Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 29
monica70 spune:
BEE! 

Abia a stept sa ne povestesti pe larg,ma gandeam eu ca o sa fiti cam varza cand va intoarceti ca sa mai faceti si ocoluri,asta e ... venim noi la Bucuresti ![]()

Nici Mirela n-a dat telefon
,adevarul e ca e o vreme de kk-o 

aici,toata ziua a plouat en gros
si tot la ei ma gandeam la ei ca-s pe drum pe asa vreme
Si eu locuiesc pe sosea la iesirea spre Nadlac(spre vama) si biroul e pe soseaua spre Oradea si toata ziua bantuie ambulantzele si cand mai vad si desrcarcerarea ca o iau afara din oras fac cu nervii 

Sper sa ajunga cu bine in Spania ca au ceva drum!
SILVI si eu am sirop din ala pentru Diana,l-a scris cand a facut din greseala asistenta retzeta si nu trebuia sa ne dea nimic...i-a zis doctoritza sa scrie vitamine,sa fie scris ceva.I-am dat Dianei din ele cand am fost plecati la Moneasa ,sa nu car dupa mine si calciul si fierul ![]()
Fug ca mi se ard cartifii fripti 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE
silvi_2005 spune:
Fetelor va zic noapte buna si somnic usor voua si la bebelasi, merg si eu sa ma mai uit la tv ca n-am mai vazut un film sau un reportaj...de nu stiu cand, mai nou vad tot desene animate....
poze
Ursoaica spune:
Mai fetelor, la noi este cartier de stelisti si cand au strigat astia odata NUUUUU mi-au trezit fata.
Niciodata nu a urlat asa Raisa!

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Ursoaica spune:
Iar nu este nimeni ...
ma intorc la oile mele...![]()

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana Ursoaica acum
miri_mik spune:
buna noapte fetelor, dupa ceva smotruiala prin casa - maine n-am timp ca iar merg la scoala - am zis sa va comunic rezultatele vizitei la pediatra:)
respectiv, partea cea mi proasta... ne-a pus pelapte praf antiregurgitat. urasc ideea, dar mi-a zis sa nu insist cu cresterea productiei de lapte ca oricum nu mai are continutul caloric bun pentru copil. imunitar vorbind i-ar prinde bine, dar daca copilu n-a luat in greutate... e cazul sa luam masuri. inca e ok, dar daca avea d egand sa continue asa...a zis 250 de ml de 3 ori pe zi. da copilul meu nu baga in el mai mult de 150 de gr d emancare la o masa... vedem noi...
pe urma, ne-a scos vitaminele. a zis ca-si ia suficient din fructe, legume si proteine din carne. luam doar D3 din cauza ca nu prea avem soare in belgia.
cu decalotatul ne-am lamurit. mi-a explicat ca atunci cand sunt mici, orificiul de pe "zizi" e foarte mic din cauza ca piele e lipita de gland. cu cat creste, pielea se desprind eprin erectiile pe car ele are. daca fortez se fac rani si cicatrici care pe urma nu mai lasa glandul sa se descopere natural.
pt muci, iar avem picaturi in nas. parca e mai bine.
cu datul la bona, la cresa, la gradinita e dificil de dat vreun sfat. eu mi-am ros degetele o vacanta dar pana la urma am luat hotararea buna. merge la o tanti unde mai sunt si alti copii. clar nus e ocupa de el cum ma ocup eu dar bruno e foarte incantat si fericit cand merge acolo. nici plansete nici smiorcaieli.
apropos de smiorcaieli, daca nu l-ati dat pe copil pana la 8 luni, nu-l chinuiti pana la un an jumate. e perioada lui de dependenta de mama, psihologic vorbind, si se desprinde enorm de greu de cei de langa el.
acu va pupez si va invidiez pt progresele piticilor. sper s ama laud si eu cat d ecurand, fie ca avem un dintisor, fie ca am facut ceva grozav:)
noapte buna:))
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://www.dropshots.com/miri_mik
Ursoaica spune:
Intrebare: CE AR TREBUI SA FACEM SA NU MAI FIE ATATEA ACCIDENTE RUTIERE IN CARE MOR SAU SE NENOROCESC ATATEA VIETI???????
In ultimul am auzit ca a murit un copil de 10 luni!

Poze Raisa Ioana
anasol spune:
si io mai bag suzi in gura cand nu am apa

aaaaaaaaa am scapat de troia sau traian
s-o oftic pe moni
si acu sa trecem la lucruri importante cum ar fi plodul meu, care a facut azi 2 cucuiuri de toata frumusetea,ca se uita cu tasu la meci si stelist fiind de nervi ca i-a dat pe aia afara,a dat 2 capuri de coltul mesi de la tv,na trebuie si de astea ca altfel nu se poate
mai fetelor mai sunt bbei care inca nu spun mamam,ca io mor de ciuda cand ma uit la filmulete voasdtre si vad ce frumos spun ei mamama,al meu numai tatata si gagaga
dar i-am mai dat termen 2 luni,daca nu zice nici atunci il dau la cresa

ursu-unde pleci? la nani?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
anasol spune:
maraki-si io am scaunel pt baita-flipper evolutin se numeste-e pana la 13 kg ,are niste ventuze ce se lipesc de cadita,io sunt incantat de el,ca sta david fara probleme in el,nus ce m-as face far el la baita,noi l-am luat de la constanta,de fapt nasa mea mi l-a cumparat,pup pt ea
ca stiu ca ne citeste
anasol spune:
acu ma chinui sa ma pun si io niste poze noi
anasol spune:
gata am pus cateva poze