Merita romtelecom?
Raspunsuri - Pagina 3
grati.ela spune:
Si eu vreau sa renunt la Romtelecom in favoarea RDS. Internet nu vreau pt ca am cablu+internet de la Astral dar nu cred ca i-ar deranja ca vreau doar telefon fix. Am avut cablu RDS dar am renuntat dar firul il mai am in casa. Sper sa fie ok pt ca mie-mi veneau facturi de 2 mil pe Romtelecom.
Catalin spune:
Le-am spus PA! grecilor care au continua vechile practici ale Romtelefon.
(Un singur exemplu: un minut de convorbire in RTC este mai scump daca apelul pleaca din RTC decat daca suni din RDS, pentru intervalul 8-18
)
RTC SUX! RDS RLZ!![]()
Catalin
Think pink!
dolcebaby spune:
NU !
De pe 15 sept nu mai am nici eu, am renuntat la Romtelecom care nu isi merita banii .
Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2
andre_ea spune:
Hai ca m-ati facut curioasa.
Pot sa imi instalez RDS fara net?
Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE
codruta_grg spune:
Eu cred ca se poate. Am citit un pic la ei pe site, la rdstel si intradevar au oferte bune. Maine am sa sun la ei sa vedem ce oferte imi fac![]()
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi & 
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Hai ca m-ati facut curioasa.
Pot sa imi instalez RDS fara net?
Evident, poti avea telefonie RDS cu sau fara conexiune de net....
Daca doresti sa-ti pui telefon RDS, poti gasi www.rdstel.ro" target="_blank">Aici toate informatiile dorite.....
Observatie: sunt o gramada de "fani" romtelecom - oare de ce nu invata nimik din parerile poporului ? Vorba lui Catalin
- RTC SUX ! RDS RLZ !Succes
!Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede
Artemis1578 spune:
Am sunat la 930 sa suspend postul telefonic!
Dragii de ei, ne dau o perioada de gratie de 30 de zile pana la inchiderea definitiva in care evident trebuie platit abonamentul! 

Andre_ea, eu am doar cablu tv de la RDS si au venit in vara sa ne intrebe daca vrem telefon si internet, insa am ales doar telefonul.
Anka
si Ubitu 
Anca Wish spune:
Eu am desfiintat Romtelecomul acum 2 ani. De 6 luni mi-am instalat RDS-ul. Instalare gratuita, 20 min Romtelecom, fara abonament, 100 (parca!)min RDS. Mi se pare super ok.
Net-ul nu-l am de la ei, doar reteaua de televiziune prin cablu.
impreuna spune:
Si noi am renuntat la Romtelecom in favoarea RDS (net+tel) si de aproape 1 an de cand suntem abonati RDS o singura data s-a intamplat sa nu functioneze cateva minute.
Suntem super multumiti mai ales de tarifele mici, inclusiv pt strainatate (de ex. in Italia 15 min = 1 euro, ceea ce m-ar costa pe Romtelecom mai mult daca as vorbi interjudetean, sa nu mai zic de alta tara) 
Fla (sotie si mamica fericita)

si pisicile