Merita romtelecom?
Raspunsuri - Pagina 4
codruta_grg spune:
Phuaiii...pai sunt niste tarife super.
Fla, pai la romtelecom, daca sun in Germania pe fix, imi ia in jur de 17.000 lei/minut (deci 1/2 ueor/minut)
Nooo, cat mai repede trebuie sa actionez, sa nu mai platesc in plus.
Sa va spun inca ceva. la mama au fost cei de la Romtelecom acum vreo luna, doua sa faca un nou contract cu ea pe inca un an. Mama a semnat
, asa ca si ea trebuie sa astepte sa se termine contractul....Smekeriiiii de ei
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi & 
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
zfcristina spune:
Nu se merita .
Noi l-am desfiintat anul asta , acum avem 3 abonamente de V,dintre care unul ramane acasa in permanenta pe post de telefon fix.
Din pacate la noi in cartier nu a ajuns rds,dar daca vor ajunge vreodata poate incercam si varianta asta.
1 ,2
3
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant
Idora spune:
Si eu am desfiintat Romtelecomul din februarie si m-am abonat la RDS (internet+tel), e f.rentabil.
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
poze
Liseberg-Göteborg
codruta_grg spune:
Am sunat la RDS si din pacate nu au extinsa reteaua in zona noastra. De abia in rpimavara 2007 vor fi in zona noastra
. Asa ca pana atunci e musai sa stam la romtelecom 
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi & 
raresionut spune:
Si noi am renuntat de curand la Romtelecom...in primul rand nu mi se pare justificata valoarea abonamentului...si in al doilea rand ...plateam doua mobile cat un singur telefon fix.
Dar ma rog, nimeni nu te obliga ...este doar optiunea ta...
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
Alynutza spune:
Gratiela, daca deja ai si tv cablu si internet de la UPC-Astral, vezi ca poti sa contractezi telefonie gratis. Cel putin asa era, prin pachetul Triplay, abonamentul de baza la telefonie venea gratis. Oricum toate tarifele sunt mai mici decat RTC, iar in abonament ai si minute incluse.
In alta ordine de idei, eu si sotzul avem mobil si nici nu ma gandesc la telefon fix. Nu vad sensul sa mai platesc inca un abonament. Ca doar si de pe mobil pot suna oriunde si in plus, pot sa-l iau cu mine oriunde si sa fiu gasita (daca vreau). Ce ma mira, este ca RTC isi pastreaza politica de preturi "imbatabile" chiar si in conditiile concurentei de pe piata.
irlandeza spune:
Ai mei au renunta de vreun an la Romtelecom. Acum sunt la RDS si e mult mai bine , preturi mai mici , au si internet inclus , dar ei nu-l folosesc si pot suna direc in Irlanda , ca inainte la Romt. nu au pus centrala digitala la mine in cartier , desi au cerut toti , si atunci cu centrala analog , trebuiau sa faca comanda si apoi ai taxa de-i ustura pielea.
Noi 2 singurei
codruta_grg spune:
Alinutza, la UPC e gratis telefonul doar 1 an de zile, dupa aceea se plateste abonamentul. La UPC trebuie sa ai si internetul de la ei ca sa iti dea telefonia.
Codruta &
& Poze noi & 
Alynutza spune:
Codruta, o sa aiba o oferta noua de telefonie, unde poti sa iei si doar telefonie, fara internet. Cred ca de la 1 octombrie.
nella spune:
Codruta ,eu am avut telefonie prin Astral si nu recomand nimanui sa foloseasca acest serviciu.Fregvent nu aveam ton ,iar serviciul suport tehnic era vesnic ocupat .Astfel factura de Romtelecom crestea substantial datorita timpului mare de asteptare pana intram in legatura cu cei ce urma sa-mi remedieze defectiunea.
Raportul pret calitate m-a determinat sa renunt la telefonia prin Astral si la fel voi face si cu Romtelecomul.
Eu consider ca tel.mobil este deocamdata solutia cea mai buna.