Mamici de noiembrie - decembrie 2006(40)
Raspunsuri - Pagina 12
dolores spune:
chris din experientele mele traite..eu nu as mai pune fundul la bataie pentru nimeni.daca e atata de neserios inseamna ca nu e capabil sa realizeze ce e bine pentru el sa faca cu viitorul lui...nu e responsabil si in afara de asta la cata neseriozitate prezinta ..te-ar putea face de ras..si borcanele s-ar sparge in capul tau pentru ca tu l-ai adus..acum ce sa zic...sper sa iei decizia corecta...mila mi-e de altii dar mai mila mi-e de mine..si zau ca stiu ce zic...asa sunt satula de faceri de bine gratuite cu toti....sunt altii care merita si care se zbat sa ajunga undeva asa cum ai zic si tu...te pup
dolores 29+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores
"Omul nu e cum se arata, ci cum simte."
dolores spune:
raspunsuri la Tema zilei:
1. eu nu am luat pana acum elevit..deci nu stiu sa raspund la intrebarea asta;
2. eu nu port sutien noaptea decat atunci cand ies din casa..ca nu-mi place cum se vede daca nu am sutien..asta pe afara...cel mai greu de supotat si grei si durerori i-am avut in primul trimestru de sarcina..acum nu mai sunt asa
3. la doctor o sa dau 200/250 de euro; la anestezist o sa dau 100 de euro; pentru spital am mai pus deoparte vreo 4 milioane de dat in stanga, dreapta.
poze
poze dolores
ramsan spune:
Miro nu vreau bataitza sa stii dar cand am vazut ca nimeni nu ma apreciaza am cazut asa in melancolie si eu... gata ca mi-am revenit.
Intr-adevar mie mi s-au parut super utile toate exercitiile facute si m-as bucura daca fetele ar accesa materialul asta. Daca am putea exersa macar 10 minute pe zi pentru nasterea naturala, cred ca ne-ar fi cu mult mai usor si trecem mai intai peste panica si apoi peste efortul propriu-zis.
Eu am imprumutat de la dr. care tine cursul Lamaze o minge de aia imensa (are diametrul 65 cm) - poate fi vazuta in pozele facute de noi la curs - pe care pot face exercitiile de dilatare si tonifiere a musculaturii coapselor. Asa ma bucur ca o am pentru mine in urmatoarele doua saptamani.
Daca am parut mai intoarsa cu f..l in sus este pentru ca am avut o noapte groaznica, nu am dormit mai deloc si nu l-am lasat nici pe sotul meu sa se odihneasca. Saracul de el se ruga de mine sa stau linistita macar 10 minute ca sa poata adormi si el ca deh... trebuia sa se trezeasca la 4.45 AM sa se duca la peste. Culmea este ca din cauza grijilor pe care si le facea ca nu se va trezi cand suna ceasul, ma trezea pe mine din ora in ora sa ma intrebe cat este ceasul Bine ca nu ne-am enervat si nu ne-am certat pe tema asta.
Ramona 33 Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
dolores spune:
Ramsan, ce inseamna prezentatie craniana?? stii de ce? ca asa imi scrisese d-na doctor cand m-am dus pe 5 sept la control...de m-am speriat eu de ceea ce mi-a zis ref la bebe...
poze
poze dolores
Dia1609 spune:
ufff, de abia am terminat de citit... am avut ceva de recuperat, nu gluma :)
va raspund in ordine inversa:
dolores,prezentatie craniana e de bine, nu te ingrijora: inseamna ca bb e deja cu capul in jos... ai scapat de o grija
ramsam, nu stii de unde se poate cumpara o minge din aia mare )minge pilates se numeste) ca si eu vreau sa lucrez cu ea... e f. buna in ultimele 2 luni, toata lumea mi-a recomandat-o si eu nu gasesc sa-mi cumpar :(
cipi 13, si eu am avut sapt. trecuta 2 dimineti cu greata ca-n primul trimestru... mergeam la servici si a trebuit sa opresc masina pe marginea drumului ca am crezut ca vomit... noroc ca aveam stomacul gol si n-am avut ce :((.... brrrr.... de atunci nu mi s-a mai intamplat.... cica ar putea fi de la faptul ca bb apasa pe stomac si se deschide nu stiu ce orificu care comunica cu esofagul....blablabla
Dia 28+ cu Oana
Dia1609 spune:
m_monique, nici la mine nu s-a intors bb, dar dr. mi-a zis ca mai poate sa se intoarca pana prin sapt.33-34... dupa aia daca nu s-a intors, mai greu, ca nu mai are loc
deny75, te crezi fulga cu 90 la sutien? eu am incercat ieri o gramada de sutiene si nici 95 nu imi venea.... asa ca zi mersi.... si asta-i din cauza ca ni se mareste cutia toracica, care cica nu-si mai revine la dimensiunile de dinainte de sarcina :((
Dia 28+ cu Oana
dolores spune:
multumesc dia
poze
poze dolores
Dia1609 spune:
la subiectul zilei:
1. eu stiu ca elevit sau materna se ia pe perioada alaptarii la fel ca in sarcina
2. sutien tb sa porti mai ales in ultima per cand incep sa devina sanii tot mai grei, ca altfel risti sa se lase .... si cica cand alaptam va fi nevoie sa purtam sutien si noaptea
3. in ce priveste banii de spital, eu stiu de urm. preturi (cel putin in tm): la anestezist 1.500.000-2.000.000 lei, la asistente cate 50.000 la fiecare/tura, siar la doctor, depinde de doctor: la mine cred ca va fi 300 euro pt nastere naturala
Dia 28+ cu Oana
bamboletta spune:
Salutare burtici
DOLORES-"prezentatie craniana" inseamna ca bebe este cu capul in jos deci e bine
MARAIR-felicitari pt.bebelina
LORYM-asteptam vesti,tinem pumnii
ATUDOR-am vazut hainutele pt bebe si pozele de la mare da ce masina ti-ai tras f.faina
DBUNNY-mi s-a facut pielea de gaina
RAMSAN-nu fi suparici,uite de la noi multi fugi in patut si trage un pui de somn
TEMA ZILEI:
1.Mie medicul mi-a recomandat Elevit si cand o sa alaptez si cred ca o sa iau si fier dupa ca sigur o sa fie nevoie
bamboletta 32+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
Dia1609 spune:
Miro, eu am ajuns franta aseara... nici sa vorbesc nu mai puteam :)
cat despre perdea, ai vazut ca am avut dreptate? aia te prostesc ca-ti tb dublu, ca sa-si vanda marfa...
lustra vreau si eu .... in forma de floare sau soare :)) ... fiecare cu fixul ei
sange din nas e normal sa-ti mai curga.... mie nu mi s-a intamplat, mai gasesc doar firicele de sange in muci.... dr. de fam mi-a zis ca e normal... e ca sangeratul gingiilor in sarcina... fragilitate capilara... nu te ingrijora
Dia 28+ cu Oana