Mamici de noiembrie - decembrie 2006(40)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

KOKO - tu esti logata mami?

adica sus de tot in pagina sunt doua casute unde tre sa scrii user si parola?

sau raspuzi la topic si postezi de fiecare data user si parola?

zau ca nu inteleg de ce iti afiseaza tie altfel.

ce browser folosesti? Mozilla? Opera? Explorer?

Miro33+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

salutare fetele,

scuze de absenta "nemotivata", am mai citit printre picatzele nu am apucat sa intru sa raspund.

buretii de baie - omuletii ce au magazinul pregatesc acum lansarea site-ului de vanzari on-line. Zic ei ca in maximum 2 saptamani... (una aproape a trecut de smabata cand am fost pe acolo...). Cine vrea sa ii trimit burete inainte sa ishi poata comanda singurica on-line sa imi trimita adresa de acasa ca ma duc la magazin sa fac comanda (tot ei vor trimite, pe posta, cu plata ramburs, ca si cum ati fi comandat de pe site doar ca le dau eu adresele voastre - asa ca nu mai e nevoie sa ne complicam cu conturi de card pentru plata si curieri privati...). Deocamdata am adresa si confirmarea Mironei pentru 2 buc. (ce culori sa fie??) si a lui ruxmax pentru unul albastru. Sambata merg sa fac comanda asha ca ashetpt inscrieri daca vreti. Acum au pe stoc culorile: verde, albastru, roz, galben, si un portocaliu deschis.

asiza - as vrea cu drag sa ne intalnim, dar nu pot promite pentru vineri ca ma tzin incurcata omuletzii ashtia cu centrala. Azi au fost de au scos caloriferele si au sudat conductele ca la noi au inceput testarile instalatiei centrale si chiar azi urmau sa umple coloanele... bine ca am reushit sa fac tot in dimineata asta ca altfel era chin mare sa golim coloana si toate cele...
asha ca eu nu pot promite nimic, daca stabilitzi ceva si pot, voi veni, daca nu, trebuie sa ma iertatzi

altfel suntem bine, putin obositi ca alergam intre birou si casa sa le rezolvam pe toate, dar se pare ca se poate.

marcela 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

KOKO - stai ca m-am prins - am avut si eu o data aceeasi problema.

Dai clik pe mesaje private - iti afiseaza toate forumurile si dai cu scroll-ul pana jos de tot . Acolo tre sa scrie un IMBOX. Ai atatea mesaje in imbox. Dai clik pe asta si apoi tre sa vezi faza cu optiunile.
ia incearca si asa.

Miro33+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Dandusa ai dreptate cum sa nu incurajam spagile, as prefera si eu sa cumpar altceva din banuti mai ales ca ne-am mutat in casa noua si multe lucrusoare nu avem, dar daca asta e pretul asta e ce sa fac nu ma pot duce eu cu un milion sa zica ca il iau la misto, plus ca a nascut o prietena in ian cu el si atat a dat, si dc stau bine sa ma gandesc mai primeste si 2500000lei la fiecare control. Ce sa fac ma gandesc ca mai bine dau decat sa ma lase sa ma chinui, nu ca ar parea ca ar face chestia asta dar frica de nastere este mare si asa cred ca e ca si o consolare pt mine....pupici si la a ta bebica

Cleo 30+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Fetelor...eu am plecat la nani...iar am o durere de cap ingrozitoare...uite asa imi vine sa fac.......
Kokorina...mai incerc si maine sa-ti explic....oricum Miro..ti-a dat si ea explicatii...ti-am mai spus ca nu trebuie sa te simti rusinata ca nu stii....eu la inceput nici nu stiam cum sa postez un mesaj.......
Va pupic pe toate si va urez somnic usor..fara dureri....

alexandra 32 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ramsan,vad ca bebelusii se tin de zbenguiala si nu te lasa sa dormi..
Adina,cum te mai simti?
Catalina,tu cum esti ?

mama,doamne,copilas de 5700 kg!!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Buna, fetelor! Am reaparut si eu...e adevarat, la o ora ciudata; e prima data cand mi se intampla sa nu am somn noaptea....insa din fericire, voi sunteti aici.

Noi ne-am mutat de sambata in garsoniera si sincer va spun ca este prima data, in 4 luni scurse de la necazul nostru, in care ma simt linistita. Este cuvantul cel mai potrivit, am o liniste interioara care imi da un calm teribil...si Doamne, ce mult imi place sa aranjez una-alta prin casuta asta!

Inainte sa uit, vreau sa va spun ca am gasit si eu haine de gravi la TCM - cel de langa Calul Balan. Dragute, de toamna, preturi rezonabile (adica vreo 60 RON compleu din bluza si pantalon) si, mai ales, si marimi mari (ceea ce ma durea pe mine cel mai tare, ca nu prea am sanse sa imi gasesc ceva in magazinele clasice de gravidute). A, si apropo de asta....am vazut tot acolo perna de alaptat, din aceea cu ceva bilute inauntru, cred ca era la 89 RON. Intrebare: va fi folositoare? Ar avea rost sa o achizitionez? Sau ar putea fi considerata un moft?

