Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 28
pisoi3 spune:
Aoleu, uitai sa va zic, apropo de bone: am fost azi in parc si am cunoscut eu o tipa care sta cu o fetita de 10 luni. Ce am observat io si m-am jurat ca nu imi las copilu' cu altcineva:
1. ii dadea bebelusei sa pape fara sa se curete pe maini
2. isi baga ceva in gura (ex biscuit sau chips) si pe urma aia mica venea si lua din gura ei (cum fac puii de pasari)
3. ii dadea porcarii sa pape: chipsuri si cola, mi-a zis ca parintii fetitei nu ii dau voie sa ii dea asa ceva dar ea cand vede ca micuta pofteste, ii da
4. o schimba de pampers si o curata de la fundulet spre pasarica
Ce mai, mi-a venit sa
!
Asa ca mi-am zis ca io copilu' cu bona nu il las, indiferent de ce referinte are! Acum io stiu ca nu toate sunt asa, da' nu ma risc! Oricum, de purtat frumos cu fetita se purta foarte frumos, nimic de zic, doar la capitolu' igiena avea unele lipsuri. 
Plus ca am stat io bine si m-am gandit, nu as suporta sa imi foloseasca cineva strain toaleta, lucrurile mele, prosoapele, sa umble prin casa mea etc. Cred ca sunt io nebuna!
Fetele care aveti bone, nu va suparati pe mine

. Io sunt mai dusa de felu' meu, cred ca gandesc prea mult.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
monica70 spune:
ANDA las' ca la usa la medic pe unde am fost era o bebelina cu mama si bunica,iar bunica ii curatza suzeta bagandusi-o ei in gura 
Si mamica respectiva nu zicea nimic.
Erau de la tzara din zona,dar daca nu imi ziceau ,nu pareau,se pare ca se poarta moda ca pe vremuri la tzara 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE
Giova spune:
Anda sunt perfect de acord cu tine. Si mie mi-e groaza ca-mi va umbla in lucruri, prin casa.Nu esti dusa, asa sunt si eu, dar cu cine naiba sa-l las pe Marco?
sa-i zic soacra-mi, sa se mute in Tm? Ca ea s-a oferit sa-si vanda ap. in Alba si sa-si ia o garsoniera aici, dar nu vrem.
Noi efectiv nu avem pe nimeni aici.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya
pisoi3 spune:
MONI
, pai nu mai zic nimic, iete ca se poate si mai rau, asta cu suzeta mi se pare criminala!
GIO
, te inteleg ca nu ai pe nimeni, stiu cum e, nici noi nu avem, dar nici norocul sa vrea soacra sa vina!
Ca l-as lasa cu ea, ca am incredere ca se ocupa de el si ii pasa, da' ce sa fac daca deja e baby sitter la cei doi nepoti de cumnat?
Oricum, am mai multa incredere in soacra decat in cineva strain, stiu macar ca se poarta frumos cu el si nu imi face tampenii prin casa, daca nu de dragul meu, macar de dragul lu' fi-su!![]()
Oricum, daca o fi sa plecam la Luxembourg, o sa stea sotul cu el pana il dam la cresa.![]()
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
silvi_2005 spune:
In sfarsit mi-am terminat si eu treaba prin casa, spalat vase si scos haine din masina, sterilizat biberoane si altele...
In primul rand sa va zic mai multe despre sirop:
Indicatii:
-Cresterea necesarului de Ca in caz de febra si boala indelungata;
-Sindrom de malabsortie in special steatorea;
-Insuficiente de vitamine in stari anorexice cu dieta restrictiva saraca in vitamine;
Ca aport de Ca in timpul cresterii dintilor, in convalescenta dupa boli acute si in caz de rezistenta redusa la infectii.
El contine VIt A,D,B1,B6,E,C,Niacnamida,D-Pantenol,Gluconat de Ca,Fosfolact de Calciu
Mie una mi se pare ok, chiar daca el in sine nu ii va creste senzatia de foame, cred ca e necesar in cazului lui deoarece ma stresez ca nu are aportt suficient de vitamine.
Anda te inteleg perfect si eu am socat cand am vazut o bona de vreo 50 de ani cum urla la un bebe si ii plimba caruciorul nervoasa prin parc sa-l adoarma, dupa care l-a invelit cu puloverul ei si s-a pus pe integrame
E riscant sa-l lasi pe copil cu o ersoana necunoscuta.
