Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Doina ti-am trimis mailul cu monti si inca un mai cu diete, ti-am dt pe PM adresa de pe care ti-am trimis monti ca yahoo-ul face figuri, e gripat rau de la atatia virusi
Giova nu stiu daca vei scapa fara sa iei patut la cum il vad eu pe Marcolino. Alain imi iesea printre gratii dupa ce dadea jos aparatorile, ca sa nu-ti mai povestesc de cate ori se dadea ci capul de el balansandu-se in 4 labe.Noi il luasem si pe asta de dinainte de a se naste e f practic ca il poti lua oriude cu tine.Daca mergi in Ungaria uita-te acolo ca sigur gasesti ok, cele de aici sunt scumpe iar cele ieftine mi se par slabanoage, puicei.
Pufumic, La multi ani si tot ce va doriti!!! Eu vroiam sa inchiriez apartamenul nostru si la randul nostru sa stam in chirie intr-un apartament mai mare dar nu cred ca era o ideee buna, cel mai bine e sa stai in casa ta daca poti, chiar daca e ea mai micuta.
Ursulino, mutumim de informatii.
Dana, sa te faci bine, distractie placuta, mutumimca iti mai faci timp si pentru noi.
Moni, vad ca esti binedipusa azi, ma bucur. De asemenea imi pare bine si ca te-ai impacat cu Maraki, intru pe mess sa vad ce ne-ai trimis.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

bine v-am regasit dragele mele!
imi pare ca au trecut secole de cand am dat pe la voi. trece vremea in viteza cand esti ocupat. noi am inceput "serviciul". mergem la tanti - e a doua saptamana - si ne place si suntem innebuniti dupa copii. atat de tare ne plac, incat cand suntem acasa... facem circ ca nu ne gasim locul. in rest... eu merg la scoala, la flamanda, ma stoarce dar imi zic ca pt mine si pt bruno trebuie s-o duc la capat. as fi vrut sa va scriu despre lucrurile extraordinare pe care le-a mai facut bruno, dar sunt trista ca n-a mai facut nimic. tot nu stie sa se intoarca pe spate. mai sta in patru labe, si mai nou se joaca numai stand in fundulet, dar in rest...in plus azi mergem la medic. intr-o luna n-a luat decat 90 de grame ceea ce mi se pare ingrozitor de putin, chit ca e inca dodolot, dar mi-e sa nu fie vreo altfel de problema la mijloc...de mancat mananca orice, dar putin, de-i dau prea mult regurgiteaza tot:( pe langa asta se pare ca eu raman fara lapte...asa ca la noi..e cam gri azi.
dar macar topilul e vesel, si rade. deci nuc red sa fie bolnav, dar mai stii?:(

va pupez si le urez din tot sufletul piticilor care cresc azi mari sa creasca sanatosi si frumosi si foc de destepti, sa le faca mandre pe mamicile lor!

muuuuuuuuuuuah!

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

In sf. am reusit sa-l adorm pe fiu-mio. ne-am, jucat mult pana a obosit.

Pufumic pt. cei 3 ani de casatorie. nu cred ca a uitat sotul tau, sigur iti face o surpriza.
Dana multumesc pt. ca ai completat pe site.Cred ca e greu cu acomodarea Oanei la gradi, dar trece si perioada asta. Spor la ultimele pregatiri p[t. nunta.
Silvi sa ne zici cum e cu glicerina aia si daca o prepara in farmacii.
Miri ma bucur ca mai dai un semn de viata, lasa ca are de unde recupera Bruno, poate a avut o luna mai proasta.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SE PARE CA FARA ASTA IAR NU MAI E SUBIECT DE PRIMA PAGINA

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova, am vb deja cu soacra mea si ia legatura cu dr lui Alain.A zis ca imi aduce si ceva preratat f bunpentru pofta de mancare, va spun si voua cand il primesc.
Moni, lasa ca e mai bine asa.
Miri, iti tinem pumnii si iti dorim succes

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

nu pot sa scriu ca sant cu bebe in brate,dimineata am instalat DSL-ul in sfarsit revin...

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

DENISA i-am dat Dianei supliment de lapte praf si aseara o sticla de 130 ml si azi dimineatza inca una,poate mai reusim si peste zi un supliment cand o apuca somnul.Acu' daca nu pune Diana kg sa vezi ce iti trag (si lui INGRID dealtfel )
SILVI cum stai cu peritolul ? Te-ai interesat?

DESPRE PERITOL
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=14795

Ce-i ala DSL?

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

BRE am scos-o si io pe DIANA la votat
ADICA iubitzelul e acolo si noi nu?
Tre sa il facem gelos!

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Parca pe siteul cu votatul am vazut-o si pe Maria de AndreeaC

Oana si Razvan-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Eu tocmai am citit la mamicile mai avansate ca peritolul este bun pt. somn Sant in bucatarie, gatesc Am zis sa profit cat doarme Angelo sa imi fac treaba dar deja se aude prin dormitor cum vorbesteRevin...

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput