Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Silvi, merci pentru e-mail-uri . Stufoasa carte mi-ai trimis. Am de studiat nu gluma.
Miri_mik, ma bucur sa aud vesti despre Bruno. Tare frumusel e smecherasul. Si eu incerc sa-l invat pe Theodor cu cat mai multa lume, ca nu se stie cand trebuie sa-l las cu o bona sau bunica si nu vreau sa inceapa sa se maraie. Cand se intalneste cu alti copii, este foarte curios si ar vrea sa le bage mana in ochi si gura. Spor la invatat!
Pufumic, multi ani inainte alaturi de sotiur. Greu e sa fi sotie de marinar! Da si revederile cred ca-s tare frumoase.
T Ioana, mai povesteste.
Cosmi, felicitari pt. dintisocul lui Stefanut
Giova, ce faci de apuci de munca? Cauti bona? Bafta, ca tare greu se mai gaseste una buna.
Dana Ene, succes, sa se obisnuiasca Oana repede cu gradinita. Cum nu sti ce sa ne spui? Povesteste de nazdravaniile Oanei. Pupici Roxanei.
Ursoaico
Toanca, am vazut pozele cu Matei.
Oachi, si Theodor baga tot in gurita. Mai nou deschide sertarele cand este in premergator si tot ce este in sertare ajunge la el in gurita.
Maraki, n-am suport pentru baie. Succes la baita, ca vad ca ai nevoie.

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Fetelor, plec si eu acasa.
Va pup

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Salutare si de l anoi! Si noi am votat bb din gasca noastra da e naspa ca se poate voata numai unul pe zi de la acelasi calculator. Asa ca astept ziua de miine sa mai dau un vot cuiva. Apropos, suntem si noi pe acolo-ne prostim. Ioana acum doarme, da ieri a facut criza de nervi de foame si somn in masina, de a trebuit 500 m sa merg cu ea in fata l avolan-mama inconstienta. da am avut noroc ca era aproape de casa drumul liber si drept, fara intersectii nasoale. Asta e! Oricit de cuminte ar sta in scaunel tot mai face scandal cind e nervoasa.Azi am facut pauza de carne si ou-am papt un iaurt campina mic cu o banana si 3 biscuiti.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Si cu deschisul sertarelor ioana e as la sertarele de la bucatarie

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Anymony aici este interzis sa iei copilul din scaunul de masina daca esti in mers.Poate sa faca crize de plans, chiar daca esti pe bancheta din spate langa el,tot nu ai voie sa il iei din scaunTe alegi cu o amenda de 500 euroi
Pupicei la bebelasi

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

In sfarsit ajung si eu la calc. Alain a fost la plimbarica cu bunica si eu am facut papita buna, pui tiganesc cu orez, reteta luata de pe net.
Sa va spun de sirop, doctorita i-a recomandat pentru pofta de manacre Vi-Sol este un sirop cu calciu si vitanine, special pentru copii. Ea a spus ca acesta a dat rezultate f bune, eu voi incepe sa-i dau de maine. despre glicerina boraxata cu nistatin si anestezine ea a zis sa nu-i dau deaorece in cazul lui senzatia de amorteala din gura ar face sa-i incetineasca si mai mult reflexul de deglutitie cu care noi oricum stam prost, deoarece el prefera doar lichidele, isi face greata cand simte ceva mai consistent in gura. Solutia este buna asa ca intrebati doctorul daca sa o aplicati sau la bebeblasi, merge f bine mai ales la bebeii care fac usor iritatii in gurita. Cam acestea sunt noutatile, merg sa incerc sa-l mai culc pe bebe ca de o ora incerc, am ascultat muzica de pe site-urile postate de mamici dar nici vb sa dormim

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

acum vad ce aiurea am tastat, intelegeti voi, scuze dar ma grabeam.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele
Pentru fetele care au intrebat: lucram (adica sotul meu lucreaza) la descoperirea celei care a facut tampenia pe dropshots. Nu ne-a mers netul foarte bine, si nici acum nu prea merge, dar de rezolvat se rezolva.
DANA, sper sa se obisnuiasca Oana la gradi, saracuta, ii e greu, e normal.
Nici nu mai stiu ce voiam sa spun, da' revin eu.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Dana eu am plans la gradi pana am ajuns la scoala In fiecare dimineata faceam crize de plans cand ma lasa mama acolo Sper sa se obisnuiasca si sa-i placa Oanei

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki [parca anasebe are ceva suport pt. baita, dar nu e incantata de el.
Doina, azi am dat anuntul si parca asa de rau imi pare. Nu stiu ce femeie gasesc si-mi bag in casa. Si mai ales cum se va purta cu strengarul meu.
Silvi mersi de info. cred ca ii vom face si noi o vizita la dr. cat de curand. sa vedem ce si cum ne recomanda.

Marco mai nou se tine de canapea si merge de-a lungul ei. e asa de dulce, dar si cand pica se cutremura blocul.

Am pus si eu 2 filmulete, dar am uitat sa va zic, noroc cu Maraki.

Am facut piata si acum fug sa fac o ciorbita si garnitura la fripturica.
Fug ca a gasit Marco plasele si cine stie ce face.
pe mai tarziu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput