Mamici de noiembrie - decembrie 2006(40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

V-am citit, gata, am uitat sa-ti spun, Chris, nu lua de capul tau Furosemid, intreaba-ti medicul sa fii mai sigura. Eu l-am luat si pe ultimul azi, inca mai ma duc la wc la fiecare 10 minute.

Alexandra, in legatura cu frica de nastere, cred ca-i normal, mie imi era frica de anestezia rahidiana, dar am inteles ca nu simti nimic , chiar sunt curioasa acum. Imi este teama putin, dar cred ca-i normal, nu cred sa fie vreo fata careia sa nu-i fie frica macar asa, putin.

Dolores, cu placere.

Donia, acum ti-ai mai revenit?
Adina, tu cum te mai simti?

M-am programat azi la ecografie, de fapt aici, in Ploiesti, este o doctorita care cica-i cea mai buna, cea la care am facut eco 3D, dar nu are liber decat la sfarsitul lui octombrie si mai este doctorita care mi-a spus prima ca-i baiat, e mai tanara, probabil ca d-aia n-are faima pe care-o are prima, dar imi place ca-ti explica tot ce vrei, iti arata una, alta, ceea ce la prima nu prea se intampla. Deci m-am programat la una pe 5 octombrie(joia viitoare) si la alta pe 1 noiembrie. Voi ce ziceti, m-am gandit ca daca la inceputul lui noiembrie ma duc la ginecolog sa programam cezariana, nu strica sa vad cate kg are bebele, nu-i asa? Iar pe prima as face-o ptr ca am inteles ca la 32 de sapt se face eco morfologica. Credeti ca exagerez daca le fac pe ambele, la distanta de o luna una de cealalta?

Roxana30+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

roxana nu exagerezi deloc

27 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

eu va spun noapte buna..ma simt foarte grea si sunt foarte obosita....va pup, pe maine

dolores 29+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

marair e la polivalenta, nu la sala palatului

quote:
Originally posted by marair

Stiu ca v-am scris cam rar, dar de citit va citesc atunci cand pot.Imi place ca sunteti vorbarete tare.Bravo!De abia astept ziua de poimanine, sa merg la Sala Palatului si poate sa cumpar cate ceva penru bebelina mea, caci da, Miro, am o bebelina, poate vrei sa ma treci acolo la inceput, iar data nasterii este 28 nov.Bine, eu voi naste prin cezariana si stiu ca cel tarziu pe 28 va veni bebe.Am o intrebare pt voi toate:nu va confruntati cu o aciditate in zona cu pricina, nu simtiti unele mancarimi si zona cateodata inflamata?Eu asa ma simt si ma scoate din minti senzatia...Daca aveti vreun remediu, plizzzzz, tell me!

chris 28+ alexandra

Mergi la inceput

donia cand simti cca te sufoci pune 2 perne ca sa te inalti. si eu fac la fel.

chris 28+ alexandra

Mergi la inceput

roxana nu iau absolut nimic fara sa intreb dr-ul, era o intrebare care astepta raspunsul pur informativ. puteati la fel de bine sa spuneti ca nu v-au dat doctorii nimic, ca nu sunt bune medicamentele pt gravide. am intrebat ca sa imi fac idee de ce ma poate astepta, si multummesc de raspuns.

aka e f adevarat ca are dreptate ca distractia de abia atunci o sa inceapa, dar mai iintai sa trecem cu bine dde sarcina si de nastere, si sa ne vedem bebeii sanatosi. dupa aia mai vedem, ca nu s-a nascut nimeni invatat.

fetelor, am vazut la gima cantar tefal electronic cu 3 milioane si ceva, pana la 20 de kile. singurul pe care il mai vazusem pana la 20 si nu pana la 10 sau 12 era cel de la cabinetul veterinar, pe care l-au luat de la expozitia de aparatura medicala. era tot de bebei, ca de asta va spun de el, avea si cm pe margine sa il masori pe bebe, dar fusese vreo 7 milioane.

chris 28+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

fetelor, am pus in album la mine niste poze cu mese de infasat si imbaiat (3 din ele au si caditza incorporata, ceea ce mi se pare super ca e si stabil si impusti 2 iepuri dintr=o data).
acuma nu stiu de care sa iau. joi ma duc la magazinul asta, si vreau sa stiu si parerea vostra. DONIA si ALMO , in special voi, ce ziceti?

va rog sa va uitati si sa imi spuneti o parere. preturi nu stiu inca, joi voi afla, dar cele de plastic sunt ceva peste 100cad, nu mult.

multumesc anticipat!

Ktrinel si Ana Julia 30sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Kokorina...ai dreptate...eu le-am vazut exact pe primele...si uite acum am vazut si "casutza" harbujeilor........
M_monique.....mai are timp sa se intoarca bebe...lasa bine ca e el sanatos......si la mine s-a intors de abia acum in a 30-a saptamana...
Donia.....curaj....ai grija de tine...si nu plange ca-i faci rau bebelui....si fetita ta precis o face ca sa te vada pe tine fericita....si poate stie ca deja iti e greu sa faci tu lucrurile alea.....si sa fii bine....
Marair...felicitari pentru........
Si eu ma confrunt cu arsurile si rabd eroic...cand nu mai pot iau un dicarbocalm...dar cred ca nu au leac acum.....
Vad ca Dandusa...nu a mai intrat in seara asta...
Asiza...se intampla ceva cu tine...nu ne mai scrii asa de des...
V-am pupat pe toate si am plecat si eu la nani ca sunt franta...azi iar m-am prostit si am facut pe eroina....am cam trebaluit....merit .....Noapte Buna....sa va odihniti bine.......

alexandra 32 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

fetelor,spuneati de copii batuti- pe copiii aia dumnezeu nu ii poate apara,ci noi cei de pe strada! daca ar fi protejat de o forta divina nu ar fi batut.deci cumva,undeva,ingerasii lui l-au uitat si noi prin rugi nu facem nimic..
asemenea cazuri trebuie denuntate imediat.stiu ca e greu de probat,dar in mod normal copilul e dus la spital si controlat,si daca cumbva i se vad ceva vanatai..atunci e destul!
au fost cazuri de copii care au ajuns la spital in coma,si acolo au descoperit fracturi si rani vechi vechi,deci copil maltratat si nimeni nu a auzit,nimeni nu a zis nimic.
in alte tari nu indrazneste nimeni sa isi bata asa copilul pe strada,ca e legata imediat! de ce in Romania se intampla inca? pt ca oamenii intorc capul .
chemata politia imediat,ramane de vazut daca nu au probe,daca nu mai ai pe cine sa iei..cel putin iti faci datoria de cetatean .chiar daca femeia aia nu recunoaste si nu sunt probe impotriva ei,sa fiti siguri ca data viitoare se va gandi de doua ori inainte sa loveasca acel copil,dupa ce politia ii va spune ce riscuri are.
multi parinti nu cunosc legile,au impresia ca ei ii fac,ei ii omoara,ca au acest drept asupra copiilor.asa ca nu e exclus sa si recunoasca bataile pe care i le aplica .

sper sa se termine si in Romania practicile astea care se intind si mai departe in gradinite,scoli...
oricum,am evoluat ceva de cand venea preotul satului si ii invata pe elevi si ii batea de le sunau creierii.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Salut burticute!

Ma simt mai bine acum, multumesc de incurajari si sfaturi!
Pe dupa amiaza m-am apucat de ceva treaba si am uitat sa ma mai simt rau ... E ciudat, dar parca n-am mai avut timp sa ma gandesc la mine. Si mi-am zis ca daca tot stau si imi plang de mila mai bine n-o sa-mi fie asa ca m-am mobilizat si am trecut la actiune. Acum sunt obosita si de abia astept sa dorm, sper ca o sa am un somn adanc. De fapt cred ca m-am simtit rau si din cauza ca nu m-am odihnit bine de cateva nopti.
Chris, ma ajuta uneori pernele, dar de data asta simteam ca ma sufocam si stand in fund. Poate si din cauza ca ieri a fost foarte cald la noi, sau asa mi s-a parut mie...
Alex, nu am plans prea tare, doar m-am smiorcait putin. Cred ca m-am simtit atat de coplesita de oboseala, plus emotii, ca am simtit nevoia sa dau pe dinafara.
aka, imi pare rau ca ai probleme, poate solutia e chiar cea data de tine, sa mananci mai putin si des. Stomacul nostru e inghesuit acum, uneori si eu simt ca imi vine sa deversez si de la un mar.
Ktrinel, m-am uitat pe poze dar nu mi-am format o parere, ma mai uit si maine, poate ma loveste inspiratia. Of, eu si uitasem ca trebuie sa cumparam si asa ceva!
Dolores, exact asa ma simteam si eu aseara, i-am si spus sotului "Ma simt grea!" Ca sa-mi dau seama ca de fapt chiar sunt grea! Ne-au lasat barbatii nostri grele !
Dar burtica mea e printre cele mai mici, am abia 26 de saptamani, cum o sa ma mai simt cand o sa mai creasca?
Roxana, daca tu te simti mai linistita cu ecografiile fa-le, n-ai de ce sa te gandesti ca exagerezi. Mie nu imi vine sa cred ce linistita ma simt eu fara ecografii! M-am dat pe moda canadiana, pesemne...

Pupici, ma duc la culcare. Sper ca voi dormiti bustean!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput