Mamici de noiembrie - decembrie 2006(40)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Raluca sper sa iti fie bine sa ne anunte si pe noi cineva daca stie ceva de ea.Pupici si te asteptam cu drag

Cleo 30+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Buna ziua burtici.
M-a luat nostalgia ca anul trecut pe vremea asta aveam burtica mare si frumoasa si am intrat sa va urez nasteri usoare si bebelusi sanatosi!

danita, se poate face din lut pentru olarit. Cel putin din asta i-a facut sora-sii prietena mea care olareste. Ar fi bine sa te duci la cineva care stie cum sa manuiasca lutul, pentru ca nu e o treaba asa simpla. Produsul final va fi destul de mare si greu de scos ca sa nu-l strici.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Am venit sa va citesc cu drag cum o fac in fiecare seara indiferent de starea mea.... si m-am enervat teribil sa vad cum citeva dintre voi ati inteles total aiurea ce am vrut eu de fapt sa spun....

RUXANDRA,
nu am inteles prea bine cine a "tabarit" pe CLEO....,ca eu sincer nu am vazut ca cineva sa se fi legat de citi bani urmeaza sa dea ea la dr....,poate ma ajuti tu ...,ca eu de obicei la ora asta sint obosita
CLEO,
mama este problema ta stricta citi bani doresti sa dai si bravo tie...,eu nu m-am referit la TINE....,ci la modul general,nu stiu daca chiar ai luat-o personal ca am vazut pe urma mesajul tau ...si ai reprodus cuvintul "aberez",pe care eu l-am folostit in mesajul meu de ieri seara.Crede-ma ca am si cunostinte ...din viata mea de zi cu zi care m-au lasat cu gura cascata cind mi-au spus cit au dat la dr si mi s-a parut ca fabuleaza...si asta am spus eu ieri ,este parerea mea proprie si personala si cred ca este normal sa mi-o exprim.Sper sa ma fi facut inteleasa...

Si eu imi doresc ca bb si cu mine sa fim bine dupa nastere si eu am sa dau spaga ...si eu stiu cum merg treburile pe aici prin tara noastra ...,ce am spus eu si nu s-a inteles ...a fost ca mi se pare absurd sa exageram cu chestia asta .Si eu am sa stau in rezerva si am sa-l am pe bb linga mine...si nu cred ca s-ar putea daca nu as cotiza...,asta este !AAA...si cu remarcile de genul sanatatea mea si a lui bb este mult mai importanta...si eu gindesc la fel...si nu stiu care mama si-ar dori contrariul...

DIA,
la stiri acea mama de bb 5.700kg a cerut sa nasca natural...

Eu ma retrag,sper ca nu v-am enervat prea tare ....

dandusa 33 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ANTONIA,LA MULTI ANI!!!

dandusa 34 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Ce fac gravidutele mele dragi? harnicute tare

noi azi ne-am plimbarit am luat carucior pt.bebelina,camasi de noapte pt spital,pampersi,pompita pt nas,buretel baie,hainute o sa fac poze cand am timp ca sa le vedeti

da ce oboseala mai fetelor,nu mai e cum era odata plecam si conlindam toate magazinele acum obosesc tare repede

KOKORINA-socrosenia zici? da ce misto suna o sa-i zic si eu asa la a mea socrosenie

MIRONA-si eu stau in prin casa e asa comod

ANTONIA23-sarcina usoara si bebe sanatos si papacios

uff iar vesti proaste

RALUCA-sa dea domnul sa fiti bine tu si bebe

RAMSAN- ce de peste a prins sotul
ai grija cu curatenia

inainte faceam toata curatenia intr-o zi acuma fac bucataria intr-o zi ,baia in alta zi si cu aspiratorul in alta zi da e greu acuma ca obosim repede

LAVINIA-pe unde esti?ce face bebe?sunte-ti bine?

ma duc sa ma uit la tv

bamboletta 32+ bebelina Antonia
"poze"

www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Fetelor, am intrat doar sa va dau vesti de la Raluca!!!! Tocmai am vorbit cu ea la telefon...e mai bine, inca sub perfuzii, a mai luat si ceva injectii cu Diazepam, dar una peste alta spera ca in 2-3 zile e acasa! M-a rugat sa va transmit ca va pupa tare tare pe toate....asa ca impart eu cativa pupici de la ea......Buuunnnn...Noapte buna si somnic usor sa aveti!!!

Oana 26+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna seara,gravidutele mele dragi!
Multumesc mult celor care mi-au dat sfaturi,si pup celelalte fete pe burtici!
Am ajuns de am chemat salvarea,aveam contractii destul de dese, si extrem de dureroase.Au trecut, pana la urma,asta e, ultima parte a odiseei e cam picanta,insa trecem noi si peste asta.Burtica insa s-a lasat,si ma rog din tot sufletul sa mai stea Georgia macar o luna acolo,sa creasca un pic mai mare.
Adina, tu s-ar putea sa ai dreptate,la faza cu apendicita.La asta nu m-am gandit,insa se prea poate, am o sensibilitate acolo de mica,si mai face urat din cand in cand,dar ca acum, nu s-a intamplat inca niciodata.
Raluca, sanatate multa,multa!
Adina,sa ai si tu grija de tine, ca la cate ai tras,saracuta de tine..... Pupicei multi, multi.
Azi am definitivat toate cumparaturile. Mai ramasesera doar alea pentru mine, insa dupa ce mi-au trecut contractiile, am pus frumos fundul in masina si am taiat-o sa-mi iau pijamale,papuci, tampoane pentru sani, maternitiy towels,si tot ce mai era de luat.
Of, mai e un picut, fetelor, si gata, vin bebeii !!!!!!!!!!!
Eu abia o astept pe a mea,insa in acelasi timp ma rog din suflet sa mai fie cumintica acolo inca un pic, sa creasca un pic mai marisoara.Oricum, daca iar ma apuca, o sa-mi faca injectii pentru maturarea plamanilor,in cazul in care Georgia nu mai are rabdare.
Aveti grija de voi, sa va odihniti,sa nu faceti efort deloc, ca nu stii cum te apuca si cand te apuca. Mult a fost, un pic mai este.
Noapte buna!

31 saptamani,Iasmina si bebe Georgia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna seara burticutze,
am vorbit si eu mai inainte cu Ralu - vorbise si cu Oana - la fel va transmit si eu de la ea si va multumeste ca va ganditi la ea.
Va mai sta 2-3 zile in spital, acum chiar ii schimba asistenta perfuzia.
imi pare tare rau ca nu avea nimic de citit cu ea, isi luase MP3 Player-ul cu ea ... dar s-au terminat bateriile - deci pana maine ... ce ma mira e ca nu doarme inca la ce cockteil cu diazepam i-au tras in perfuzie.
of of. O pupam si o asteptam acasa.

Eu am pus din nou poze noi - cu perdeaua: 1, 2, 3. si cu cercelushii Karinei: 1, 2, 3.

Sper sa va placa. Pupici de noapte buna la toate burticoasele mele preferate.

Miro33+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamistefi spune:

SALUTARE
sunt o viitoare mamica de nov-dec 2006
tb sa ma dumiresc putin cum functioneaza comunicarea intre noi
sper sa nu-,mi ia prea mult ca de cand sunt gravidutza sunt putin atinsa de retard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Antonia23 la multi ani, sa ai un bebe cuminte, mancacios si sanatos.
Raluca , am auzit eu ca DD are grija de viitoarele mamici. Totul va fi bine, si Adinuta o sa stea acolo pana mai creste.

Noapte buna, pupici la toate burticile

Monica 27+

Mergi la inceput