Giova, te inteleg ca n-ai ce face, cel mai bine ar fi sa gasesti pe cineva cu referinte bune si eu una pe bune daca n-as pune o camera ascunsa in camera lui bebe macar in primele zile. Dupa doi ani sunt deja gradinite particulare super bune, cu grupe de pana in 10 copii si eu una am mai mare incredere in asa ceva deca intr-o bona. Dragut e Marcolino al tau,
poze
Bee spune:
Buna fetele.
Io-s cam picata din luna la subiectul nostru drag. Dar o sa-mi revin eu (cand m-o lasa si net-ul ca acum Zapp-uiesc de zor, alta solutie n-am). CE votam, unde votam, ca nu vad nicicum.
Moni, in primul rand tie mii de scuze, ca desi fuseram aproape, n-am reusit sa dam pe la Arad. Cu pitica am circulat doar noaptea pe distanta Bucuresti-Oradea si retur. Returul fu oarecum timpuriu si din scurt, asa ca nici gand pentru detururi pe la voi. Mai exact am ajuns miercuri noaptea in Oradea dupa vreo 8000 km in 10 zile si mama ne lua de buni sa plecam a 2-a zi la pranz spre casa. Abia abia am amanat distractia pe joi seara. Asa ca.........scuze. S-or vedea fetele cand vor fi mai mari.
Noi am avut o vacanta superobositoare, ca sa nu ne iesim din forma la care ajunsesem cu bebele drag si mic. Am alergat ca dementii prin o multime de locuri, cu masina si bani putini. Noroc de vreme buna si ai mei cu fata, ca altfel.......Dar mi-am promis ca nu mai plec fara ea atata timp, asta chiar cu riscul de a o face globtrotter ca pe noi. La anul sigur vom zace toti trei pe o plaja insorita cu papica multa si cu tot confortul.
CE mai face Ana mea? Tipa toata ziua cand se bucura, "mama", "tata", "blabla". E maniaca dupa leaganele din parc, copii si animale. Merge prin casa tinindu-se de obiecte (cu mine in spatele ei, ca mi-e frica sa nu uite unde e si sa se lase pe spate). Dar tot in 4 labe are viteza mai mare asa ca prefera mijlocul asta de locomotie. Premergator, noi nu, multumim. Bona, noi nu, ca eu raman acasa cu consecventa si avem si bunici ocazional in zona (mai mult decat utili). CAm astea ar fi noutatile. Oi pune si eu poze cand o sa apuc. Dar cu conexiunea asta.......slabe sperante sa va arat "renisorii" (ca eu ma asteptam la ditamai animalele, pe cand ce-am vazut erau cat o capra) pe care i-am pozat in Laponia.
toate fetele si bebeii.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
cosmi1975 spune:
fetelor e nasol ca nu aveti cu cine lasa bebei
la mine sa traiasca mama
ca altfel vai de poponetul meu
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
Ursoaica spune:
Moni si eu mai curat asa suzeta cand nu am apa la mine! Dar maicamea nu ar indrazni ... ca ...
!
Cuscraaaaaaaaaa pai si noi daca venim in vizita cum ne spalam pe maini? venim cu sapun si prosop de acasa? ... aaaa si daca imi vine sa fac pp cum fac? tre sa imi iau si olita?

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
cosmi1975 spune:
SILVI parerea mea ca e cam mic sa i dai vitamine de acum are tot timpul cat despre gradinitele particulare sunt cateva bune restul sunt conduse de oameni neavizati iar ce i care lucreaza cu copii nu prea au experienta sper ca nu te superi eu mi am spus parerea
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
silvi_2005 spune:
Bee,
bine ai revenit acasuta.te inteleg perfect ca si eu patit la fel fara Alain mai ales ca eu l-am gasit super necajit cand m-am intors. Ma bucur ca Ana e asa de bine, pupici la amandoua si asteptam poze.
Giova, am vazut filmuletele cu Marcolino cel plimbaret, m-a dat gata.Chiar in seara asta am facut si eu filmulete cu Alain care masoara casa in lung si-n lat, au tecut la alta etapa, de exploratori 
Cosmi, chiar ca ai noroc cu mama ta. Mamicuta mea e departe ca daca ar fi mai aproape as scapa si eu de multe griji, eu am noroc ca soacra mea e super de treaba si ma mai ajuta dar mama e mama
poze