Referitor la tema zilei: 1. mie doctorita mi-a zis ca voi lua Elevit sic at timp voi alapta; 2. o prietena a fost sfatuita insistent de medicul ei sa poarte sutien atat pe perioada alaptarii cat si in ultimul trimestru de sarcina, sfat pe care ea nu prea l-a respectat, si acum regreta.....; 3. la asta, nu stiu sa raspund, sorry.

Incerc sa citesc tot ce ati scris si raspund si eu pe sarite....ACS, eu am vazut paturi suprapuse la complexul de mobila Elite (ala vis-a-vis de stadionul Ghencea), mi-au placut foarte mult, ca erau cu sertare pe sub scarile care duceau la etaj....frumos colorate, ce mai, tare dragute...

CORINUK, sper ca raspunsul meu vine intr-un moment in care problema cu febra s-a rezolvat deja.....sfatul meu insa este : direct la urgenta! Si eu am patit la fel, acum vreo 2 saptamani, si medicul nu era in tara, insa m-am pus frumos in taxi si am dat fuguta la Cantacuzino, unde mi-a prescris antibiotice (pentru ca febra mea nu vroia sa scada nici macar de la algocalmin fiole).

Trebuie sa recunosc ca sunt de acord cu DANDUSA....fetelor, unele "onorarii" pentru medici chiar sunt EXAGERATE! Nu va suparati, dar mie mi se pare foarte mult 300 de euro pentru o nastere normala....ca sa nu mai comentez alte tarife.....iar faptul ca aceasta plata ne va garanta o nastere usoara sau fara probleme....hm, dati-mi voie sa ma indoiesc.

Ma duc inapoi in pat, sa vad daca reusesc sa mai fur macar vreo 2 ore de somn...azi am o zi incarcata, trebuie sa ajung la spital dupa concediul medical, vreau sa fac o vizionare si la BabyExpo, am de "ridicat" perdelele de la o matusa care le-a prelucrat, poate ajung si prin Obor dupa diverse maruntisuri pentru casa, ca sa nu mai vorbim de faptul ca lucrurile noastre asteapta sa fie scoase din saci si cutii.....hmmm, cam multe mi-am pus pe agenda; parca vad ca nu fac nimic . Va pup...si va doresc o zi cat mai buna!

Raluca 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna dimineatza...eu zic ca tarifele sunt si in functie de locul unde nasti si mai cred ca fiecare am da poate mai mult decat este cazul doar sa fie bine ca stiti cum se zice...nu banii ne fac pe noi, ci noi pe ei...sanatatea noastra e mai presus de orice.si de ce sa nu recunoastem ca asta e sistemul din Roamania..ca il incurajam mai departe...e mult prea tarziu sa-i dezobisnuim...asta e din pacate....va pup

dolores 29+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

"Omul nu e cum se arata, ci cum simte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

De acum, daca ati inceput deja sa va treziti, va spun buna dimineata! Desi eu inca nu m-am culcat, dar nici nu-mi vine sa ma duc in pat ca iar imi simt burta pana in gat, parca vad ca imi vor trebui 2-3 perne.
Vad ca iar a fost o zi prolifica, s-a scris mult si vreau sa va multumesc pentru aprecierile la adresa fetitei mele. Zilnic ii multumesc lui Dumnezeu pentru un copil atat de minunat si ma rog sa reusesc acelasi lucru si cu baietelul... daca imi voi reaminti reteta! Dar cum dragostea e ingredientul principal al retetei, cred ca o sa ma descurc.

Ktrinel, ramasesem datoare cu... datul cu parerea. Cel mai mult mi-a placut si mie modelul cu sertare, Asia. Unde se gaseste?

Iar referitor la tema zilei... eu iar sunt cu temele nefacute!
Vitamine nu stiu daca o sa iau, nu am discutat inca despre asta, iar in prima sarcina nu am luat, nu mi-au fost recomandate de medic, desi pe de o parte as fi vrut. Sincera sa fiu nici acum nu iau, desi ar trebui, dar ma consolez ca intr-o buna zi le voi relua si intre timp bag fructe si legume in mine cu nemiluita. Ma si mir... probabil din cauza ca nu mai fumez si simt nevoia sa rontai ceva.
Sutien nu port in casa, dar voi purta dupa ce o sa nasc, pentru ca la prima nastere eram plina de lapte din cap pana in picioare daca incercam sa stau fara.
Iar cu banii... noroc ca aici nu se practica, e un stres mai putin. Dar sunt totusi uimita de felul in care au crescut tarifele! Eu am dat acum 5 ani 100 marci la cezariana, si asta dupa operatie. Anestezistei i-am dus o punga de cafea si o bautura de cucoane, tot dupa operatie, iar in rest n-am dat nimic. Ba mint, i-am dat un suc asistentei care ma pansa! A, si 300.000 moasei, dar mi i-a dat inapoi ca nu reusisem sa nasc pana a iesit ea din tura, si prin Brasov asa era obiceiul, moasa dadea banii inapoi daca nu nasteai cu ea. Mamaaa, se vede ca taica-meu e fagarasean, se zice ca astia sunt zgarciti... si eu il mostenesc, seman cu el picatura.

Na va pup si va doresc o zi faina!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

antonia23..sa fii fericita, implinita sufleteste si iubita; si te asteptam pe la noi

dolores 29+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

"Omul nu e cum se arata, ci cum simte."

Mergi la inceput