Mamici de noiembrie - decembrie 2006(40)
Raspunsuri - Pagina 19
aka spune:
Buna seara fetele. Multumesc pentru incurajari , azi sunt mai bine. Aseara am visat tare urat si as fi vrut sa ajung la biserica. Poate maine ca azi iar am umblat o gramada... Am o prietena care a nascut prin iulie si a continuat sa ia elevit toata perioada cat a alaptat. Si nu are nici o problema. Chiar spunea ca e mai plina de energie decat inainte de a fi insarcinata.
In legatura cu spaga din spitale, nici eu nu sunt de acord cu ea, dar prefer sa dau decat sa nu ma bage nimeni in seama. Asa ca m-am pregatit cu 200E pt doctorita, 150 ron pt anestezist, 50-80 ron asistenta, 150 ron neonatolog, si pentru restul 5-10 ron, depinde cum se comporta. Cred ca am sa merg si eu la babyexpo, poate am sa cumpar ceva pentru bebelusha. De cate ori merg in supermarket am inceput sa cumpar cate ceva pt ea.
In legatura cu purtatul sutienului, eu port acasa bustiere, iar afara sutien. Oricum nu se mai putea altfel. Cine ma vede imi spune ca am crescut numai in burta si sani , si ii simt foarte grei. Poate nu vor mai creste ca nu stiu ce sa mai fac cu ei...
Ma duc sa vad a doua repriza la meci...
Va pup pe toate
Monica 27+
doradora spune:
adinazot multa sanatate si sa nu iti fie frica de antibiotice, se iau fara probleme in trim 3.
amarata aia a nascut copilul pe cale naturala. as zice vai de fundul ei, dar nu ar fi prea exact anatomic vorbind... oricum, mi se pare de neacceptat ca doctorul sa ii permita. presupunand ca ea insista, de aia e doctor, sa stie mai bine.
chris 28+ alexandra
kokorina spune:
ALEXANDRA,tu esti intotdeauna o dulce.uite ce primesti tu de la mine.......si nu oricum.......dulci,dulci.
BAMBOLETA si RAMSAM,saru' mana la amandoua.cum am mai spus si in prestarile trecute....lasati,lasati ca nici cu voi nu mi-e rusine.oricum santem cele mai faine burtikoase.dar ne face bine si daca ne complimentam,nu-i asa?primiti si voi de la mine
ADINA,iti doresc multa multa multa sanatate!bine ca nu e cu bebe ceva,sigur,nimeni nu se bucura ca .....cu tine e ceva,nu ar fi trebuit nici cu tine sa se intample nimic.....dar bine e ca soacra ta te ajuta,iti iei frumos tratamentul,stai cumintica in pat si totul va fi bine.ok?ai grija de tine
incerc sa mai pun niste poze cu cateva hainute ale harbujeilor,albumele lor,lustra din camera.....BAMBOLETA,apropo's ca acum mi-am amintit.ce desene are bebelina ta pe paturica,eu am niste abtibilduri lipite pe perete.....exact cu aceleasi personaje.chiar azi le-am lipit,si am facut si un cer frumos plin de stele cu luna fosforescente pe tavan.abia astept sa fie la gata camera.o astept pe socrosenie sa se intoarca dintr-o calatorie,sa vina sa-mi calce pt patuturile lor perdelutele..........apoi va trimit si poza cu camera lor.
29 + cu si
kokorina spune:
MIRONA,poti sa ma si bati ca nu stiu de nici o culoarea sa trimit PM.nu sa crezi cumva ca te-am ignorat,tu m-ai ajutat,mi-am vazut sacii in caruta si..........gata asta a fost.am incercat dar tu stii ca eu sant in clasa I,unde mai pui ca abia vineri am inceput scoala...........
29 + cu si
alexandra_25 spune:
Kokorina....multumesc din suflet pentru aprecieri...la fel pot spune despre tine si despre cei doi harbujei......pentru voi.....
alexandra 32 + cu Mark Andrei
poze
"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."
Raluca_u spune:
noapte buna fetelor
noi mergem la nani.
Raluca 32 + cu Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
alexandra_25 spune:
Kokorina..uite asa activezi PM....
Activare PM : Meniu(stanga sus) -> Mesaje private -> Optiuni -> activeaza mesaje private -> trimite modificarile.
Daca nu te descurci mai intreaba-ma ca nu ma supar........
alexandra 32 + cu Mark Andrei
poze
"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."
dandusa spune:
Offfff,fetelor ...,cind am venit eu acasa si m-am apucat sa citesc din urma...,erau 11 pagini doar,intre timp ati mai scris doua.Am terminat de citit ca doar asa procedez de fiecare data...si acum ama sa va pupacesc putin.
CORINUTA,
sosete in otet sint sfinte,asta este primul lucru pe care il fac la cel mai mic semn de febra si scade...foarte repede,Paracetamolul este permis in sarcina,eu am luat la durere de cap sau de masea...,cam astea m-au deranjat pe mine pina acum.Sper sa nu vina tirziu raspunsul meu.
ADINA,
saracuta de tine...,trebuie sa fii tare ,totul va fi bine..,ai sa vezi,multa sanatate iti doresc
ALEXANDRA,
te pup pentru ca ti-am lipsit si ...n-am mai intrat aseara ca eram frinta si am simtit nevoia sa ma intind si atit...,te pup
RALUCA,
nu stiu ce s-a intimplat...,eu nu-mi inchid tel niciodata,te pup si mie mi-e dor de tine.Esti chiar de premiat cu kg,eu am luat 12 kg ,dar ma simt inca usurica.Seara in schimb...ma misc mai greu ...Multi pupici pentru Adinuta
ASIZA,
aveam sa-ti spun ceva ...,dar am uitat,pina imi aduc aminte ,am sa te pupacesc tare
CRISTINA,
tu nu ai asigurare medicala?Sau cum sta treaba ...,de ce trebuie sa dai atitia bani?Mi se pare ENORM!!!
