Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Si ca sa vedeti ce bine ne-am distrat la doctor uitati o mostra:
Ma intreaba nenea dr la un moment dat ceva ce mie mi s-a parut a fi "Se enerveaza mult?".........si incep eu sa-mi apar copilul "Uneori, dar nu foarte des, si in general cand nu i se ofera ce vrea sau i se ia ceva din manuta (in principiu obiecte periculoase care au intrat accidental in posesia lui), dar principial vorbind e tare cumintel si vesel si intelegator..." Il vedeam pe dr ca face ochii tot mai mari si imi dau seama ca nu comunicam cum ar trebui, asa ca zic:"M-ati intrebat daca se enerveaza mult, nu?!",
" Nu, v-am intrebat daca saliveaza mult!"

Va dati seama ce o fi zis bietul medic cand a vazut cum ma dezlantui, ca de fapt eu am nevoie de un control

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

super simpatica faza Ioana.
Alain mi-a mancat astazi 100 gr de curcan cu mazare de la Nestle, minune mare.Cu toate astea a bagat si 270 de lapte imediat dupa.
Inca n-am aflat nimic de glicerina si de sirupul de pofta de mancare dar va anunt imediat ce soseste soacra mea la mine...dupa ce pleaca ea binenteles

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni manie votam aradeanca.
Silvi sa ne ti la curent. eu iar m-am enervat la masa de pranz. 120 gr, pappica si cu forta 200 gr iaurt cu fructe.
Ioana ai fost mortala, imi imaginez fata domnului dr.

Ne imbracam sa mergem si noi afara, ca a iesit soarele.
pe diseara.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Noi am papat f bine de pranz. Supa de vita cu legume, acrita cu lamaie si 125 (cred) gr de branza de casa de la covalact cu 100 gr pere cu caise.

Bre, sunteti in campanie electorala??????????

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IOANA

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

iO COS COARNELE LA CERB ,CA UNU' S-A DESCUSUT IN MASINA DE
SPALAT

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Da' eu cu cine votez?!?
Ia sa auzim platforma porgram a candidatilor la frumusete

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Razvan in premergator.
Eu tocmai ce am spalat sosetelele lui.
Cind ma duc in camera ce vad? el mozolea de zor la sosete, le lua pe rind.
A, a inceput sa traga de sertare daca e in premergator. Pazea.

Oana si Razvan-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Oachi mie mi-a deschis Angelo si usa de la cuptor, bineinteles ca nu era aprins dar ma gandesc ce forta a avut?Sertarele le-am legat cu snur intre ele,sambata ma duc sa cumpar aparatori pt. sertare, prize si usi.
Giova l-am vazut pe Marcolino cum se juca cu sticla de plastic, exact ca si cu o mingie Angelo tot asa are preferinta la sticle de plastic
Fetelor are cineva suport pt. bebei intre 8-11 luni? Este pt. baita si sta bebe in fundulet.Eu trebuie neaparat sa cumpar pt. ca foarte greu imi este sa il spal pe Angelo, nu sta absolut deloc locului, se ridica tot timpul in picioare si se tine cu mainile de marginea albiei, se joaca in apa de parca ar fi peste

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput