? Adica de ce zici ca te apuca depresia?

Cris80 cantarul de care vb (tefal, de 3 mil) e si pt bb? Adica masoara si variatie de 10 g? Ca noi avem unul din acela stil antic si de-demult si tare mi-as lua unul electronic. Numai ca-s asa de scuuuumpe...

Deny75 nu te da mai "fulga" decat esti, da ?!
Ca nu cred ca ma ajungeti, chit ca luai doar 8 kg pana acu..
Apropo de sutiene, si noi tre sa iesim la cumparaturi.

Bulisor, tinand cont ca nu esti decat sapt 25, daca te simti bine, eu as risca.
In delta singura problema ar fi ca, la o adica, sa te poti deplasa urgent la masina. (asta daca sunteti undeva mai departe, unde se ajunge doar cu barca). Ideal ar fi sa aveti cumva deci aceasta posbilitate ca zi-noapte sa puteti pleca.

30+

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput