Mamici de noiembrie - decembrie 2006(40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Ramsan vazut citit placut si tiparit pdf-ul
Mai ramane de vazut uni gasesc o mingiuca... yo creca caut la magazinele sport...
Multumim mult.
Dbunny31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

multumesc bambo

dolores 29+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

"Omul nu e cum se arata, ci cum simte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

la banii de spital am uitat de neonatolog: 3.000.000 dati inainte de nastere, ca sa se ocupe bine de bb!

Dia 28+ cu Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

sa continui ca a plecat singur mesajul fara sa-l termin am dat enter din greseala

deci la TEMA ZILEI ramasesem la

2.Deocamdata port sutienul numai cand ies din casa dar cred ca ar fi bine sa-l purtam si prin casa stiu ca este incomod dar trebuie sa ne obisnuim ca oricum dupa nastere o sa-l purtam mai tot timpul
3.bani pt spital ar fi cam asa:pt.d-na DR. 100 euro, epidurala anestezist 150-200,moasa 50-100,medic bebe 50-100 si maruntis pt restul

v-am pupat ma duc sa pap ii este foame la bebelina

bamboletta 32+ bebelina Antonia
"poze"

www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

am pus si eu niste poze cu caruciorul si camera bebelinei, asa neterminata cum e

Dia 28+ cu Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Miro vazut pozele din mail-ul comun. ce dulci erati amandoi - Karina o sa fie o printesita bucalata.

Raluca 32 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

sunt matinala azi, ...ca de 3 luni nu ma trezesc inainte de 8...dar azi la 7 am sarit din pat....am avut o noapte groaznica, eu care ma laudam ce bine dorm...care m-ati pedepsit?? am visat urat si intens, mai ales, parca si bebe mi-a dat niste lovituri...simtea draga de ea ca nu-s in regula...ieri am avut o dispozitie proasta, rea chiar si m-am scuzat de mii de ori la bebelina si i-am promis ca nu o sa se mai intample, dar....asa ca am decis sa ma scol din pat decat sa ma mai chinui sa dorm ,ca ma lua si durerea de cap...am luat o gura de aer in curte si acum e mai bine.

multumesc de pareri/sfaturi pt mesele alea...si eu am avut aceleasi temeri ca si voi cand le-am studiat...desi nasa mea inca isi spala fetita intr-o asemenes cadita cu masa si fata are 1 an ...si mai foloseste si masa ...asa ca de la ea nu am plangeri. e drept ca fetitza e maruntica si poate de aia incape...Asiza si eu tot la aia cu sertare ma gandeam , in caz ca nu mai folosesc cadita, macar sa imi ramana pt hainutze...apoi trec la troaca , vorba lui Miro .

Ktrinel si Ana Julia 30sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

din cate am citit eu, sangele din nas nu e anemie, ci se datoreaza volumului crescut de sange din tot organismul, plus nu stiu ce amestec de hormoni. dar oricum e o treaba normala, ca si cu gingiile.

chris 28+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Ralu x 3. Da ce rapida esti mami - nici nu am apucat sa dau anuntzul ... ca lea-i si vazut.
Merci de aprecieri. Bucalata, creatza si roscata ca ta-su - asa o vad eu acum. Aseara ma intreba Dani - auzi? Da oare e fetitza sigur? Ma enerveaza incertitudinea - nu ne-a spus nimeni ca e 100% fetitza. Si daca o sa am un baietel imbracat in roz si galben ... ce?

Dia de unde ai scos scorurile alea la spital? Asa e la Odobescu? Ca eu am inteles cam pe jumatate pe la Bega. M-ai bagat in sperieti. Tre sa strang mai tare din buci.
Ce se vede ca ai sot medic - cu ce raspunsuri avizate apari ... merci ca m-ai linistit ... sigur de la oboseala am patit-o. Data viitoare nu mai stam 4 ore la cumparaturi - ca e prea mult. Reducem programul.

multumiri inca o data celor ce raspund la tema zilei - tre sa fim pregatite fetelor - pentru orice.

Miro33+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

cipi 13 daca la tine sunt fitze la elias, la mine la euroclinic ce sa mai zic? dar nici nu am de gand sa stau cu banii in buzunar si sa ma zgarcesc doar pt ca nu li se pare normal unora. as fi cea mai mare proasta sa nu profit daca am de unde. in fond e vorba de sanatatea mea, si eu una sunt datoare fata de mine insami sa am grija de mine. la o adica, de ce sa dam banii pe eco si pe doppler? ce, nu s-au nascut copii si in plin camp si in mijlocul padurii?
spune-le tuturor sa isi vada de treburile lor si sa te scuteasca de comentarii.care e problema, daca sunt invidiosi sa o tina pt ei. tu fa ce e cel mai bine pt tine si pt bebe al tau.

chris 28+ alexandra

Mergi la inceput