Mamici de noiembrie - decembrie 2006(40)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dimineata.....dar ce matinale sunteti....eu azi am dormit pana la 10....asa ca mi-am servit cafelutza de abia acum.....
M_monique....si eu vreau reteta de ciorba de burta....plssss...asa o gasesc eu in cartea de bucate...dar am facut odata si nu a iesit buna...poate ai tu ceva secrete de iese buna....
Aelita....nu uita..."traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul".....am vazut cazuri in care femei au fost agresate pe strada si nimeni nu a facut nimic...ba se mai opresc si se uita ca si la spectacol....mai avem pana ajungem la un nivel occidental...
Lorym....bafta la control..te asteptam cu vesti bune...
Deny75....la tine apasa pe ficat..la mine imi intinde ligamentele zici ca se joaca cu un elastic.....
Asiza....ma bucur ca esti bine...vad ca te-ai apucat si tu serios de cumparaturi........multumesc de lamurirea cu inimioara........
Roana....bafta la terminarea tuturor treburilor...si vezi tu ca desi tu ai fi terminat sunt atatea chestii care nu depind de noi...noi depindem de altii....sa ne pui poze.....
Bulisor..nici eu nu cred ca ar fi probleme sa mergi in Delta...ba din contra nu ti-ar lipsi cateva zile de relaxare...
Atudor...vad ca ti-ai pregatit de toate....cred ca ar trebui sa ma apuc si eu......sunt cam intarziata....
Miro....si tu ai fost harnicuta.....ce v-ati apucat voi de cumparaturi....cand e gata camera bebelinei sa ne pui si noua poze...
Am plecat sa mananc....lui Mark ii e foame.....

alexandra 32 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

OFFFFFFFF ce greu merge azi DC-ul !!!!!
imi vine sa mor pana se incarca pagina de raspuns.

Chris eu atat iti spun - ai grija pentru cine dai referinte - daca tu garantezi pentru el - la tin in cap se vor sparge oalele aferente neseriozitatii lui. Am si eu un astfel de caz (in familie) si de multe ori am muscat-o datorita delasarii lui. Decizia e numai a ta. Eu sunt de principiu - daca nu-si da cu capu singur - data viitoare va face la fel - adica se lasa in grija altora.

Fetelor - de mult nu am mai avut TEMA ZILEI.

Iata ce va propun eu in discutie:
1. Se ia ELEVIT si in timpul alaptarii? - ca la mine s-ar cam termina cutia si nu stiu daca merita sa-mi iau alta sau nu.
2. Stiu ca pe timpul alaptarii se poarta sutien - pentru a sustine "laptariile". Dar acum? In ultimul trimestru ... se poarta obligatoriu? - uneori imi simt sanii ffff grei - si parca sunt grei de dus/carat.
3. Cati bani pregatiti pentru spital/doctori/anestezist?

Multumesc de pe acum celor ce vor participa la marile mele actuale dileme.

Miro33+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

miro pe prospect scrie ca si in timpul alaptarii, dar nu lua fara sa il intrebi pe dr. mai bine cumpara o folie, nu o cutie intreaga, cred ca daca te opresti o sa aiba organismul mai putina energie si nu prea e momentul...

am avut probleme cu sanii la inceput, erau f durerosi, si purtam tot timpul sutien, iar noaptea bustiera, fara nimic imi venea sa urlu.

chris 28+ alexandra

Mergi la inceput

cat despre bani nu pot sa ma pronunt, acolo unde nasc au tarif fix si la asa o caruta de bani nici prin gand nu imi trece sa mai dau atentii. la asa o suma ma astept sa imi dea ei mie atentie...in fine, om vedea daca e pasul cel mai bun.

chris 28+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Fetelor, dragelor, eu am mai tras o tura de somn de azi-dimineata...si acuma ma simt ca o momaie, fara pic de enegie...energie sa va scriu, am gasit, fiti pe pace ...

Tema zilei:
1. Da, se ia Elevit si pe perioada alaptarii, nu stiu frecventa (zilnic ori ba)!
2. Eu stiu ca sutien se poarta cam pe toata perioada sarcinii, chiar si cand stai acasa, tocmai din cauza ca sanii sunt tot mai grei si "se lasa" daca nu-i sustii (mie nu mi-e prea comod sa port sutien in casa si deocamdata n-o fac), aratand inestetic mai apoi, cand revin la forma initiala...
3. Cat despre cotizatie, habar nu am inca...depinde daca e nastere normala sau cezariana...sunt doua tipuri de tarife...in orice caz, la noi nici vorba de preturile care am auzit ca se practica in Bucuresti si care m-au socat realmente ...foarte rau ca acolo li se da atata la medici, ca asa s-au invatat acuma!

Spunea cineva, parca Atudor, ca trebuie sa-si cumpere trusa pentru anestezie epidurala????? Asa e si pe la voi, fetelor???? Ca aici io n-am auzit de asa ceva, adica iti fac/dau ei tot ce ai nevoie, ca doar de asta cotizam la sanatate si la ei!