Eu ramin blocata cind va vad cum discutati despre sutele de euro....,ca si cum ar fi milioane...,sau poate chiar sute de mii.Nu se poate ca majoritatea dintre noi sa fie asa de instarite si sa dea atitia bani.Cum spunea ...CHRIS...parca,nu vreau sa gresesc ...,de ce trebuie sa incurajam astfel de tarife.Eu nu pot spune ca nu-mi permit..,pentru ca totul sa fie bine si sa nu avem complicatii,sint dispusa sa dau ...,dar daca totul decurge normal...,de ce sa le umplu lor buzunarele cind pot foarte bine sa cumpar altceva mai folositor sau sa fac o fapta buna cum a facut MIRONA...,sa ajut un suflet care chiar are nevoie de acesti bani.Mie multe persoane imi lasa impresia ca abereaza...sau fabuleaza,doar de dragul de a se lauda sau nu stiu cum sa ma exprim...,pentru ca pentru mine ...faptul ca AM,nu inseamna ca trebuie s-o si arat.Si am mai auzit si de cazuri in care au datttt.....cu virf si indesat si nu au avut parte de un tratament special...,deci...treaba voastra,banii vostrii ...dar simteam nevoia sa va spun ca multe din scorurile astea sint umflate.
Acum fug sa vad si eu burticile din album si va pup pe toate
Intre timp am mai crescut si noi avem deja 34+,cu d-zeu inainte!
dandusa 33 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa
Mirona spune:
nu mai stiu cine se plangea ca ramane in ... dar eu in acest moment asa defilez prin casa.
De la bunul inceput am avut eu sarcina joasa - dar la cum m-a durut astazi ... am dat tot jos de pe mine. Stau in tricou si ciorapi in picioare. Sper numai sa nu racesc ... dar nu mai suport nimic pe mine.
Ce-o sa ma fac eu in continuare????
Maine imi fac si eu glicemia. Tot maine ma duc pana la scarbici sa-mi pun de un concediu medical si m-am programat la dr. pe miercurea viitoare.
Adina la cat esti tu de slabita acum ... nici nu ma mira ca ai racolat un virus. Doamne ajuta sa scapi urgent si sa mai rezisti nitel.
toate fetele - multumiri din nou tuturor celor ce au raspuns.
Korina nu poti trimite PM-uri pana nu le activezi. Hai sa mai incercam o data.
Pe aceasta pagina dai cu scroll-ul pana sus si in stanga vei vedea mai multe meniuri albastre: Toate forumurile, Subiecte active, Membrii, cautare .. etc.
mai jos - pen-ultimul este mesaje private. Acolo dai clik. Se deschide o fereastra in care te uiti in dreapta si vezi Outbox, New Pm etc ... si ultimul buton este Options. Apesi pe asta.
Se deschide o alta fereastra in care vei vedea:
Forumul desprecopii.com mesajele private sunt in acest moment DEZACTIVATE.
Le puteti ACTIVA aici. In acest mod veti putea primi mesaje private.
Activeaza mesajele private.
Dezactiveaza mesajele private.
Puteti activa mesajele private oricand revenind in aceasta pagina de configurare.
Aici tre sa pui o bifa la activeaza mesajele private.
hai incearca acum. Bafta.
Miro33+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
kokorina spune:
ALEXANDRA,iti dai seama ca ma simt foarte prost cand nu reusesc o chestie minora ca asta(si unde mai pui ca am vandut la viata mea aparatura de calcul IBM,am lucrat la o firma in romania care se numea.....sau poate inca mai exista si se mai numeste asa : FIRST ROMANIAN DISTRIBUTION - DIVIZIA NESTLE,ca si contabila tot pe calculator),si uite ca ma dau cu capul de pereti acuma.problema este ca ma duc in meniul din stanga sus la MESAJE PRIVATE.....dar stii ce mi se afiseaza.....intreg forumul cu toate subiectele lui,cu nr de mesaje si ultima data cand au fost scrise......m-am uitat ca o curca in lemne......am zis ca trebuie sa fie pe undeva si urmatorea comanda,respectiv OPTIUNI pe undeva.....n-am gasit.ce-i drept sant si una care nu vede parul dar vede paiul.EXEMPLU din tineretile mele: mama imi zice.....du-te te rog in balcon si adum-mi ligheanul.......deci vorbim de un lighean care nu poate fi cat o musca......ma intorc in bucatarie si o intreb........care lighean ca nu-i nici unul(si am si un balcon mic,deci clar ca vedeai si tantarul).ia du-te tu si uite-te mai bine,ca e deasupra pe dulapior..........fratii mei,credeti-ma ca pana nu a venit si l-a luat singura blagoslovandu-ma bineinteles,vorbindu-si in barba......"ca daca ar fi fost x(prietenul meu de atunci)l-ai fi vazut repede,ba chiar prin zid.deschide dulapul si da-mi scortisoara,ca eu sant plina de faina.......ti-ai gasit la mata praznic.....nu o gaseam,o cautam,rascoleam si pana nu se spala ea pe maini si si-o lua singura.....bine,cu boscorodelile de rigoare.............
prin urmare....ori sant incuiata.....ori sant incuiata.....din doua una.ori la mine ceva nu functioneaza,ori mi se deschide bine,dar unde-i OPTIUNI?
si nici nu vreau sa pun nervii pe moate(vorba sor-mii)la nimeni.sant fata educata si inteleg dintr-o privire daca pot inainta sau nu.
29 + cu si