Mamici de noiembrie - decembrie 2006(40)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
ank999 spune:
Buna dimineata burticoaselor!
La multi aniantonia23! Sa fi fericita, iubita si sa ai un bebel sanatos, mancacios si cumincior!
30+ cu
Erica Elena
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Raluca_u spune:
buna dimineata burticute dragi
eu am avut o noapte groaznica. ma doare tare spatele si mi se intareste burtica des. acum ma duc sa o sun pe doamna doctor sa vad ce imi spune.
sa imi tineti pumnii sa nu fie nimic grav.
va pup.
Raluca 32 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
asiza spune:
Buna dimineata!
Ieri, desi intentionam sa mai intru sa va citesc dupa-amiaza, nu am mai reusit deoarece ne-a tinut destul de mult la teorie la Scoala Mamei...din nou, informatii super-interesante + un filmulet despre alaptare si pozitiile corecte de alaptat. O sa va trimit si voua un curs in curand! Intre timp, vad ca n-ati stat degeaba...am de recuperat vreo 7 pagini...Ma duc sa citesc din urma si revin...-ici la toate...
Oana 26+ cu
Denis Cristian
asiza spune:
Aaaa..am uitat sa va spun ce m-am enervat ieri la medicul de familie...a facut figuri ca nu-mi mai da cica Elevit, CA si Mg compensat, ca cica numai celor care nu lucreaza sau au sub salariul minim pe economie li se cuvine...asa spune legea. Mi-a dat numarul de la CAS sa sun...asta am de gand sa fac azi...adica unora li se da (ma refer aici la unele dintre voi, care le-ati luat compensat), iar altora ba. Mi-a spuus ca ii e frica ca i se imputa ei daca da reteta...Bine ca mi-a dat luna trecuta! In fine, o sa sun astazi la Casa de Asigurari sa vad...
Oana 26+ cu
Denis Cristian
doradora spune:
`mneata
iar am fost bufnita azi noapte, in cele din urma ma pot lauda cu vreo 3 ore de somn. iar o sa dorm dupa amiaza si iar o sa vorbeasca tare socra-meu prin casa, eventua;l chiar lana mine, sa il aud mai bine, dar sa nu ne enervam... mi-a placut ca bebelina a fost activa toata seara si toata noaptea cat am stat treaza, mi-a tinut companie. poate imi tine companie la orele astea si dupa ce se naste, sa vezi atunci distractie, eu sunt rea de somn...
azi sper sa ajung la targ. am 15 milioane si f multe pe lista, dar cel mai mult ma intereseaza sterilizatorul cu 6 biberoane de la avent.
am iar niste maini umflate...scriu cu 1 deget.
parchetarul sta si asteapta sa imbatraneasca la mine in apartament. luni, marti si miercuri s-a tarat, nu alta, doar a raschetat sufrageria. i-am zis sa se miste mai cu spor, ca nu am de gand sa fac 2 camere intr-o luna. oricum, daca nu termina sambata seara, cum a promis, o sa isi vada banii de craciun. partea nasoala e ca exact de sambata nu se mai circula si inca nu stiu cum car eu toate alea. francofonie imi trebuia acum!si o saptamana! nu se puyteau intalni in week end?
chris 28+
alexandra
doradora spune:
sa zicem ca sunt eu dusa cu pluta si ca nu am dreptate, macar sa fie asa. dar nu crezi ca daca ai fi contribuit la dr de fam ai fi avut si tu reteta? ma rog, e o parere, si oricat de mult ne-ar iindigna treaba asta, nu cred ca e chiar sf, ci o posibilitate destul de mare
quote:
Originally posted by asiza
Aaaa..am uitat sa va spun ce m-am enervat ieri la medicul de familie...a facut figuri ca nu-mi mai da cica Elevit, CA si Mg compensat, ca cica numai celor care nu lucreaza sau au sub salariul minim pe economie li se cuvine...asa spune legea. Mi-a dat numarul de la CAS sa sun...asta am de gand sa fac azi...adica unora li se da (ma refer aici la unele dintre voi, care le-ati luat compensat), iar altora ba. Mi-a spuus ca ii e frica ca i se imputa ei daca da reteta...Bine ca mi-a dat luna trecuta! In fine, o sa sun astazi la Casa de Asigurari sa vad...
Oana26+ cu
Denis Cristian
chris
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
atudor spune:
Neata burtici. Am venit si eu la "cafea" (lapte).
La multi ani Antonia23 sa fii sanatoasa, nastere usoara si bebe sanatos si papacios!
Raluca, stai linistita, nu e nimic grav, si mie mi se intareste burtica f des; in momentul ala ma hidratez si incep sa ma plimb, si trece. Ai sa vezi ca va fi bine
Despre ce discutam azi, fetelor? A inceput Baby - Expo, nu?
Ana 33w6d cu
Raluca_u spune:
fetelor am vorbit cu doamna doctor si mi-a zis sa ma duc de urgena la ea la spital.
nici nu stiti ce frica imi e si spatele ma doare groaznic.
sa va rugati sa fie bine.
Raluca 32 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
madaluta spune:
Neata ...si o cafea...
Ce se intampla mai fetelor de toate ne plangem de probleme cu somnul? Eu credeam k sunt prea odihnita si de aceea ma trezesc noaptea, dar de o sapt de cand am reluat serviciul, sunt destul de obosita ca sa fie asta motivul.Oare ce putem face? Daca de-acum dormim doar cateva ore pe noapte, cand vor veni bebeii cat mai dormim?
Legat de subiectele anterioare care s-au discutat:
- despre Elevit nu stiu nimic.Eu iau Materna si mi s-a spus k tb sa il iau pana la sf sarcinii
-despre sutiene: mi-au fost si mie recomandate pe tot parcursul sarcinii, indiferent dc stau in casa sau ies pt a preveni lasarea lor si vergeturile caci ei se ingreuneaza, pielea se intinde si apoi vor ramane asa..pana la burta.Eu in casa port bustiere k sunt mai comde.
- Iar in legatura cu banii pt medic, inca nu m-am hotarat si de aceea voiam sa intreb constantencelece tarife se practica la noi in oras.Nu stiu de ce dar prietenele mele care au nascut anul trecut parca nu au dat asa de multi bani cum se vb pe aici si nici nu le-am auzit pomenind ceva de neonaolog(caruia vad k ii alocati sume serioase, nu gluma...).Am mai scris despre ac. pb. si la Nastea unei stele, dar nu mi-a raspuns nimeni....
Ce mai stiti de Veronici? nu a mai scris de mult. sper sa fie bine...
Asiza:Eu doar o singura luna am apucat sa iau vitaminele compensat, apoi mi s-a dat aceeasi explicatie. Si aseara am mai vb cu o prietena insarcinata careia medicul de fam i-a spus la fel.Si eu sunt f indignata k unele persoane iau compensat , altele nu, dar cel mai mult ma deranjeaza k tocmai cele care sunt platitoare de CAS nu au dreptul asta...Sata e...si asta e sistemul nostru.Dar nu stiu cine are dreptate:medicii nostri sau medicii care inca dau vitaminele compensat?
Va pup si va doresc o zi buna!
antonia23La multi ani!
Madalina 28+
cuburtika aferenta,
atudor spune:
Raluca ne pentru tine. O sa fie bine, ai sa vezi. Bafta multa, sa vii cu vesti bune
Ana 33w6d cu