Fetelor, aveti grija cu pudra...spunea si Donia la un moment dat ceva despre asta si o prietena din Olanda mi-a spus acelasi lucru...pe alte meleaguri nici nu se pune problema sa dai copilul cu pudra pentru ca e foarte periculoasa daca e inhalata de bb...exista variante=creme pentru diferite afectiuni/desinfectante.

Chris, fie stai de vorba si respectivul si-l rogi sa-si bage mintile-n cap daca vorbesti pentru el, fie subscriu in totalitate parerii Mironei!
Bulisor, eu cred ca poti merge linistita intr-o vacanta, daca suporti drumul, dar ai grija in Delta la tantari...

Va pupacesc...

Oana 26+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

MIRO,ies la apel si raspund la tema zilei:
1 Eu stiu ca vitamine ar trebui sa luam si dupa nastere(bineinteles in functie de analize si la recomandarea doctorului)
2 Sutien eu port acum doar cand plec de acasa,in rest stau fara.Dupa nastere am auzit si eu ca este obligatoriu sa purtam.
3 Bani pentru spital am pregatit 3000 ron.Sper sa-mi ajunga
Va

DENY33+

Mergi la inceput

Roana, vroiam sa-ti spun si eu tot de Casa Ambient, dar vad ca deja ai fost pe-acolo...Eu as face altfel: alege un model + culorile preferate de pe net sau dintr-o revista si te duci la Modena sa-ti faca exact ce si cum iti place tie...mie ei mi-au mobilat tot apartamentul si am fost multumita de serviciile si preturile lor! Plus ca, nu vrei factura, nu ai TVA de plata! Au un designer bun acolo! Neaparat vreau sa va vad casa...

Mergi la inceput

asiza din pacate cam peste tot sunt preturile mai mari in bucuresti.cand faceeam eu meditatii in bucuresti, dadeam 200.000 pe sedinta cu un prof universitar, iar vara-mea platea in timisoara 75.000 tot cu universitar.in schimb, cand ne-am apucat sa dam noi meditatii, eu ceream 300.000 in bucuresti, ea doar 100.000.
iti dai seama ca daca doctorul x are tarif fix, eu vrandu-l pe dr x trebuie sa ma aliniez, ca daca nu, tot eu ies in pierdere. dau mai putin si poate dr y nu ma trateaza la fel de eficient. din pacate nu putem combate treaba asta, nu am chef sa fiu eu in fruntea listei, pt ca oricum dupa mine vin alti pacienti care nu isi asuma riscul. asa ca dupa parerea mea vitejia nu da rezultate in cazul asta.

chris 28+ alexandra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chris80

asiza din pacate cam peste tot sunt preturile mai mari in bucuresti.cand faceeam eu meditatii in bucuresti, dadeam 200.000 pe sedinta cu un prof universitar, iar vara-mea platea in timisoara 75.000 tot cu universitar.in schimb, cand ne-am apucat sa dam noi meditatii, eu ceream 300.000 in bucuresti, ea doar 100.000.
iti dai seama ca daca doctorul x are tarif fix, eu vrandu-l pe dr x trebuie sa ma aliniez, ca daca nu, tot eu ies in pierdere. dau mai putin si poate dr y nu ma trateaza la fel de eficient. din pacate nu putem combate treaba asta, nu am chef sa fiu eu in fruntea listei, pt ca oricum dupa mine vin alti pacienti care nu isi asuma riscul. asa ca dupa parerea mea vitejia nu da rezultate in cazul asta.

chris 28+ alexandra

Da Chris, perfect de acord cu tine...nu am spus deloc ca eu nu as da sau ca eu as incepe cu astfel de campanii pe pielea mea, pentru ca iti dau dreptate, poate nu m-ar trata la fel si nu avem nevoie de asta cand suntem acolo, DAR pur si simplu mi se pare EXAGERAT, adica mult trecut de limita bunului simt...That's what I think...

Mergi la inceput

iar treaba cu trusa de epidurala e f simpla. ori o cumperi tu, ori sa iti fie de bine. e alegerea fiecarei paciente. cat despre asigurari, le plateau si pacientii care erau nternati si venea familia de acasa cu medicamentele, ca sa nu mai zic de mancare si de conditiile din spital. cel mai bine e sa nu ai nevoie de servicii medicale in tara romaneasca. citeam la un moment dat pe forum ddespre conditiile din maternitati, si spunea cineva ca se lucra la spitalul respectiv, iar muncitorii traversau prin sala de nastere cu galetile pline de moloz. ce e mai cumplit? ca tropaiau muncitorii plini de microbi? ca aduceau praf? e atat de cumplit, ca nu mmai ai ce spune. mamicile alea nu platisera asigurari? bebeii nu meritau ceva mai bun? in schimb conducerea tarii se trateaza in strainatate... nu am nimic personal cu cel care a facut-o, nu conteaza ca a fost x sau y, conteaza ca ei toti au lasat sanatatea sa ajunga in halul asta.

chris 28+ alexandra

Mergi la inceput