Merita romtelecom?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am mai studiat si la noi este pachetul de la UPC-Astral. In care intra si cablu TV si internet si telefonie fixa. Problema aici e ca mi se pare cam scump internetul (12 euro+TVA), fata de cel care il avem acum de 5 euro. Mai studiem. La RDS ar fi ok, dar am inteles ca le mai pica reteaua (ca de altfel si la cei de la UPC) si trebuie sa imi trag alte cabluri care nu le mai pot baga prin pardoseala, cum le am acum. Cand pica ceva, pica tot

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Si noi am tot pendulat intre a renunta la Romtelecom si a pastra totusi abonamentul, in conditiile in care folosim doar minutele alea gratuite incluse (care acum nu mai exista).
Dar si mie mi-e teama ca pica reteaua de la RDS.
Noi avem abonament de la DECK pt internet si in conditiile astea abonamentul de tel (3 euro) nu ne-ar costa nimic. Iar internetul non-stop e vreo 350.000 in fiecare luna.
Dar, inca nu ne-am hotarat sa facem pasul...
Voi ce ziceti ? Cei care au RDS, cat de des pica ? Ca am ramane fara nimic daca se "buleste" reteaua...

Ana

_
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

fotografii cu noi

coafura preferata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

un prieten de-al meu tocmai, si el, si-a renovat casa, si si-a pus net de la rds wireless. costa mai mult, pentru ca tre sa iti instalezi ceva aparat, dar macar nu ai cabluri prin casa.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

NU! Si eu sunt hotarata sa desfiintez postul telefonic de la Romtelecom, chiar luna aceasta. Le dau banii de pomana, nu merita! Daca mai pica RDS-ul si am o urgenta, am telefonul mobil, asa ca nu-mi fac probleme. Dar nu mai vreau sa aud de Romtelecom!

Claudia

o carte pentru un copil-si tu poti ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Nu se merita!!!
Platim lunar 40 ron numai abonamentul,( am activat si functia de identificare a apelantului) in conditiile in care spun ca avem si minute incluse,dar daca mai si vorbim peste...
Consider ca este mult mai rentabil mobilul.

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Nu maerita. Noi avem rds+2 abonamente de mobil. Si iesim mai ieftin si asa, decat cu un singur romtelecom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

quote:
Originally posted by gabi_j

un prieten de-al meu tocmai, si el, si-a renovat casa, si si-a pus net de la rds wireless. costa mai mult, pentru ca tre sa iti instalezi ceva aparat, dar macar nu ai cabluri prin casa.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Si noi suntem interesati de asa ceva !!!!
Cat l-a costat pe prieteneul tau ?

Ana

_
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

fotografii cu noi

coafura preferata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

Am RDS de 15 dolari in care intra internet full 100 minute gratuite Romtelecom si 1000 minute gratuite RDS . Am platit luna trecuta 490.000 lei (cu tot TVA) A cazut de vreo doua ori dar nu m-a deranjat ca nu aveam nevoie de telefon ci de net . Aici copilul s-a cam crizat ...Are multi colegi si colege care au RDS si asa ca am rezolvat discutiile interminabile pe telefon (1000 minute gratuite) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

quote:
Originally posted by thalia

Am RDS de 15 dolari in care intra internet full 100 minute gratuite Romtelecom si 1000 minute gratuite RDS . Am platit luna trecuta 490.000 lei (cu tot TVA) A cazut de vreo doua ori dar nu m-a deranjat ca nu aveam nevoie de telefon ci de net . Aici copilul s-a cam crizat ...Are multi colegi si colege care au RDS si asa ca am rezolvat discutiile interminabile pe telefon (1000 minute gratuite) .

Ce fel de internet ai? Banda lata? (DSL?) Ma intereseaza cit ar costa pe luna internetul de mare viteza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Ma bucur sa vad ca nu sunt singura care se gandeste sa renunte la Romtelecom. Cred ca voi face si eu pasul asta cat de curand.
In plus, cei de la RDS mi-au instalat telefon fix pt care nu platesc abonament, ma folosesc de acele minute gratuite si de telefonul mobil. E de ajuns cred eu.

Anka si Ubitu

Mergi la inceput